Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tide900

22 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltam írok egy beszámolót , ha már az izom lázam fekvésre és pihenésre kényszerít. Szóval az úgy volt, hogy van egy ilyen verseny aminek a lényege jótékonysági futás. Suhanj jótékonysági futás, együtt mozoghatsz mozgássérült társaiddal, akik sokszor komolyabban oda…..
Gondoltam megérdemel ez is egy blog bejegyzést, hiszen rólam szól, és a sportnak köszönhetem a következő érzést. Rég óta őrlődök és érzem , hogy nem járom a megfelelő utat, olyan szakmát választottam magamnak amiben nem érzem magam jól, és kínszenvedés az hogy szeressek…..
Durván egy 10 hónappal ezelőtt meséltek nekem először az Ultrabalatonról. Tetszett nagyon, és teljesen be voltam sózva hogy nekem is mennem kell idén. Majd utána néztem és láttam azt, hogy van ennek biciklis része is. Egyértelmű volt , hogy mivel a fő sportágam a bicikli így…..
Szép napot mindenkinek, nem nem tűntem el csak dacoltam az elemekkel :) Sok betegség és a türelem  is hátráltatott. Igen elegem lett egy kicsit az egész diéta mizériából. Nagyon nehéz sokszor tartani, annak ellenére , hogy tudom mi a következménye ha nem tartom az egészséges…..
Sziasztok! Sikerült egy hétre ki offolnom magam, egy szuper kis betegséggel. Az elején nem igen vettem komolyan aminek az lett a vége hogy  egyre csak betegebb lettem, ráment a gyomromra  is ami eredményezett egy extra gyors fogyást is  J . Így hát erről a hétről nem is tudok…..
Mai nap nem magamról fogok írni, hanem készítettem egy interjút, sokak számára ismerős emberrel , Nitro Tommal. Szeretném, ha látnátok azt hogy nincs lehetetlen. Sokszor megkérdezik tőlem , hogyan is fogytam le a 30kg-ot, ekkor elmondom, hogy megváltoztattam az étrendem, és…..
Nagyon vártam ezt a mai napot, mert tudtam hogy mindenképp változás jön az életembe  sok szempontból, de az étkezés lesz az egyik alappillér. Voltam egy előadáson ahol, hallottam sok dolgot de összességében felületes és összefoglaló jellegű volt számomra az előadás, de mégis…..
Ezeken a napokon szembesültem, a legnehezebb kérdéssel. Ha reggel négykor kelsz ülsz a kocsiba , és utazol 8órát plusz a közben lévő programok akkor hogy oldod meg azt hogy a kajád ne mekis kaja legyen?! Nem első alkalom, az hogy  a hétvégén a saját kis vállalkozásomon…..
Edit száguld cél felé 15. nap 2014.02.06 21:24:24
Újra a pályán teljes testbedobással. Hétvégén voltam egy tudatosan eszem előadáson, ahol hallottam dolgokat, de igazából ez egy ilyen összefoglaló jellegű előadás volt így nem tudtam leszűrni belőle sok ujjat. Haza fele jövet azon gondolkodtam, hogy hol találkoztam én már…..
Edit száguld cél felé 7.-14. nap 2014.02.04 19:33:36
Nem tűntem el csak, beteg voltam. Mostanra sikerült össze szednem magam. Újra tudok edzeni és járni az utam.  Az edzőmmel Lacival nem folytatom tovább a munkám, az hogy merre tartok az a napokban ki alakul majd. Továbbra sem fogok félni segítséget kérni, de még nincsenek konkrét…..
Azt gondolom, hogy  a fanatizmusnak is van határa, ha érzed hogy  a tested jelezz valamilyen formában, legyen az szokatlan fáradság, vagy egy kis torokfájás, ne menj edzeni. „Ha nem foglalkozol vele, egyszer kétszer el lehet játszani következmény nélkül és le lehet menni…..
