Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteveK

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovák milliomosnő - akit hat év fogházra ítéltek nem jogerősen első fokon négy ember halálát okozó közúti baleset miatt - a Magyar Ciarán Tobin Lovagkereszt polgári fokozatát kapta meg. "Emlékeztessen ez a díj mindannyiunkat az értelmetlenül elvett és megtorlatlanul…..
Az elmúlt néhány napban Gyurcsány Ferenc kommunikációs stratégiát váltott és úgy döntött, hogy eljátssza a világ egyik leghálásabb és legkönnyebb szerepét: a mártír hőst. A magyar népmesék Legkisebb Királyfiát, akit kisemmiztek a kapzsi bátyjai az atyai örökségből, de…..
SteveK 2013.09.14 13:29:40
@Molnár Flóra: En feltételesen írtam, hogy ha más választás nem volna, meg Gyurcsány is jobb lenne. Természetesen, én egy olyan embert szeretnek az ország élén látni aki önzetlen, becsületes és az ország, a nép érdekei vannak szeme előtt, és nem a saját és családja, haverjainak zsebere dolgozik mint Orbán, aki egy szar KISZ titkár és rendőrségi besúgó volt, de a sok birka magyarnak köszönve meg mindig bitorolja a hatalmat! Eljön az idő amikor a nép felébred az ámításokból és tesz ellene mint mi tettünk 1956-ban.
SteveK 2013.09.14 17:31:35
@monddazigazatmar: Te honnan tudnád, hogy én mit vagy mit nem csináltam 1956-ban, amikor meg az apad f....ba voltál! És én leszarom, hogy Te, és hozzad hasonló hülyék az Orbánra szavaznak. Én 56-utan elhagytam az országot és azóta sem élek Magyarországon. Majd jön az idő amikor felébredsz, de már késő lesz!
SteveK 2013.09.16 07:32:03
@Kara kán: mi a hazugság? Birkakbol van elég Magyarországon!