Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pancsincsin

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kormány soha nem fogja beismerni, de szép lassan ráállt arra a járványkezelési modellre, melyet Svédország követ már a koronavírus megjelenése óta. Ennek főként az az oka, hogy beigazolódni látszik a skandinávok elmélete, mely szerint a vírus ellen leginkább az immunitás megszerzése a…..
pancsincsin 2020.09.28 09:27:41
@midnight coder:
Hát ez kb. igaz. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy aki “meggyógyult” az tényleg meggyógyult-e. Az azóta elkezdődött nyomonkövető vizsgálatok szerint még a tünetmentesen átesett, és alig tünetes volt covidosok jó részében is maradandó károsodások keletkeztek különböző szerveikben.
Szóval sok esetben egy időzített bombán ülnek, és sokuk még nem is tud róla... mert nem vesznek részt részletes kivizsgáláson utána, főleg ha nem tudják hogy fertőzöttek voltak... Aztán egyszer csak kap egy infarktust a 20-as, 30-as... Ami ez esetben a vírus következménye lesz.
Ez az igazi veszély, amivel alig foglalkoznak...
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
pancsincsin 2020.09.12 09:43:58
@Bircanyíró:
Nincs igazad. Járvány van. Az hogy erre a politikusok hogyan reagálnak ahhoz valóban több köze van a politikai megfontolásnak, mint a józan észnek és a valós járványügyi helyzetnek
koronavirus.gov.hu/cikkek/916-fovel-emelkedett-beazonositott-fertozottek-szama-es-elhunyt-ket-idos-kronikus-beteg

Most pl. a kormányzat jól láthatóan azt a taktikát alkalmazza hogy a konzultációra kenve nem hoz korlátozó intézkedéseket, mondván a “magyarok” azt akarják hogy a vírus ne korlátozza az életüket, ne akadályozza őket semmiben, tehát most szabadjára engedik a terjedést. Ők úgy érzik a megtettek mindent azzal hogy van lelegeztetogep.
Most majd megvárják mikor fog sírni a “magyar”, hogy csináljanak már valamit, amikor majd maguk fognak könyörögni hogy állítsák meg valahogy a járványt, mert semmi nem fog működni.
A fél ország betegállományban, és nem fog működni az egészségügy, mert az nálunk még békeidőben sem működik.
És a kedvenc vesszőparipád, hogy az egyèb betegségekben szenvedők nem kapják meg a megfelelő ellátást. Hát így majd még inkább nem fogják. Le lesznek terhelve a sürgősségi osztályok kórházak a magas esetszam miatt és akkor az influenzások, rákosok, szívbetegek valóban nem jutnak majd semmilyen ellátáshoz...
A közelmúltban jelent meg Mike Shellenberger új könyve: Apocalypse Never, magyarul: Soha el nem jövő világvége. Miért ártalmas a környezetvédelmi alarmizmus mindannyiunk számára alcímmel. A neves aktivista azzal döbbentette meg a zöld társadalmat, hogy bocsánatot kért a nevükben is a klímaváltozás…..
A mai gyerekek eszeveszetten ordítanak. Úgy tűnik, jóval gyakrabban, mint amikor én voltam gyerek, vagy amikor nekem született a kisfiam. Játszóterek mellett sétálva artikulátlanul sikító, torzult arccal le-föl rohangáló, egymást felöklelő kölyköket látok egyre gyakrabban. A kis lapátokkal…..
pancsincsin 2018.04.29 20:12:10
@F.M.J.: 3 évesen késsel villával.... Egy hároméves finommototikája még alkalmatlan a késsel villával szabályosan étkezésre... Innen látszik mennyire torzitasz...
Forrás: https://www.pecsma.hu/wp-content/uploads/2015/09/ank-hungast-gyerek%C3%A9tkeztet%C3%A9s-hl06.jpg Beülök a mekibe, a fiamat várom. Egy eszpresszót kérek egy kis pohár narancslével. Most pocsék a kávé. Nem mindegy, hogy ki készíti. Nem látom a szőke huszonéves lányt, egy…..
pancsincsin 2018.04.29 15:15:07
@retkeslaci:”Ha jól van elkészítve”. Akkor igen. De itt a cikkben arról volt szó, hogy a szerző kiszalad ebédidőben a “gyros-oshoz” vagy a “kínaihoz”, ami ha jól sejtem helyi kínai büfét jelent. Hát ezek között nem sok minőségit ismerek...
pancsincsin 2018.04.29 19:15:07
@kolompar lole 1113: Lehet. Bár általában az a gond hogy a gyerekek többsége nem eszi meg pl. a finomfőzeléket és a sóskát otthon sem, így persze a suliban sem. A legtöbb gyerek csak rántott húst enne sült krumplival, pizzát, meg esetleg spagettit. Ezt tapasztalatból mondom. Nem véletlenül ez a gyerek menü minden étteremben. :) Peace.