Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fönaczi

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végetért a 2014/15-ös első osztályú magyar labdarúgó bajnokság. Több nem is lesz. Szó sincs persze arról, hogy felszámolnák az NB I-et, csak egyszerűen, ami ezután jön, annak már a labdarúgáshoz semmi köze nem lesz. Hernádi Zsolt, Csányi Sándor és Orbán Viktor (Fotó:…..
Fönaczi 2015.06.02 09:00:01
A Fővárosi Közgyűlésben az októberi választások után 20 fideszes honatya foglalhatja el a székét, míg az ellenzéki pártok és a civil szervezetek összesen 13 főt delegálhatnak. Az eredményekből azonban kiszámoltuk: ha a Fidesz nem alakítja át saját érdekeinek megfelelően a…..
Fönaczi 2014.10.21 15:33:12
@Sylvester94: "ez a világ minden országában így van" így ebben a formában nem helytálló. Amennyiben folytattad volna, h ott a hol demokrácia van úgy már helytálló lenne. Nem kell ténylegesen femutatni semmit sem. Minden attól függ milyen a párt marketingje. H tudja magát eladni mennyire tudja megtéveszteni v mennyire tud hatni az emberekre
A magyar szurkolók hitleres-szálasis videóval hangolnak a meccsre. Apu, kezdődik!!! Olvassuk mindenhol, több, mint hat pontos derby, sőt, a legnagyobb oligarcha egyenesen kijelenti, sorsdöntő a román meccs a magyar foci szempontjából! Erre a meccsre a holtak is feltámadnak, ott kell…..