Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saul H

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..
A Budapest Park idén kitett magért. Egy egész nyáron át tartó fesztiválhelyszínen sem volt még ilyen erős nemzetközi felhozatal Magyarországon. Nem túlzok, aki az olyanok között, mint Emir Kusturica, Everlast, a Russkaja, a Gogol Bordello, a Limp Bizkit, a Dropkick Murphys, a…..
Saul H 2014.09.01 21:03:38
Emlékeztek még arra, amikor hétnapos volt a Sziget? Aztán meg öt nap lett, merthogy a hét az hosszú. Utána lassan visszatért egy nulladik nap, lett mínusz egy, sőt, volt már mínusz kettedik is. Idén annyiban más ez az egész, hogy ugyan most is van mínusz egy, meg nulladik, de már…..
Saul H 2014.08.12 23:44:53
Fejes Tamás Tankcsapda-dobos szeret pólón üzengetni. Ezt már én is megtapasztaltam, mikor tavaly az egyik indexes, egyébként Sajó kolléga által írt koncertbeszámolóhoz odapakolt közcímeimet vette annyira zokon, hogy abból póló lett a Volt fesztiválon. A fenti kép viszont a múlt heti Campus…..
Saul H 2014.08.04 14:34:09
@dankógábor: Ennyire nem pitiánerek szerintem. Az elég ovis lenne. Ennél több fantáziát nézek ki belőle. Kérdezzétek meg egy interjúban egyszer, most már kiváncsi vagyok én is! :D
Hosszú,copfba kötött haj, barátságtalan tekintet, kőből faragott arc, kamionsofőr bajusz és egy szombrérót viselő nőt ábrázoló tetoválás a mellkason. Ezek minden idők egyik legfoglalkoztatottabb hollywoodi színészének ismertetőjegyei. Ha nem láttad még egy filmben sem, akkor…..
Saul H 2014.08.03 12:50:37
Vannak tények, amit mindenki tud Steven Seagalról, pl. hogy minimális összegeket költ a mimikai ráncok elleni küzdelemre. Aztán, hogy a színjátszás művészetét vélhetően egy bádog csatornafedőtől sajátította el. Végezetül pedig, hogy életművének DVD-kiadásai felett az…..
Saul H 2014.06.29 12:55:26
A mai 40-es, 50-es korosztályból jobbára csak az nem hallgatott Pokolgépet, aki a 80-as éveket valamiféle kísérleti kóma stádiumban élte le. Egy kétperces magánnyomozói munka eredményeként arra is fény derülne, hogy a rőföskelesztői kistemplom fiatal plébánosa anno az Éjféli…..
Hazafelé az jutott eszembe, hogy a kilencvenes évek elején Miskolcon két alkalommal is több órát vártam hiába az egyik helyi, kissé alkoholista lemezboltos "Rögtön jövök" táblája előtt. Végül harmadszorra csak sikerült megvennem a Somewhere in Time albumot bakeliten, amit…..
Ha vannak még rocker olvasóink, akkor itt egy kis figyelmesség nekik: ha ezen a hétvégén, péntek déltől vasárnap éjfélig vásárolnak az AC/DC hivatalos söréből a Popshop.hu-n, a kuponkódhoz írják be, hogy "langolo", és 10 százalék árengedményt kapnak...
Saul H 2013.11.30 11:42:12
@Lángoló Gitárok:
De lazák, rugalmasak lettetek hirtelen, hogy magatokról van szó! Várom a következő önmagát eladó zenekart fikázó cikketeket! Addig is azért iszok pár AC/DC sört mert egyébként cool!
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..