Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Játék50

164 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online Játékos Project CARS 2 2017.04.03 08:03:00
2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat. 2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat.Most még csak egy videó…..
A Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 új mélységgel és mókával vár. A friss, pázsit ihlette módokban a játékosok támadhatnak a növényekkel, például a teljesen új 24 játékosos Herbal Assault módban, vagy összegyűjthetik a zombikat, és védekezhetnek a növények ellen a 4…..
A Plants vs. Zombies legújabb változata akciódús, újszerű 3D-élményt ígér a lövészárkok mélyén...
Ebben a játékban nem a levegőben van dolgunk a repülővel, hanem a repülőtér betonján...
Online Játékos Alice üldözése 2017.02.26 09:00:00
Az Alice üldözése játékban egy vagány motoros lánnyal száguldozhatunk a kietlen pusztában...
Online Játékos Air boss 2017.02.25 09:00:00
Az Air boss egy remek repülőtér szimulátor játék, amivel nagyon hosszú ideig el tudod magadat foglalni. A feladat nagyon egyszerű: fogadd a repülőgépeket és indítsd el őket, úgy, hogy ne legyen fennakadás...
Nemrég került fel az autosjatekok50.hu oldalra a motoros játék, amit most ajánlani szeretnék. A Moto Trials Junkyard játékban egy cross motorral mehetünk egy roncstelepen. Gondolom, az mindenki számára világos, hogy ez nem egyszerű feladat...
Online Játékos Mafia 2015.05.29 10:00:00
A Mafia 2002-ben jelent meg, de korszakalkotó játéknak is lehet nevezni és szerintem még talán ma is megállja helyét. A Mafia 2002-ben jelent meg, de korszakalkotó játéknak is lehet nevezni és szerintem még talán ma is megállja helyét. A maga idejében hatalmas játéknak számított, több mint húsz…..
Talán ez minden idők egyik legjobb gördeszka szimulátora, az Activision jóvoltából, ami eredetileg konzolos játék volt. 2003-ban került a boltokba ez játék, ami a deszkások már nagyon vártak. Talán ez minden idők egyik legjobb gördeszka szimulátora, az Activision jóvoltából,…..
Online Játékos War Thunder 2015.05.25 10:00:00
Ebben az írásban a War Thunder repülős játékról írok, ami a World of Warplanes ellenlábasa, igaz teljesen más oldalról közelíti meg azt. Ebben az írásban a War Thunder repülős játékról írok, ami a World of Warplanes ellenlábasa, igaz teljesen más oldalról közelíti meg azt. A fejlesztése, 2009-ben…..
Összeszedtem néhány képet a játékból. Az elkapott pillanatképek is remekül visszaadják a játék hangulatát. A szöveges tartalmat az autosjatekok50.hu/post/GT-Legends címen találod meg.  ..
Online Játékos ER - Vészhelyzet 2015.05.21 10:00:00
A Tv-ből jól ismert sorozat, a Vészhelyzet, alapján készült a játék, amiben találkozhatunk az ott megismert szereplőkkel. A Tv-ből jól ismert sorozat, a Vészhelyzet, alapján készült a játék, amiben találkozhatunk az ott megismert szereplőkkel. Azonban nem az ismert figurákkal játszhatunk, hanem egy…..
Olyan hírhedt helikoptereket tudunk vezetni, mint a AH-1 helikopter, UH-60 Black Hawk, Mi-35 Hind, Mi-26 Halo, A-10 Thunderbolt II, MQ-9 Reaper... Ebben a helikopter szimulátorban, olyan hírhedt helikoptereket tudunk vezetni, mint a AH-1 helikopter, UH-60 Black Hawk, Mi-35 Hind, Mi-26 Halo, A-10…..
Emmet egy mindennapi alak, átlagos élettel. Dolgozik a helyi építkezésen, sportol és sok barátja van. Azonban egy napon a munkája közben egy baleset éri, aminek következtében egy nagyot zuhan és a hátára kerül egy elem. Wildstyle, aki egy igazán aranyos kis csaj azt mondja neki, hogy az élete…..
