Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winx

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eljött az új helyre költözés ideje, még ha csak egy rövid időre is. Nem kellett sokat várni a lakók bemutatkozására. Amint beléptünk az ajtón, rögtön szembetalálkozott Gnómi az ajtó őrével, aki nem volt elragadtatva attól, hogy napokig egy vicces sapkás gnómnak hajlongjon minden belépése…..
  Folytatva az eddig megkezdett történetet, elmesélem, milyen módon történt tavaly nyár végén az első találkozás a Zara nevű rokker spániellel. A helyzet úgy alakult, hogy a család gyarapodott egy kiskutyával. Gnómi már nagyon rágta a fülem, minél hamarabb meg akarta ismerni. Végül kénytelenek…..
winx 2014.01.17 12:18:44
Mi, vallásos keresztények, zsidók, más felekezetűek és ateisták mélyen elítéljük a Szent István Társulat negyedik osztályos tanulóknak szóló hittankönyvében megjelent, a homoszexualitást halálos bűnnek minősítő kijelentéseit. A szerző, Fülöpné Erdő Mária, az Apor…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..