Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixx egy barom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..
sixx egy barom 2013.12.04 03:54:20
"kft.-nek, aki"
És ez az emberszabású írhat ide cikket?
Anélkül, hogy megtanítanák előtte magyarul legalább alapfokon?

@borisz:
Hát bizony cech az.
Ha hallgattál volna, nem derül ki, hogy hülye vagy, ahogy a latin mondja.

@brekkk:
Nem?

@gabest1:
Ja, tényleg nem. Egy átlag menő amerikai sorozat színésze talán 1 millió dollárt ha kap részenként. Mondjuk a Dr. House-ért Hugh Laurie talán olyan 5 milkát meg a resztlit kapott részenként, ez persze kicsit több, de még mindig lófasz, nyilván.

@KopaszMercis:
Jaja, Leni Riefenstahl meg Jancsó Miki bá sem tudott/tud angolul, nem is volt egy értékelhető filmje se egyiknek sem.
És a sor még hosszan folytatható
Van egy Splinter Cell nevű Ubisoft-játék, amihez a magyar forgalmazó egy komolynak látszó, de legfeljebb második olvasásra már ordas nagy kamunak tűnő fake sajtóközleményt adott ki. Ügyeltek arra, hogy az olyan lapok, ahol vélhetően az első szűrön sem megy át a közlemény, ne…..
A Borsnak egy jó értesült filmes határozottan cáfolta, hogy Palácsik, azaz már Vajna Tímea azért kapott volna szerepet egy nagyjátékfilmben, mert Andy Vajna felesége. Tímea szerinte pusztán tehetségével érdemelte ki a munkát. Mint azt az Index is megírta, a Herczeg Attila…..
sixx egy barom 2013.08.29 14:15:13
@rockjano:
Miért, rajtam a macskám szokott feküdni.
Öreg is, szőrös is, meztelen is - még sosem láttam ruhában a szemérmetlen dögöt -, mégis szeretem.
Jó, mondjuk kövérnek nem kövér.
sixx egy barom 2013.08.29 14:42:30
@Slipping_Beauty:
Nem értem én ezt a heteroszexuális megszállottságot.
Hát nincs tebenned semmi kalandvágy?
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
sixx egy barom 2013.08.27 22:03:58
sixx egy barom 2013.08.27 21:59:41
@sixx:
Ha mindenkivel így viselkednél, nem ez lenne a nickem.
Úgy látszik, tudsz normális is lenni, kár, hogy csak ritkán.

Vagy csak a tekintélyelv, valaki az mondja, hogy ő angol anyanyelvű, és akkor meg kell előtte hajolni, meg bocsánatot kérni?

Ráadásul még igazad is van, mert a train wreck jelenti azt is, amit te írtál: valami olyan szar vagy undorító, hogy az ember nem tudja levenni róla a szemét.
"A way to describe how one can't look away from something that is appalling or disgusting, due to it's bizarre or unusual nature."
Pl. mint a kopasz pasas szamárszopása a Shop stop 2-ben.

@Vándorló:
Lehet, hogy anyanyelvi angol vagy, de ez a szó bizony jelenti azt is, amit sixx írt. Az angol szleng valószínűleg változik olyan gyorsan, hogy nem tudod követni, pláne ha nem is ott élsz.
(Én itt élek Magyarországon, magyar is az anyanyelvem, de időnként hallok olyan kifejezéseket, amelyeket nem ismerek. Bizonyos újságírók meg rég létezőket is kevernek, lásd pl. vaj van a füle mögött, ami magyarul értelmetlen, emiatt nem is létezik, két mondás - vaj van a fején, illetve van valami a füle mögött - összevonása.)
sixx egy barom 2013.08.27 22:01:12
@S=klogW:
Ez most hogy is jött?