Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nuggetzor

1 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
Nuggetzor 2017.10.13 20:51:07
@szociál: Magam sem értem mért nem. Én betömtem volna a száját egy csomag tamponnal. :)
Nuggetzor 2017.10.13 20:59:14
@Sanda.Ipse: Sőt! A Holland stábbal előre megbeszélték, hogy ha nem baj, akkor ez és ez a játék lesz, mert náluk az Iliásznak kell nyernie. :)

Nekem már kezd felrobbanni azoktól, akik azt hiszik, hogy a játékok megtervezése így működött. :D
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..
Nuggetzor 2017.10.11 19:55:35
@Sanda.Ipse: Én is Barbit látnám legszívesebben mellette.
Persze egy Feri-Iliász lenne a legkiélezettebb. Akkor tényleg nem tudnám, hogy ki fog győzni, lévén a kiesett szavazók mind' ugyanúgy bírják a két srácot.
Nuggetzor 2017.10.11 20:02:37
@Chuck Νorris: Mi volt a spoiler? Engem lefoglalt a Szandi rinyálása. :D Bár X napja ez van napirenden, megszokhattam volna már.
Na, utolsó hét. A Mandirigma beachen Feri és a három grácia, a Holtak szigetén Benedek, Iliász és másik három grácia várja a végjátékot, ami így, a 40. nap után már igazán jöhetne nekik, mert, legalábbis az utóbbiak nagyon kivannak, különösen Doktorjúdás, akire a nem is olyan régen szabotált ponyva…..
Nuggetzor 2017.10.10 20:04:07
@Nuggetzor: +1 Iliász még rádob egy lapáttal a fostengerre, amikor Szandi nagy örömködve fogadja. Úristen, annyira kínos. :D
Nuggetzor 2017.10.11 08:30:43
@lac64: Nekem is egyből ezek szúrtak szemet. :D
Nuggetzor 2017.10.11 08:56:05
@Shirkan: Valamelyik nap kaptak fát, amikor Anita megnyerte a kajatálat. Lehet meg azt használták? Nem emlékszem pontosan mennyi volt.
„Szeretnétek megbeszélni, azt, ami történt, vagy engedjük el”?, provokál a tűznél Barbi, és szerencséje, hogy Feri a sokktól olyan, mint akit a bokorban megkínáltak egy jó adag nyugtatóval, mert ellenkező esetben az ő nyakát biztosan nem akarná elengedni. Gratulálok, lányok, dünnyögi rezignáltan, de…..
Nuggetzor 2017.10.09 20:04:28
@kisbutters: Amúgy én is. Plusz Feri. Tudom-tudom, nem kell mondani milyen, de már az első résznél megvett engem kilóra. :D
Nuggetzor 2017.10.09 20:05:20
@,,: Barbi nem hülye, eddig nagyon sok energiát megspórolt, simán lehet esélye az utolsó párbajon befutni harmadiknak. Én komolyan szurkolok neki.
Nuggetzor 2017.10.09 20:15:16
@,,: Sajnos csak a párbajon, én oly' szívesen néztem volna őket pár napig. :(
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
Nuggetzor 2017.10.07 11:39:37
@Sanda.Ipse: Igen, az "elejét" úgy értem, hogy amíg Iliász hulla nem lett... :D
Nuggetzor 2017.10.07 11:42:47
@doktor faktor: Hiába imádom a taktikusokat, azért nézzük meg a külföldi győzteseket. Általában egyensúlyban volt a taktika és a párbajokon történő küzdelem. Ha pedig valaki csupán taktikával nyert, azt nehéz egy lapon emlegetni egy Barbival pl. A Szandi meg a szegény ember Parvatija :'D
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
Nuggetzor 2017.10.04 19:59:52
Nuggetzor 2017.10.04 20:02:55
@kisbutters: Kapnak X összeget és a felajánlott kajákra lehet licitálni. Probst úgy szokta, hogy egyiket megmutatja, másikat nem, arra vakon kell licitálni. Plusz 1-2 játékot segítő dolog is szokott lenni, pl. védettségi amulett.
Nuggetzor 2017.10.04 20:04:03
@Nuggetzor: Kb. ilyenre számíthatunk www.youtube.com/watch?v=rQxlhu4rw18
Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy…..
