Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barom Arts

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél nagyon örült, hogy végre otthona biztonságában kipihenhette magát délelőtt, de ez egy nap szabadságába került. Az értesítőn megadott számon kapott egy másik számot, amit sehogysem vettek fel, úgyhogy személyesen próbálkozott volna, de feladta. Központi email…..
Barom Arts 2014.04.11 14:44:37
@impala:
olvass utána ... "feljelentés" előtti utolsó lehetőségnél (30 napon belül) nem kell kiszállást fizetni ... Kacagós a helyi rendeletre hivatkozniuk.
Barom Arts 2014.04.11 20:07:53
@impala: javaslom a kéményseprő pont hu megtekintését, figyelmedbe ajánlom az információk, jogaszabályok menüpont alatti első három linkét. Ezek lefedik a kéményseprő-ipari közszolgáltatást.
Tamás leleplező bizonyítékot talált, hogy a kéményseprők már arra sem veszik a fáradtságot, hogy a ház bejáratára ragasszanak értesítőt: És akkor csodálkoznak, hogy nem jutnak be... ..
Barom Arts 2013.09.25 20:56:15
@ColT: Az előírás nyilván nem a legoptimálisabb, de a hatékonyságának és a gazdaságosságának mutatója a legjobb ... Nyilván lehetne figyelemfelhívóbb, mint pl.: a rókaméregre figyelmeztető piros ragaszok az erdőszélen, bár ha alapvetőnek tekintem, hogy a lakosság belesz...ik akkor mindegy is. Nemigaz? Ezért is említettem, hogy észrevétellel hová lehet fordulni. Az ilyen rezsicsökkentéses időkben a díj amúgy nehezen (nem) fedezne 2-3 ajánlott tértivevényes értesítést!
Barom Arts 2013.09.25 15:11:34
@Barom Arts: b pontja ...
:)
diszlexia forever!
Nem kell okvetetlenkedni, hogy nyáron nem is használták a kéményt, a lényeg, hogy rend és tisztaság legyen. Örüljenek, hogy nem havonta jönnek. Sőt, éjjel is jöhetnének. A lényeg, a rezsicsökkentéssel 44%-kal leapadt a bevételük, úgyhogy duplázzák az…..
Barom Arts 2013.09.13 11:53:21
@(dr.) Shit Pál: Ilyen pedig a mesében sincs!
Nem mellesleg az év elején megváltozott jogszabály miatt sok helyen az eddig "tartalékként" nyilvántartott kémények egy fogalomváltozás miatt más kategóriába kerülhettek, un.ENHS - szilárd tüzelőanyaggal működő tüzelőberendezés kéménye - típusba kerülhettek át! Ez okozhatja többek között, hogy a seprő többször jön mint tavaly!
Amúgy meg nem kell sipákolni, hogy nem csinál semmit! Legyél vele tisztában, hogy mit kell csinálnia (63/2012 (XII.11.) BM rendelet 1.sz. melléklete), és mit lehet elvárni tőle, és ameddig nem csinálta meg addig nem aláírni és nem fizetni, ha meg megcsinálta akkor teljesíteni a lakosságra vonatkozó részeket! Ennyi!
Amúgy a városokban nem a veréb a gond, hanem a mocskos szárnyas patkány galambok!
:)
Barom Arts 2013.09.13 12:06:26
@(dr.) Shit Pál: Bocs! Az igazság az, hogy konkrétan csak az első mondat ment volna neked, mármint az "élővé tételes" hsz.-re, a többi az általános!