Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golyós

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indiában debütált a Motorola Edge 50 Pro, mely a Snapdragon 7 Gen 3 chipjével működik, 8 vagy 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel. Pluszban olyan funkciókat nyújt, mint a 144 Hz-es képernyő frissítési ráta, ívelt design, 6,7 hüvelykes, 1220p felbontású, HDR10+ pOLED kijelző, beépített…..
Nehezen engedte át a technológiát a vasfüggöny. De vajon hány évet késett nálunk az első viedómagnó vagy kvarcjáték?..
Golyós 2022.03.31 14:31:30
@kewcheg: Nekem van egy elrakva, JVS Hifi stereo, (6 fejes talán) . Működött amikor elraktam, még a leirását is elraktam.
Oroszország már a Krím-félsziget 2014-es illegális annektálása és az Ukrajna elleni katonai agresszió óta folyamatos, összehangolt, államilag irányított dezinformációs kampányt folytat a közvélemény befolyásolására. Az Oroszország és Ukrajna viszonyáról, az ukrán és orosz politikáról szóló valótlan…..
Zéró izzadtsággal 0:2-re lépte le a Malmö a magyar kupagyőztes Honvédot az Európa Liga selejtezőjében. Az eredmény nem Bódog Tamás kudarca, hanem sokkal inkább a magyar foci elégtelen bizonyítványának próbavédése. Azt, hogy az esti meccsből baj lesz, arra már a felvezető műsorból következtethettünk.…..
Golyós 2020.09.20 15:20:08
@Nancsibacsi: Teljesen vak vagy ehhez a sporthoz.
A legjobb példa erre Varga Kevin akit 3 millió !!! Euroért akarta a Debrecen eladni. Ne nevettesük már ki magunkat.
Ki ne találkozott volna már a társasház faliújságára tűzött rövidke üzenettel?! Többségében velős, unalmas stílusú, de közhasznú mondanivalót tartalmazó cetlikről van szó. Igen ám, de van néhány levél, ami az adott ház lakóin kívül a többi ember figyelmét is felkeltette. Lássuk miért.....
Golyós 2019.08.27 12:22:55
@GépBalta: Nagyon remélem, hogy a kutyák lesznek annyira inteligensek, higy csak a tiédre szarnak :-)
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Golyós 2019.03.11 08:17:22
@enpera: Nrm a pincérnek kell megkérdezni, hogy hogyan fogsz fizetni. Mi gyakran megyünk több családdal, az elején jelezzük, hogy családonként külön írja. Neki is jobb ( több helyről jön jatt) és nekünk is gyorsabb mint a végén cigánykodni, hogy ki kérte ezt.
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
Golyós 2019.01.23 21:57:31
@Rastafary: én simán megkapom a bruttómat :-D Rossz helyen dolgozol a 6 osztályoddal. Ennyi. Ha dolgozol = keresel. De te ezt nem fogod soha megérteni mert nem vagy fotelhuszár :-D Ne válaszolj, nem érdekel. Gürizz tovább éhbérért és fogd rá másra a saját korlátaidat.
Golyós 2019.01.23 22:10:42
@Rastafary: LOL
Golyós 2019.01.23 22:47:48
@Ma is mentek gecizni?: Felhívod az ügyfélszolgálatot és elmondja. A többi nem érdekel, rögzített beszélgetés van. Ne hozd fel, nem fizetek, ennyi. Ha felhozod akkor jattolok 10%-t ahogy szokás. Csak hozzáállás kérdése. Napi szinten vagyok kapcsolatban több száz emberrel, létesítmény üzemeltetéssel foglalkozunk, mindenkivel meg lehet találni a közös hangot , kivéve azzal aki nem akarja. Az meg majd magáramarad amikor eljön az ideje. ( elszokott :-) )
Íme az idei év végének toplistája az egyik legnagyobb kínai áruház statisztikái alapján...
Golyós 2018.11.19 14:29:26
@erkölcsi hulla: Izlések és pofonok :-)
Amostani telefonom 6" és akkora mint az elöző 5,5"-ban. Kisebbet nem vennék semmi képpen, munkára kell ekkora.
A Cat (igen, a munkagépeket gyártó cég) évek óta készít okostelefonokat – amik nem egészen olyanok, mint amiket a többi gyártótól megszokhattunk. Vastag, nehéz, cserébe viszont ha leejted, hamarabb törik össze a beton, mint a készülék. Az elmúlt hetekben volt szerencsém…..
Golyós 2018.11.18 20:04:21
@Faszkorbacs: Azért errene vegyél mérget.
