Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3lmer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
Belsőség Heti merítés 2014.01.26 10:13:36
Svéd MTZ autókarosszériával Semmi meglepetés nem ért, pontosan azt kaptam az autótól amit vártam. A motor ősapja traktormotorként kezdte, és ez is hihetetlen kort ér meg ha az ember vigyáz rá. 1300 very special Az akksi a jobb súlyelosztás és a biztonság kedvéért a…..
3lmer 2014.01.26 15:44:18
@Hurri Kán:
2.8 , 2.9 , 3.2 , 3.6 ezekből létezik vr6
Újabb év, újabb karácsony, újabb fotózás. Visszatekintve megint sok-sok dolog változott, kivéve a lényeget: imádjuk amit csinálunk és még mindig önök a legjobb, legösszetartóbb közönség. Gondolom, nem kell magyaráznom, milyen szorosan összefügg a kettő. Köszönjük hát,…..
A suttogás határán egyensúlyozó lágy, alázatos hangon beszél hozzánk a tolmács, miközben Weiss Manfréd egykori birodalmába, a Csepel Művekbe hatolunk be. A régi vágású ipartelepen nagy vasdarabok között keresi útját a busz, rozsdás hullámlemezből épült csarnokok mellett…..
És itt még nem ért véget, mert amint kikapcsoltuk a kamerát, Bandival még legalább negyed órán át tapogattuk-nézegettük a néhai Ferrarit, mert nem tudtuk eldönteni, hogy akkor fólia-e vagy ezek a betegek lecseréltek mindenkarosszériapanelt sajátra. Végül nem zártuk ki egyiket…..