Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagkri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Jól bántam vele, valóban figyelmes voltam, segítettem mindenben, lestem minden óhaját, megígértem neki mindent” – a csipsz, kóla és plüssfüggő lány mégis hazacuccolt. A páros egyelőre csak szünetet tart, ami talán elég hosszú lesz ahhoz, hogy a pasi komolyan elgondolkodjon…..
Posztolónk beismeri, hogy sosem volt sárkány, és talán emiatt érzi a bátorságot a párja, hogy titkos találkákat szervezzen lányokkal. De amikor az ártatlannak mondott összejövetelek utólag derülnek ki, vagy a pasi egyenesen le is tagadja őket, a bizalom kissé meginog. Vajon honnan a beidegződés,…..
bagkri 2019.08.27 15:58:38
@PPK™: Teljesn egyetértek. Amit lemossa a sminket elereszti a has be, csöcs ki, segg pucsít pózt el is vesztette a varázsát. Na meg az ex tudja mi van a színfalak mögött..látta már minden kidobós póz és smink nélkül a hölgyeményt. Ez szerintem is ez a vergődik a kis hal a pocsojában esete és azt a nagy halak sem sem szarják a nagy tóból.
Teljesen értelmetlen egymás múltjában vájkálni, mert a jelen kapcsolatra kevés hasznos infó szűrhető le belőle, hiszen az egy másik helyzet volt. Levélírónk múltjában nincs semmi takargatni való, mégsem szeret beszélni róla. Emiatt is lett elcsapva, mert a kishölgy azonnal levonta következtetéseit:…..
bagkri 2019.07.30 08:59:16
@Captain Admin: Ebben teljesen egyetértek veled. Ha titkolja akkor valósziníűleg baromi könnyen szerelembe esik (értsd: könnyen szétteszi a lábát komoly udvarlás nélkül vagy ha férfi és elesik akkor biztosan beleakad valakibe a farka). Ha komolyat szeretne az ember az ilyentől akkor inkább tipli, ha dugásra kell akkor meg nem lesz nehéz dolga az illetőnek. Azt meg aztán el sem szabad hinni ha azt ígéri megváltozik...kutyából nem lesz szalonna...egy darabig lehet tartja magát, de után úgy is kiszabadul az a rohadt dög megint.
Nyugis nő pörgős pasival? Nem működik... Levélírónk nem vallja magát otthonülőnek, csak neki jóval kevesebb a mozgásigénye, míg exe napi szinten csapatta. Van, aki ezt elfogadja, és benne akar maradni egy ilyen kapcsolatban, de ha valaki már eljut arra a gondolatra, hogy jobb lenne ebből kikerülni,…..
bagkri 2019.07.24 11:11:23
@Captain Admin: Olyan nincs egy kapcsolatban, hogy állandó nyugalom még a legnyugottabb felek közt is alakul ki konfliktus. A kutatások meg kimutatták....hát azon szétröhögtem magam.
A másik kedvencem tőled a szintkülömbség a kapcsolatban lévő két fél között...ez csak olyan pároknál van meg ahol az egyik fél egoista vagy nárcisztikus (sajnos ez a két "jó" tulajdonság áltálában párban jár). Bár lehet én már túl öreg vagyok.
bagkri 2019.07.24 12:06:21
@Daenerys Targaryen: Azért írtam mert a kedves captain admin írta. Egy kicsit sem értek vele egyet...érezd az iróniát. Meg mi az, hogy alatt a vagy felette, hogy kinek mi tetszik az teljesen szubjektív...aki neked gyönyörű az lehet, hogy másnak egy kicsit sem jön be...szóval nem értem ezt a szintezést a részéről.
bagkri 2019.07.24 12:08:13
@Daenerys Targaryen: Érezd az iróniát, egy kicsit sem értek egyet a mondandójával. A kommentjei alapján egy igen sekélyes, öntelt embert tudok elképzelni.
Határátkelő Szex idegenben 2018.05.21 06:30:00
Meglehetősen intim, érzékeny téma a mai, talán ezért is esik kevesebb szó róla, pedig társat találni külföldön semmivel sem könnyebb (sőt…), mint Magyarországon. A tapasztalatok persze nagyon személyfüggők, így Margit írása (előző posztját itt találjátok) is inkább amolyan vitaindító...
bagkri 2018.06.05 09:19:09
@Dread Naughty: Ezzel nagyon egyet tudok érteni. A kedvenceim a mindenkivel érzelem nélkül összefekvő "nők", akik ma mondjuk a 30-as éveik elejét, közepét tapossák és ott vannak egyedül vagy talán egy macskával és persze minden pasi hülye mert, hogy ő már nem kell senkinek. A környezetben azt látják, hogy sokakanak már családja van élik az életüket, ők meg még most is a bulis korszakban vannak csak már nincs kivel és ott kezdődik a besavanyodás, a mindenki hülye, nekem miért nem sikerül az ami másnak megvan.? Erre pedig csak egy válasz van, nem kellett volna mindekinek aláfeküdni és ezt bizony tényleg ezek a liberális nézetek hozták be.
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bagkri 2013.08.08 10:43:00
@kepkontakt: Kicsit nyersen fogalmaztál de teljesen igazad van. Kanyarodjon, fékezzen, gyorsítson, világítson normálisan. Az alkatrészeket pedig kis utána járással normális áron meg lehet venni és nem a leggyengébb minőséget. Nem kell mindenkinek brembo fék és koni lengéscsillapító.
bagkri 2013.08.08 15:08:53
@dukeekud: Oh, hogy telepítsenek olyan traffipaxokat, amelyek sebességet és zajszintet is mérnek. Ha erre sor kerül remélem hetente többször bemérnek a csendes autóddal, hát meg vagy te őrülve?????
bagkri 2013.08.07 22:33:33
@Smith Racing!!!: Szerintem sokan nem értjük, egyszerű pénzbehajtás az egész. A tuning alkatrészek nagy részének minősége pedig jóval felülmúlja a gyáriakét, ahogy írtad. Én sem értem miért ne lehetne egy igényes tuning járgányt cseszegetés nélkül használni.