Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbi040122

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás mit sem sejtve vette át Asus notebookját, amin csak bekapcsolva látszik, hogy beteg a kijelzője. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy naiv voltam és PickPack ponton való átvétellel rendeltem egy notebookot a levél tárgyában nevezett Ipontól. Persze jobb lett volna személyesen…..
norbi040122 2013.09.13 13:31:12
@baxottnagyhomár:
2009 cikk? Újabbat nem találtál? Pedig van: a törött házas aki az üzlet kérése ellenére gépet szerelt bele majd cserét követelt, a fél évig cserélt VGA, ami a tulajnál volt néhány hónapig, csak erről elfelejtett említést tenni a cikkben, a ramos ember aki gyáriszám nélkül próbálta meg leadni a memóriát, majd csodálkozott, hogy elutasították és ezt a gyártó honlapjával is alátámasztották, meg a másik, aki iPon viszont eladójától vásárolt, de az iPont szidta a garcsere miatt. A Ph-n ezek is fent vannak, és ezek az ügyek is mindkét fél elégedettségével zárultak.

Milyen notebookot ajánlanál akkor? Szerintem nehezen találunk olyan gyártót, amelynek nem lenne rossz szériája. Kevesen tudják, hogy valójában csak néhány notebook gyártó van, nevük sem ismert, pl: Quanta és a fent említett "gyártók" csak nevüket matricázzák ezekre. Mondjuk Packard Bell képes az általad említett notebook gyártók akármelyikének termékét átdobozolva árulni.