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
Nuggetzor 2017.10.02 21:42:01
@sabana: Ezt értem is én, de volt annyi felesleges időm (najó, nem felesleges, mert média kurzuson ismertetni akarom a Survivort a dejákoknak...de ez a magyar inkább elrettentő példa), hogy megnézzem a hétvégén az eddigi részeket egyben, és körvonalazódott a kép. Klaudia az első perctől fogva azon van, hogy mindenkit átbasszon a palánkon és csak akkor képes (ál)érzelmeket táplálni, amikor megjátssza, hogy ő mennyire mosott-főzött-takarított Benire, aztán most mivan, úristen, 30 nap után még mindig nem szerelmes belé (Beni már az elején rühellte Anitát pl., aki ugyanolyan szarkeverő, mint Klau, így ennek tökre nincs jövője, csak erről ő nem tud). Szandi szépen játszik, Barbinál ezerszer jobb taktikus, de a "nem tudlak megvédeni" az enyhén szarul jött ki. Ha titokban átadta volna Íliásznak az amulettet, akkor a srác megmenekül, köv. körben kiszavazzák Barbit vagy Kaludiát és ő szépen csöndben beúszik a döntőbe úgy, hogy "hoztam is, meg nem is". Ergo megmaradt volna mindkét szövetsége. Ehhez képest megjátszotta, hogy ez neki mennyire fáj, holott kurvára nem, és vsz. soha a büdös életben nem fogja használni a védettségi amulettet, mert ő sosem volt még célkeresztben. Beni édes szívem, ezek közül ő a legártatlanabb, szóval hagyjuk is. Barbi is mindenkit átkúr a palánkon, hazudik éjt nappallá téve. Feri -akármennyire is favorit nekem- hangoztatja, hogy tisztességes játék, ő csak az erősekkel megy a döntőbe - most mégis bekaksizott és kellett neki a Benedek, hogy ki tudják ejteni Ilit. Ha kiejti Benedeket és utána 1-1 harcol Íliásszal, lett volna esélye. Értem én, hogy a biztosra ment, de ha már ennyire ezen a szaron csúszdázik 0-24, akkor illet volna adni esélyt annak a harcnak.

Szóval ha azt nézzük, hogy ki mekkora geciláda, akkor mindenki az. DE ne felejtsük, hogy ez a Survivor. Ez erről szól. Szóval akárhány nyelvet nyújtogatunk, akármennyi nyálat okádunk a másikra, az....taktika. Főleg a végjátszmában. Tehát Íliász semmivel sem ganébb, mint a maradék.
Nuggetzor 2017.10.02 22:40:27
@kappakeklol: Jogos persze, csak én ebben az esetben arra gondolnék, hogy mi lenne jó nekem a végső törzsi tanácson. Egyébként ah ez a metodika, hogy az erőseket kidobják, akkor simán mehet döntőbe úgy, hogy szervez egy Klaudia- majd Benedek-ellenes szavazást. Persze ezt majd mind a védettségi nyaklánc kiléte dönti el. Ha ügyes taktikusként folytatja, akkor szurkolni fogok neki.
@Ramses El Werel: "I feel you" Az eredetitől nagyon messze van, de hál' égnek nyomokban tartalmaz Survivort. Remélem lesz még évad és fejlesztik a dolgot. Van benne lehetőség. Ha nem hasonlítom a legendary US verziókhoz, akkor is nagyon jó irányba haladnak.
A Survivor széria első részeként fontosnak tartom ismertetni a Holtak Szigetét, aminek a magyar debütálása nagy meglepetést okozott a nézőknek, és még most is sokan érdeklődnek az eredeti koncepcióval kapcsolatban. Szóval nézzünk mindent, amit fontos tudni a működéséről és úgymond "történelméről". ..
A tűzfény szomcsi zenére szomcsin vibrál a mandirigmák szomcsi arcán, de a legnagyobb tragédia Barbit sújtja, aki azt hitte, magas szintű intrikái mostanra megteremtik a boldog, klaumentes szigetet. Miközben a többiek a párbajozók ügyességével, meg a felépített tornyok esztétikai és technikai…..
Nuggetzor 2017.09.30 10:30:31
@Berborosz: Nekünk jobb lett volna, de Zoli már nem akart maradni.
Azon mondjuk meglepődtem, hogy ő előbb szavazna Gergőre, mint Íliászra.
