Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lipták Gergő

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik…..
Lipták Gergő 2013.08.20 22:11:31
@Jónás László:
Kedves László
Milyen "ekkora" kinyilatkoztatást? Milyen szaktekintély? XD Csupán leírtam hogy hány helyen vérzik a sztori. Ennyi. Ha neked ebből már az jön le hogy én szaktekintély vagyok akkor sajnos félreértelmezed a szaktekintély kifejezés fogalmát. Nagyon sajnálom de bőven fosok a hozzászólásom hangnemére, amikor ilyen mérvű eszetlen marhaságok terjengnek a neten, mert ezek már vérlázítóak.
Lipták Gergő 2013.08.20 22:23:17
@Geena007:

XD Ahogy látom az értőolvasással is vannak bajok. Nem azt írtam hogy az általam írt könyv, hanem hogy van egy könyvem erről a témáról. Amit egyébként a boszniai ásatások vezetője írt. Az általam felhozott pontokról meg annyit, hogy mindegyik - a cikkel ellentétben - a jelenlegi tudományos álláspontoknak megfelelő információ, tudományosan alátámasztva. Ha nem hiszed járj utána. Csak ne az ilyen csőlátású, hozzá nem értő, elvakult "nagymagyarok" egyikét kérdezd meg, mint aki a cikk írója is, mert akkor hülyébben fogsz meghalni mint ahogy születtél...