Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mami-chan

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Feng-shui nem más mint az élet művészete. Igent mond mindenre ami élő, ami mozgalmas, ami a megújít, és ami fejlődik. Nemet mond mindenre ami élettelen, állandó, és fejlődésképtelen. A feng-shui nem szereti az éles eszközöket, tárgyakat, vagy a tárgyak éles sarkait,…..
Elérkeztünk az utolsó bágua területhez, az Önművelés / Tudás területéhez. A négy nagy terület közül ez az egyik, a feng-shui szerint roppant fontos önmagunk fejlesztése életünk végéig. A folyamatos önműveléssel járulunk hozzá, hogy életünk minden területe teljes legyen,…..
Az Edészség / Család területe mindenki számára ismerős aki foglakozott már feng-shuival. Jelentése valóban az, amit az elnevezése sejtet, a családnak és a családtagoknak a testi-leki egészségéért felel. Abban segít, hogy meg tudjuk őrizni életminőségünket, sőt esetleg…..
A Házasság terület mellett a másik legkedveltebb bágua területtel fogunk megismerkedni a Gazgagság területtel. Mint ahogyan azt a neve is sugallja a Gazdagság terület elősegíti az anyagi javak áramlását, segít abban, hogy megtaláljuk a pénzzel való kapcsolatunkat. Sok embernek…..
Kevésbé kedvelt és értett bágua területhez értünk. A Hírnév területe azért felel, hogy környezetünk ismerjen és elismerjen bennünket. Nyílván azt nem kell elmagyaráznom, hogy egy vállakozás életében mennyire fontos odafigyelni erre a területre, de miért is fontos ez egy…..
Elérkeztünk a mindenki által nagyon kedvelt Házasság területhez, amit azonban kevesen tudnak, nem csak a házasságért felelős, hanem a kapcsolatokért is például üzlettárs, barátság stb.. Ez a terület a négy legfontosabb terület közül a második, hiszen az emberi élet…..
Ha eddig haladtál velem a lakásban, akkor már elkezdett körvonalazódni benned, mit szeretnél elérni, és céljaidhoz elkezdtél pártfogókat gyüjteni. Most rendbe tesszük a Gyermekek / Kreativitás területét. Ez a terület azért felel, hogy legyen benned kellő alkotó erő,…..
Most a Pártfogók/Utazás területére koncentrálunk. Miért fontos ez a terület? Ha megnézzük a báguánkat kiderül, hogy az első a négy nagy terület közül. Mitől ennyire fontos? Egyfelől ismerjük azt a magyar mondást, ahány nyelven beszélsz, ahány kultúrát megismersz, annyi…..
Az előző írásokból már megértettük, mely alaprajzú lakásokba érdemes beköltözni, valamint megtanultuk feltérképezni saját életterünket. Most vegyük sorra a bágua különböző területeit, hogy a megfelelőképpen tudjuk elrendezni lakásunkat.Magyar gondolkodás szerint a…..
Előző cikkemben már leírtam mire kell figyelni a lakás/ház vásárlásánál a Feng-shui szerint. Először kérdezd meg, mi történt az előző ott lakókkal, másodszor figyelj oda, hogy egész alakú legyen az élettér, harmadszor pedig a lakás fegfontosabb ablakai-ajtói déli és…..
Ingatlan blog Feng-shui a lakásban 2013.09.30 09:00:00
Tudom, némi ellenérzéssel olvasod a címet, ugyan mit változtat a lakáson, ha kiteszel egy elefántot az asztalra? Őszintén szólva igazad van, semmit sem változtat. A Feng-shui több, mint kitenni néhány kegytárgyat bárhová a lakásban. A Feng-shui a lakás vásárlásával,…..