Online Játékos This War of Mine 2015.05.15 10:00:00
Ebben a játékban képet kaphatunk róla, hogy milyen is a civilek élete, egy háborús zónában. Az indítást követően, három karaktert kapunk, véletlenszerűen. Mindegyiknek más-más a tulajdonsága, az előélete. Ezen kívül, még egy romos ház, ami a menedékként szolgál és itt…..
Online Játékos The Crew 2015.05.13 10:00:00
Az UbiSoft 2014 karácsonya előtt jelentette meg a The Crew című autós játékot. A főszereplője Alex Taylor, aki egy fiatalember Detroitból. Az UbiSoft 2014 karácsonya előtt jelentette meg a The Crew című autós játékot. A főszereplője Alex Taylor, aki egy fiatalember Detroitból. Éjszakánként…..
Online Játékos GT Legends 2015.05.11 10:00:00
A 60-as és a 70-es évek, legendás sportkocsijaival versenyezhetünk, mint a Ford GT40, Ferrari 275 GTB/GTC, Ford Mustang, Porsche 911RSR vagy a BMW CSL. Ez egy autó szimulátor játék, amiben jelentősége van a féktávnak és a sebességnek. A 60-as és a 70-es évek,…..
Az indítást követően Optimus fővezérrel tudunk csak játszani, aminek a madár formája a piros madár. A lefagyasztott társakhoz, a disznók irtásával jutunk közelebb. Az ősz folyamán jelent meg az Angry Birds Transformer játék, ami nem tartozik a klasszikus Angry Birds kategóriába. Ebben nem csúzliból…..
A részletgazdag világunkban élvezhetjük a látványos naplementét, vagy éppen a felkeltét. Azonban ebben nem merül ki az újdonságok sora. Október végén jelent meg a Farming Simulator legújabb darabja, immár az ötödik epizóddal. Ebben már negyven -féle munkagép márkából válogathatunk, ami…..
Online Játékos Tricky Truck 2015.05.05 10:00:00
Nem a szokványos kamionos játék, mindenképpen különlegesnek tekinthető, annak ellenére, hogy nem egy mai darab. Komoly nehézségeket kell legyűrni a játékban kamionokkal és teherautókkal. Amit el lehet képzelni, hogy a szállítás folyamán előfordul, azzal itt biztosan lehet találkozni. Meredek…..
Online Játékos A.I.M.2 Clan Wars 2015.05.03 10:00:00
Összességében elmondható, hogy aki szereti a nagy és nyitott világokat, azok részére egyedülálló élményt nyújt. Rengeteg egyedi beállítási lehetőset biztosít. Epikus sci-fi és first-person játék az A.I.M.2 Clan Wars, amit a SkyRiver Studios készített. Ez a lenyűgöző…..
A játékban a közvetlen irányítás megvalósítása nagyszerű és elég reális. A grafikája szép és részletes, a játék kihívásokkal teli. Ebben a kiadásban új funkciók jelentek meg az előzőhöz képest, úgymint az új egyjátékos stílus a csatákban, extrém tank és a…..
Online Játékos Paragon 2015.04.29 10:00:00
A játékban sokféle űrhajót találunk, mindenféle célra. A világegyetem hatalmas, rengeteg küldetésben harcban és nagy üzletekben lehet részünk. A Paragon építős űr szimulációs játék, ami egy alternatív jövőben játszódik, az ihletett a nyolcvanas évek sci-fi-jei adták. Harcolhatunk, kereskedhetünk,…..
A játék a második világháborúban játszódik és annak az időszaknak a repülőivel tudunk szimulátor szerűen repülni. Az IL-2 Sturmovik sorozat darabjait, már 14 éve élvezhetjük és kétségtelen, hogy a legjobb a maga műfajában. A játék a második világháborúban játszódik…..
A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy ne csak a levegőben folyjon a küzdelem, hanem a szárazföldön. Sőt benne van az a lehetőség is, hogy vegyes csatákat vívjunk. Régebben a War Thunder egy repülős játék volt, amiben izgalmas légi csatákban vehetünk részt. A fejlesztők…..