Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz. Tib

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő A második kanyar 2016.03.26 06:43:00
Miközben Magyarország még csak tanulja, mit is jelent a határátkelés, és milyen is az, amikor ismerősök, rokonok, barátok külföldre költöznek hosszabb-rövidebb időre, más országok már egy kanyarral túl is vannak ezen. Például a spanyolok, akik immár a második nagy elvándorlási hullámmal szembesülnek…..
Sz. Tib 2016.03.26 08:35:19
@Zoole[uk]: Egyszerű a képlet elhamvasszák és kiküldik Kínába az urnában meg az útlevele és iratai, aztán visszajön egy hasonló korú Cseng a papírokkal....
Őszintén szólva a magam részéről mindig kicsit szkeptikus voltam az amerikai zöldkártyalottóval kapcsolatban, mert gondoltam, nyilván nyernek rajta emberek, csak hát én még sosem találkoztam ilyen szerencséssel. Aztán jött Niki története, márpedig ők pont így jutottak ki az…..
mi is a mi `igaz tortenetunk` ?! Kepzeljetek VILAGHIRU lettem :)))) egy nagyon kozkedvelt blog megkert, irjam le, hogy s mint volt ez a lotto/kikoltozes stb ugy.. Hat gondoltam megosztom mindenkivel :) Minden akkor kezdotott, amikor 2009ben megtudtuk, hogy babat varunk! Ferjemmel, Arpival (akkor…..
Aprilis 20an, Husvetra valo tekintettel stilusosan elszoktunk Richmond varosabol, s meg sem alltunk egeszen Williamsburg-ig, azon belul Buschgardens ig.. Jogos a kerdes, hogy mi a lotudo az a "Puska akarmi", ahogy Aron nevezi Busch Gardenst :)Nos ez egy csopp kis vidampark, bar azt hiszen ezen a…..
Lakás hitel + Ingatlan Jelenleg bérelünk egy sorházat, ez itt kb $1000 / hó, de ez egy jó ár. Most kezdtünk komolyabban gondolkodni vételen is. A környék a meghatározó, azon belül iskolák. Van egy oldal http://www.zillow.com/ ahol lehet elado es nem eladó ingatlanokra…..
Bud Lightos jóreggelt mindenkinek (Itt 6:49 am van) ! Mivel többen finoman céloztatok rá, hogy a blogom "kalap sz**t" nem ér képek nélkül, és mivel Apa elárulta a titkot, hogy lehet ám képet simán feltenni ide, így meg így... hát nem bánom, ám legyen! :)))) Bemutatnám családunk…..