Edit száguld cél felé 4. nap 2014.01.24 21:52:35
Ma reggelem nehezen indult. Reggel kellett mennem edzeni. Szeretek én edzeni de hát aludni is. Nehezen sikerült összeszednem magam , az edzés is nehezen ment. Az állóképességem sajnos elég sokat romlott. Ma kipróbáltam azt milyen ha elindulok dobozok nélkül, de túléltem ,…..
tide900 2014.01.26 21:52:14
Szeretnék írni arról, hogy miért is tűntem el közel 3 hónapra. Hoztam egy egyenletes fogyást, dolgoztam, mindennap felkeltem edzettem, meg csináltam, amit magamtól elvártam. Az a maximalizmus, amivel én dolgoztam, az hozott egy eredményt elkezdtem megváltozni külsőleg, majd belsőleg…..
Edit száguld cél felé 5. nap 2014.01.25 17:49:24
Ma rövid leszek, mert még nem ért véget a napom, mennem kell tovább, de most volt itthon egy órám így megírom az étrendem mára, és az edzésem. Mai étrendem kicsit kusza lett, reggel nem volt időm reggelizni, mert reggel edzettem, így útközben szakítottam erre időt. Majd…..
Edit száguld cél felé 3. nap 2014.01.23 22:35:05
Ugyan fáradt vagyok, de jobban érzem magam, mint hét elején. Szintén reggel főztem , és ma is sikerült dobozból étkeznem egész nap. Étkezésem mára: Reggeli: tojás ( nem a kedvencem) , túró, paradicsom Tízórai: joghurt Ebéd: csirkemell- sült zöldség (cukkini, hagyma ,…..
Edit száguld cél felé 2. nap 2014.01.22 21:59:20
Hm-hm, a mérlegem egy elem csere után is cserbe hagyott, vagyis továbbra is Lo vagyok szerinte, aminek igazából örülök egyelőre, mert nem akarom tudni mennyit híztam vissza az elmúlt két hónap alatt. De hétvégén szerzek egy új mérleget. Tegnap éjjel egyig dolgoztam, ami azt…..
Edit száguld cél felé 1. nap 2014.01.21 20:44:13
Ez a nap is eljött. A sok ígérgetés után, elkezdem napi szinten a bloggom írását, edzéseim, étrendem, és minden, amit egy ember meg él, aki a kilókkal küzd, hogy majd élhesse az álmait. Azért szeretném megosztani, ezt az olvasóimmal, mert ezzel motiválhatok mást, és magamat…..
Újév régi tervek Ezt az évet én is szeretném lezárni, de nem számokkal és lefutott kilométerekkel, nem a sporttal töltött óráimmal.  Élményekkel szeretném lezárni az elmúlt évet, olyan élményekkel, amiket a sport adott nekem és Ti. Júniusban kezdtem el az edzéseket,…..
Drágáim! Többen kérdeztétek miért nem jelentkeztem eddig, esetleg abba hagytam, amit elkezdtem vagy mégis mi történt…  Nem hagytam abba :) De több oka volt annak, hogy nem írtam a bloggomba semmit.  Talán a legfontosabb, amiért nem írtam az, az hogy nem számoltam…..
Ezekkel a jelzőkkel tudom összefoglalni az elmúlt hetemet.  Ezen a héten sokadik hívásra, és a lábaimnak, illetve a kíváncsiságomnak mertem engedni, és kedden kimentem Margit szigetre jó barátaimmal, csapatagjaimmal futni. Egészen este 21:50 ig. úgy terveztem, hogy csak a kis…..
Edit száguld cél felé 2013.08.22 21:23:24
Az elmúlt pár nap néhány mondatban Először is írnék pár szót a születésnapomról. Már vártam nagyon több okból , na, nem azért mert öregebb lettem. Vártam, elsősorban mert kitűztem egy célt magam elé, szeretném, ha a mérleg kettes számjegyet mutat nekem.   Nem…..
Csak őszintén..... Két évvel ezelőtt, mikor a súlyom már az egekben volt nagyon nehéz volt az, hogy megtegyek biciklivel akár 20km is elegem lett.   De szerintem sokan így vagyunk ezzel kövér emberek, hogy elegünk lesz.  Mi következik,  felmegy a kövér ember az…..