Nuggetzor 2017.09.30 10:53:21
@Sanda.Ipse: Ja. Én nagyon bírom a Zolit, de ezt a megjegyzését tényleg nem értem. Ha azt nézzük, hogy nem szimpátia, hanem Survivor-kompatibilitás, még akkor sem Gergő, hanem pont, hogy Íliász...de ő állítólag mindenkit átvágott a palánkon...ami valljuk be, előbb igaz Szandira vagy épp Barbira. :D
Nuggetzor 2017.09.30 11:21:42
@Sanda.Ipse: Hát, a Survivor után szerintem az összesnek kéne. :D Bár 70 százalékuk ahogy elnézem, már alapból defektes volt.
hogyvolt Survivor 3x21 - Cetlik 2017.09.26 11:00:00
Mandirigmán indítunk, Barbi enyimavilág testtartással bámul a messzeségbe, és arra gondol, hogyha ő meg Zoli nincsenek itt, akkor nem Adri esik ki, és ez a gondolat megmelengeti kicsiny szívét, mert azért milyen jó is az, amikor az ember azt hiszi, hogy ő rángatja a madzagokat az…..
Nuggetzor 2017.09.27 13:49:53
@Laura Ingalls: Itt is kb. így tudom elképzelni a tűzgyújtós párbajt. :D Aztán nálunk lehet más feladatot találnak ki. Kíváncsi leszek.
Nuggetzor 2017.09.28 13:14:19
@Laura Ingalls: Úúú, már olvastam, hogy ez lesz a címe, de lemaradtam, hogy már kijött az első rész! :D Érzem, hogy Heroes párti leszek....
Bencus és Barbi randiznak egy random vendéglátóipari egységben, háttérben tengerpart és kapirgáló csirke, előtérben "Food trip" feliratú, nyugai aluljárós gyrososhoz mérten sem túl bizalomgerjesztő kajapult, nem tudom ki hogy van vele, de nekem rögtön elragadta a fantáziámat, hogy hova és hogyan…..
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
Klau kétségek közt vergődik, hogy ki menjen holnap, és ki mellé álljanak Benivel, illetve hogy akkor most tényleg őket akarják-e kibaszarintani, és ebben a bizonytalanságban nem sokat segített a tegnapi apró szargalacsin sem, melyet Barbi dobott be a Mandirigma törzs jelentéktelen kis életét…..
Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki…..
Nuggetzor 2017.09.21 15:36:24
@doktor faktor: Egyetértek, becsüljük meg Anitát és Ferit! :D Anitát eleinte nem kedveltem, azonban mostanra megláttam benne a szimpatikus oldalt is. Amilyen higgadtan kezelte a két pszichopatát, az gyönyörű volt. :D Feri meg...há ' ő a Feri.
Nuggetzor 2017.09.21 15:45:18
@Charlie100: Már rég kellett volna párbajozniuk. Ha jól rémlik, az USa verzióban eddig a 3 fő volt a maximum, szóval itthon ezt már túltolták.
In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt…..
Törzsi tanács után vagyunk, durva vót, mondják, szegény Geri, teszik hozzá, Hasselhoff unokája meg rázza a fejit, nem köll engem sajnálni, de azt ne tessék várni, hogy majd megszakadjak feladatokban, nem, nem. Ez nem a legjobb taktika, de sértettség > ész, vettem, nem is hibáztatom a 21 napos…..
Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a…..
Nuggetzor 2017.09.16 17:18:07
@FalcaoTheGodOfFutsal: Én sem fogadtam volna el a telefont. Anita részéről ezért is volt okos választás átadni, Íliász meg hülye, hogy elfogadta. Szerintem ez csak gyengítette a csávót, aztán kitudja. Meglátjuk.
Nuggetzor 2017.09.16 19:04:13
@doktor faktor: Na ma is tanultam valami újat és értékeset. :D
Nuggetzor 2017.09.16 19:32:36
@doktor faktor: Bár nem dédelgetek semmiféle hiú ábrándot, így sejtem hogyan működik, de ez valami, amit azért én is szívesen végighallgatnék. :D
Pl. ha a USA verziót vesszük alapul, az éhezés és zord körülmények valósak, ám senkinek sem ajánlják, hogy jelentkezzen, mert ott a CBS, itt meg gyanítom az RTL hív be embereket, mégcsak jelentkezniük sem kell. Ezt támasztja alá a mai, 10 perces "kutatásom", ami annyiban merült ki, hogy megnéztem a mostani szereplők Instagram profilját. A Klaudia a VV-győztes Soma haverja, Iliász modellkedett és színészekkel pózolt, sorolhatnám.