Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adambrisbane2

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vona Gáborné eléggé beérezte a fiatalságot: Mondjuk az a gyöngyház manikűr életem juttatja eszembe, abban is ilyent hordtak a csajok, meg nagy muffot. Hihi B)  ..
adambrisbane2 2015.05.16 03:11:57
@Tr0LL: latod,nyomorult,irni akarsz valami kemenyet oszt' jol beegeted magad
Subba Ezt valaki elmagyarázná? 2015.03.29 10:07:13
Pándi rajtamaradt a lecsón.... mentsék meg azt a cuki gyereket ebből a giccsparádé nemtudommiből O.o ..
Elsőkből lesznek az utolsók: Sose értem meg mért kell állandóan kihangsúlyozni, hogy Budapesten volt a kontinens első metrója? Állandóan ez a nagyképűsködés! Azért mert London egy szigeten van, attól még ott épült Európa földalatti vasútja. Még ha gőzhajtású is.   ..
Interjú egy 18 éves lánnyal, aki 6 év után újra találkozik az apjával, kúrnak egy jót, egymásba szeretnek és össze fognak házasodni. LÉtező jelenség, “Genetic Sexual Attraction” (GSA) -nak hívják, ami valamely vér szerinti rokon iránt érzel olthatatlan baszhatnákot…..
Subba Alföldi Róbert - Zsengék 2013.09.18 12:33:54
Ez nagyon bizarr ez. El nem tudom képzelni, mi volt azon kívül a céljuk ezzel a videóval, amiben a borzasztó szar konzervek leveit összekutyulják, mint hogy kiszáradásban múljon ki, aki kipróbálja. Mert a káposztalétől eleve egyből összefosod magad és abban a pillanatban…..
adambrisbane2 2013.09.18 17:31:27
@Análpápa: kb mindenre ez a válaszotok, igy ezen fölöslegesen is állnék le vitázni, aki nem pártolja a buzulást az buzi, aki nem szereti a zsidókat az zsidó, aki nem szereti a niggereket az nigger, aki utálja a sóskafőzeléket az pedig természetesen sóskafőzelék. Vág a ti eszetek, mint a penge.
Subba Ádám hol vagy? 2013.08.09 20:14:58
Az O.Z.O.R.A. Fesztivál szervezősége a sajtóból értesült arról, hogy Mirkóczki Ádám, a Jobbik képviselője éles kritikával illette a többéves hagyományokkal rendelkező fesztiválunkat. A Fesztivál az alábbi meghívót küldte a képviselő úrnak: "Tisztelt Mirkóczki…..
Taps srácok, de tényleg. Sikerült az egyik nem elkurvult, nemzetközi szinten is híres fesztivált aláásani!! És nekem ne jöjjön senki a drogokkal, mert nyilván itt sem ez az igazi indok: "A szervezők szerint a sárbogárdi rendőrkapitány a május 6-án elindított engedélyeztetési…..