Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrMundr

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha augusztus, akkor magyar kupabúcsúk. A ’90-es évektől kezdve legalábbis folyamatosan hozzá kellett szoknunk ehhez. Ez önmagában is nehéz, de egyre gyakoribb, hogy kieséskor már nem is szomorúságot érzünk, hanem végtelen dühöt. A szomorúsághoz kellene, 1) hogy csapataink kitegyék szívüket-lelküket…..
MrMundr 2018.07.26 13:06:20
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
MrMundr 2018.02.06 14:48:55
Nőként sűrűn okozott már gondot, hogy olyan alsóneműt válasszak, ami egyben kényelmes, de mégis képes beindítani a férfi fantáziáját. Bár úgy gondolom, hogy sok esetben csak mi stresszelünk túl egy ilyen kérdést, mivel a párunk bármiben kívánatosnak fog találni, de egyrészt eddig a pontig is el kell…..
MrMundr 2017.07.28 14:39:59
Ez a kenyér. De ennél sokkal több!..
MrMundr 2017.06.25 21:18:51
Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az…..
1x03 - A mézeshetek Kinga&Robi: Kinga, akinek ugye a vicces kedvű Szakemberek és a Nagyon Komoly Tudományos Tesztek egy kopasz, negyvenes, elvált, 2 gyerekes cowboyt dobtak ki, az emlékezetes zenés-táncos country produkciótól meggyötörten reméli, hogy a nászéjszaka eseménytelenül fog telni, a…..
MrMundr 2017.05.08 12:41:45
Április végétől az HBO-n lesz látható a Handmaid's Tale, vagyis A szolgálólány meséje, amit eredetileg a Hulu gyárt, így itthon nem lenne látható. A Margaret Atwood regényéből készült sorozatot az egész régióban az HBO tűzi a műsorára április 27-től. Az HBO jó szokásához híven a premier napján nem…..
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól Gundel Takács Gábor, - írja a Bors. A Bors mellett a ma megjelenő Story magazin is címlapon hozza a hírt, miszerint a Maradj Talpon! műsorvezetője felmondott. Ők az okot is megjelölik: Gundel Takács szerint nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. A…..
MrMundr 2017.02.02 14:55:29
@Duplaxiii: meg van 1 kommentátor: a Méhes
A Master of Ceremony titulus hatalma: bárhova bemehetek a Bocuse d'Oron, így sikerült teljesen exkluzív videókat készítenem a magyar csapat versenyételeinek tálalásáról, szakmai kommentárokkal ellátva! ..
MrMundr 2017.01.28 15:06:53
2016.12. hóban a 2016.11. hóhoz képest a bajnoki átlagnézettség az alábbi 3 csapatnál javult a legjobban:1. Győri Audi ETO KC                     +441 fő, ezzel 1 helyet javított (jelenleg a 4.),2. Telekom Veszprém                    +390 fő, ezzel 2 helyet javított (7.),3. Fehérvár AV19            …..
A Philip K. Dick klasszikus sci-fijéből forgatott sorozat eleinte a provokatív reklámkampánya miatt volt elsősorban nevezetes, ám az első rész az Amazon történetének legtöbbet streamelt saját gyártású pilotja lett, és még a kritikusok is szerették az egész első évadot.A sorozatot az X-aktákban is…..
MrMundr 2017.01.07 16:51:35
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
MrMundr 2016.12.16 18:56:23
@uraoi1969: kérdés 46 évesen fognak-e ilyen jól kinézni, mint Noémi
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
Roberto De Jesus Escobar Gaviria, a Medellín kartell egykori vezetőjének testvére saját szavai szerint csak egy "barátságos együttműködési felkérést" küldött a Narcos című, Pablo Escobarról szóló sorozat gyártójának, a Netflixnek. Csak épp a barátságos levél nyelvezete egészen olyan, mintha A…..
MrMundr 2016.07.08 00:19:16
Ez tényleg a beszarás kategória, ilyet még nem láttunk, hasonlót se nagyon. Éjfél körül feltette a rendszerébe a Wizz Air a foci EB következő magyar meccsére a jegyeket és úgy tűnik, akkora az érdeklődés, hogy azonnal lefagyott a cucc, ha akarnánk, se tudnánk foglalni. Reggeli állapot: a rendszer…..
MrMundr 2016.06.23 17:43:48
@Bodó Twofoot: Pedig kurva jó egy egész napot végigszurkolni, nem csak a meccsről szól a dolog hihetelen élmény ahogy a helyiek integetnek, dudálnak, ahogy vonulunk, pacsizunk az izlandi csajszikkal, a stadionban meccs előtt 2 órával hangolunk, meccs után maradunk egy órát. stb. Persze ennyit amennyi a repjegy nem ér.
A szlovákok a statisztikát megnyerték, a meccset nem. Kár érte...
Érdekes hajtépés zajlik éppen Bernáth József séf és az RTL között, legalábbis valami ilyesmiről ír a Bors: a séf már nem szerepel az RTL terveiben, amit közöltek is vele, de ettől még továbbra is a Konyhafőnökkel azonosítja magát, és a műsor egykori szereplőivel is haknizott, ami kiverte a…..
MrMundr 2016.03.25 15:43:51
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
A budai házak esetében mindig komoly hozzáadott értékkel bír a kilátás, az okos építészek persze ezt ki is használják. Például annak a 380 millióba kerülő orbánhegyi háznak az esetében, amit ma mutatunk meg...
MrMundr 2016.01.31 15:05:01
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
MrMundr 2016.01.31 13:51:52
@schanc: miért nem meritek leírni, hogy cigányzene? főleg ha autentikus. ez a romázás 1-2 évtizedes dolog
Képzeljük el Balogh Norbi helyzetét. Nem is olyan rég volt, amikor a cigánysorból Debrecenbe került. Most meg Palermo. Olaszország. Sőt, Szicília. Focizni ment. Havi 16.4 millió forintért. No de...Hiába tud labdát kezelni, cselezni, futni. Nem beszél olaszul. Nem beszél angolul. Nem tud…..
Ridley Scott nimbusza az elmúlt években teljes mélypontra jutott. Hibáztathatnám ezért a divatfikázókat, akiknek elég egy-két közepesen komplex gondolatot elültetni a fejükben ahhoz, hogy mérhetetlen gyűlölettel támadjanak olyan ambiciózus darabokat, mint a Prometheus és A…..