Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csalány

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy kezdődik az új év az iskoláknak sok szülőnek fejtörést okoz az, hogy mivel lássa el a csemetéjét. De ez a kérdés bennünk, dolgozó emberekben is felmerülhet. Személy szerint, nem vagyok híve a menzás megoldásnak, annak ellenére, hogy 12 évig hűségesen lapátoltam…..
Csalány 2014.09.01 11:33:44
@élhetetlen: Répát kefével megsikálni, aprítógépbe dobni, gombot nyomni 3 perc :-) És mehet a salátába nem kell párolni.
Bármilyen hal sütőben 20 perc.. Csirke comb filé serpenyőben, millió zöldséggel, kulimásszal, ízesítéssel, fűszerezési lehetőséggel 15 perc... Kuszkusz 2 perc.... Hűtött leveles, pite, mittomén milyen félkész tésztákat megtölteni, megsütni.. 20 perc... Hajrá...
Csalány 2014.09.01 13:10:35
@élhetetlen:
Nekem is prioritási sorrendet kellett állítanom: hétvégén délelőtt kirándulok a családdal, játszóterezünk stb. vagy jó nagyanyáink módjára reggel 7-től délig állok a fazék mellett, hogy a család ebédet kapjon.
Így a bevált módszer: husi, hal salátával (halat nyakon öntöd tejföllel, reszelt sajttal, és sütöd. Lazacra dobsz egy kocka vajat, némi rozmaringot és viszlát... Tarja, ha bepácoltad előre, 30 perc alatt megsül a sütőben... Egyébként ajánlom a Goodfood magazint (nem, nem fizetnek a reklámért....) rengeteg gyors, egyszerű kaja.... suliba vihető wrap is (tortillába betekered a 20 perces husit, salátával, valami öntettel (fokhagymás joghurt...) isteni... Én tényleg nem vacakolok 30 percnél többet a konyhában...
Az osztályozás szigorúan a saját tapasztalataimon alapul, és mint ilyen a valósággal való minden egybeesés egyáltalán nem a véletlen műve. :) Kezdjük talán a legkevésbé feltűnő csoporttal. A tök átlagos bringás A tök átlagos bringást senki nem veszi észre, mivel betartja…..
Vannak sütik, amik nem akarják, hogy sikerüljenek, és iszonyúan próbálnak neked keresztbe tenni, ez a torta konkrétan három napig szívatott, de végül a hosszú és véres küzdelmet én nyertem, őt meg ledöfték és felfalták, méltó vég, óh! Rettentő mód zavar, hogy a tortákat…..
Fogadjunk, hogy hetekig el tudnálak tartani salátákon úgy, hogy ne und meg! Igen, akkor is, ha pasi vagy! Ja, hogy a fogyókúra faktor???... Nos, az más kérdés, mert csomószor mondtam már, hogy mestere vagyok az olyan fogásoknak, amik fogyókúrásnak tűnnek ugyan, valójában azonban…..
Az elmúlt hónapokban felfaltunk több tucat lángost, palacsintát, halat, és egy kisebb vagyont költöttünk el a Balaton-parti éttermekben, hogy feltérképezzük a legjobbakat. A küldetés úgy indult, hogy kikértük számos hazai gasztroszakértő és sztárszakács véleményét, hogy…..