Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TaTa86

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Isten, haza, anyád 2006.12.21 11:00:00
...ha olyan nyilvánvaló, hogy jóakarat vezérel bennünket, akkor miért gyűlölnek bennünket ennyire...  És ha az ember ezt nem dühében gondolja végig, hanem egy ilyen könyv olvasása közben gondolja végig, akkor szerény választ is tud adni erre a kérdésre. És világossá…..
           Sárga csekket kapott Toroczkai László. A szeptemberi estén az MTV székház elé tömeget hívó népvezér nevetségesnek tartja, hogy tízmilliót követel tőle a rendőrség. Az abszurd ötleten nem csak Toroczkai, hanem a…..
w Szavazz ránk, loptunk! 2006.12.14 17:13:00
A gyűlölet és a megvetés jogos, a csodálkozás viszont nem, amikor a közérdek a vastag pénztárcák előtt földig pucsítva, koszos kis kurvaként testesül meg a magyar pártokban. Például eladnak ezt-azt pályáztatás nélkül, áron alul, sonderangebot, vegye-vigye. Most épp a…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..