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
Szerdán mutatta be a Huawei legújabb csúcskészülékét, a Mate 20 Prót, ami a specifikációk alapján simán veri az összes androidos csúcsmobilt, innovációban pedig lekörözte az elmúlt években csak szenvedő Apple-t. A mobilt idehaza 330 ezer forintért árulják majd, ami ugyan drágább, mint a tavalyi…..
Közeledik a karácsony, érdemes elkezdeni az ajándék ötletek gyűjtését!..
Ivette Blanche – neve hangzásától eltérően – hazánk lánya, és ebben a sorozatban egy amerikaival kényezteti magát. Vagy kényeztetik egymást. (Meg persze minket.)..
Golyós 2018.07.30 14:08:13
Nem tudom, közületek hányan járnak/jártak a hamisítatlan hangulatú megyei labdarúgó mérkőzésekre, de remélem, hogy sokatok számára átélhető, azonosító lesz az a néhány archetípus, amit lentebb fogok ismertetni. A cím magáért beszél, igyekeztem összeszedni néhány olyan jellegzetes figurát, akik…..
Golyós 2018.05.02 07:18:36
@diszkriminans: rossz meccsekre jársz :-)
1999-ben még hetedikes koromban Újvidéken, a szülővárosomban éltem amikor a település 3 Duna-hídját lerombolták. Különleges vonzalmamat ezekhez az építményekhez  innen eredeztetem, és ha nem fedezem fel magamnak a hangszer készítői szakmát, akkor hídépítész lettem volna. Ezért is érzem fontosnak,…..
Ha igazán félni, sőt, rettegni szeretnék, általában egy paranormális filmet választok, amiről előre tudom, hogy egy hétig minden éjjel fel kell kapcsolnom a villanyt, ha közlekedni szeretnék a lakásban. Mégis van bennük valami, ami miatt jobban kedvelem és sokszor többre tartom őket, mint a "sima"…..
Golyós 2017.10.31 21:58:39
@REMY: Nekem a démonok között az.
Nagyon jót aludtam rajta.
Sűrű hetek következnek a kínai gyártónál!..
Golyós 2017.10.30 17:28:21
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Végre egy keret nélküli Xiaomi telefon a középkategóriában!..
Golyós 2017.10.12 18:36:45
@So No: Note 4et itthon max 60ért kapsz, garanciával.
A MiA1 65e szintén garival.
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
Golyós 2017.10.12 11:06:56
@psbm: Nagyon szar példa volt a románokat felhozni.Pont itt volt az ami már régen nem a szurkolók körében: egység! Mindenki tudja, hogy miért megy ki oda: ha kell megalni! Kéz a kézben a lila a zöldel.
Eközben az idióta románok egymást verték a stadionban + hála égnek a saját secujuk is aprította őket. Respect. Nem kell a viselkedésükkel egyet érteni, csak el kell fogadni. Egy dolog számit amit a csapat mond: tisztelet a szurkolóknak amiért ennyien kijöttek és ilyen hangulatot csináltak.Az, hogy az idióta német mint mond az senkit nem érdekel.Most is csak ő zokogot.Bár napi 1 millióért nulla teljesítményért én is tudnék akár zokogni is, de a szurkolókba nem állok bele pont most amikor bölcsebb lenne némán hallgatni és elkullogni. Mert ez a sport még mindig a szurkolókért van, teljesen mindegy, hogy huligán vagy ultra. Ha nem bír magával akkor ott van a rendőrség meg 300 kamera.
A Xiaomi Mi Note 2-es készüléke már nem a legfrisebb darab, de mi most pont ezért vesszük elő újra. Most már eltelt annyi idő, hogy a megfizethető sávba kerüljön, eközben viszont a dizájn még mindig friss, a hardver még mindig erős maradt...
Golyós 2017.10.06 14:48:05
Szinte képtelenség a luxushajókon napozó szőke svéd szépségek helyére képzelni, hogy pont itt, 78 éve családapák százai vágták el gyerekeik torkát, majd megosztoztak asszonnyal egy golyón. És nekik volt igazuk akkor a spanyol Alicante kikötőjében 1939 márciusának végén, mert a túlélőkre a kínhalál…..
Golyós 2017.10.04 16:57:23
Mostanában valamelyik nap betértem egy szupermarketbe, elő szokott fordulni az ilyesmi. Benéztem a sörök sorába is, ez is megesik néha. Ezúttal az olcsó sörök felől merészkedtem a polcok közé, és akkor megláttam valamit – kíméletből nem írom ide a márkát –, az egyik nagy sörgyárunk termékét, ami 86…..
Golyós 2017.09.29 16:11:59
.
A mai napra kapott Xiaomi akciók listája...
Golyós 2017.09.29 13:50:25