Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balatonboy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért mérgezik az orvosok a rákos betegeket, ahelyett hogy meggyógyítanák őket? Miért nem alkalmaznak hatásos, ugyanakkor mellékhatásmentes kezeléseket? Miért alkalmaznak olyan terápiákat, amelyektől a betegek legyengülnek, kihullik a hajuk, hányingerük van, és még egy sor mellékhatástól szenvednek?…..
Siófok a nyár fővárosa. E semmitmondó és semmit sem jelentő szlogen mellett mostanában a tömegturizmustól agyongyötört tóparti város sokadik ciklusát taposó polgármestere elkezdte bevezetni a "virágos város", "ökováros" és "autómentes város" jelszavakat is. Közben…..
Balatonboy 2013.07.31 02:28:58
@Rebeta: Azt nem értem, miért kell olyan embernek hozzászólni olyan dolgokhoz, amikről fogalmuk sincs?!

Ennek a cikknek minden betűje úgy igaz, ahogy le van írva. Én itt lakom már pár évtizede, pontosan tudom, hogy mi folyik itt. Ha nem hiszed, menj ki éjjel fél tizenkettőkor a vasútállomásra, amikor megjön a bulivonat, és nézd végig, ahogy a csürhe ordítozva, bebaszva, törve zúzva levonul a sétányra. Ide már tényleg csak az aljanép jár. Nézd meg azt a szemetet is, amit vasárnap hajnalban eltakarítanak azok után az állatok után! Majd akkor írogass, ha tudod, miről beszélsz!

"Eltúlozva", meg "kontraproduktív"...idióta!