Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elég a rizsából!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon felkavaró képek következnek! Islamic State terrorists have begun their promised killing of Christians in Mosul, and they have started with the children. According to a report via CNN, a Chaldean-American businessman has said that killings have started in Mosul and children's heads are…..
Elég a rizsából! 2014.08.30 12:11:31
@Gosig Ratta: A másik probléma, hogy hetek óta tart a keresztények elleni brutális vérengzés, nők és kisgyermekek lefejezése, és Obama valamint a nagyhatalmak vezetői, csak akkor kapták fel a fejüket, amikor az amerikai újságíróval történt mindez. Akkor már nagy volt a felháborodás, sajtóvisszhang.
Addig, csak az érdekelte az USA elnökét, hogy milyen módon leckéztesse meg bármi áron Putyint. Amihez az ostoba EU lelkesen asszisztált, asszisztál.
Elég a rizsából! 2014.08.30 12:31:55
@ribizlibogyó:
Ez nem sátánista szertartás, és ezek nem sátánisták, azért ezt szögezzük le.

"A Biblia világosan megmondja, hogy Isten ősi ellensége, ama "ősi kígyó" nem Allah, hanem a Sátán."
Allah nem is lehet, mert Jahve, Isten, Allah, egy és ugyan az.

"szembesül a munkaideje alatt: vér, genny, hányadék, ürülék, bűzlő sebek
És nem bolondul bele, hanem másnap újra kezdi, és még mosolyog is hozzá. Pedig érzékeny nő."

Valóban nem bolondul bele, de ugye nem gondolod komolyan, hogy "még mosolyog is hozzá"?
És, ha már ilyen tárgyilagosan fogalmazol, belegondoltál már abba, hogy ugyan az az "átlagos nővér" milyen gyomorral nézne végig egy kisgyermekek terhére elkövetett lefejezést?
Másnap újra és újra megnézné és "még mosolyogna is hozzá"?

Te összekevered a gyógyító munkát a mészárlással!
Folytatjuk!..
Elég a rizsából! 2014.03.26 11:15:49
Gábor!
Ami s Csörte c. műsort illeti, üzenem Boross Tamásnak, hogy a gombát nem tenyésztik, hanem termesztik.

Egyre jobban leradírozzátok az ellenfelet ész érvekkel. Gratulálok. Jó volt.
Ami az Orbán beszédet illeti, tévednek, mert nem maradt el az elemzése. Minden TV csatorna megtette ezt még aznap, politológusokkal, de a többi napokon is beszédtéma volt. Ha a ravasz vén róka Szakonyi ilyen mindenki által ellenőrizhető dologban hazudik, hogy higgyek a szavának másban. Nem egyenes ember. Amint számukra forró a téma, nem, csak, hogy egyből kihátrálnak, hanem témát váltanak. "Ne arról beszéljünk" a jelszavuk, - de arról beszéljünk! Simon ügy: "jó beszéljünk Simonról és elkezdi a másik Simon esetét. Na ezt nem kell hagyni. Ha a Gábor a téma, akkor ne engedjétek, azt, hogy másról beszéljenek. A Levente ilyenkor kézben tarthatná jobban a műsor. Beszéljünk, Gáborról utána megbeszélhetjük a másikat is, de ismertetve az előzményeket, mert sokan nem ismerik a másik Simon történetet.
Szóval, a vívók nem engedik az ellenfelet elmenekülni, mert akkor, már nem érik el. Ha hátrálnak, azt azért teszik, hogy kicsalogassák az ellenfelet, és bevigyék a találatot.
Nagyon jók voltatok a múltkori adásban. Egyre jobbak. Azért az látszik, hogy mi a becsületes beszédhez szoktunk, ők pedig a ravasz, agresszív, maszatoló (hazug)véleménynyilvánításhoz. Pl. Gyurcsány-Orbán vita, Gy. megnyilvánulásai, Szanyi ordenálé beszéde, stb.
„Szerintem minden felmérés rosszul mér”. Mondja mindezt az egyetemen tíz éve módszertant tanító, egykori Mediános politikus – akkor, ha nem nekik kedveznek a számok...
Elég a rizsából! 2014.03.01 00:51:16
@Ropi777: Csak semmi csúsztatás! Egy kicsit meg lett szorongatva, szembesítették a Mediános múltjával, akkor volt ilyen megengedő, hogy "önhibájukon". De folyamatosan azt nyilatkozza, mindenhol, hogy rosszul mérik őket. Persze, csak akkor mondja, ha rosszul áll a szénájuk. Az mszp is ezzel takarozik a nyilvánosság előtt.
Ha most ott ül a nyakadon a főnököd és excel táblákkal, meg mindenféle totál fölösleges melókkal szórakoztat, akkor rázd le, vegyél neki jegyet a hullámvasútra, vagy küldd le téli fagyiért a közértbe, hogy ne lábatlankodjon. És csinálj valami hasznosat munka helyett.…..
Elég a rizsából! 2014.02.12 15:46:11
A Népszabadság SZAKÉRTŐJE szerint "a szülők tájékozatlansága vagy félelme is közrejátszott abban", hogy "az általános iskolákban irreálisan sokan választották a hittant". Nem mérvadó népszámlálás és mérvadó, de nem reprezentatív, 150 fős magánkutatás in da…..