Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okos Gaby

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, végre egy igazi, közösségi problémamegoldásra termett feladvány: hogyan lehet feszt hajolgatás nélkül felpakolni a sok cuccot a szalagra a boltban? A példa ugyan a Lidl, de valószínűleg hasonló a szisztéma a többi helyen is, ahol húzgálós kosár van. Tisztelt Homár Blog! Valójában nem…..
Okos Gaby 2017.05.09 16:20:08
@joeperry: vegyel bevasarlokocsit.nem kell a kassza vegen pakolgatni.kulon a tej .kulon a zoldseg.elmegy az ido.ga kozbe meg telozol na az tuti.
A Diginél régóta kapacitásproblémák vannak, legalább is a hozzánk érkező levelek alapján a szerződéskötés után jellemzően alaposan lelassulnak az események. Ezen pedig leginkább csak mérgelődni lehet, tekintve, hogy Magyarországon általános, hogy egy területen csak egy…..
Okos Gaby 2015.12.15 20:04:37
@Terézágyú: moblnet nincs nekik?MAI VILÁGBAN?
 Azok most vannak bőven, mindenféle... Először is: lehet, hogy ez normális, de kezdek félni. Nem a szüléstől, azzal már megbarátkoztam, és később úgyis ráérek ezzel foglalkozni. Hanem az anyaságtól. És ez egyre jobban aggaszt. Nem tudom, jó anya leszek-e, de szeretnék. Félek,…..
J. Krisztusnak a Mester utcai Spárban kellett közbeavatkoznia, hogy szerencsétlen turisták ne hulljanak el az út mentén végelgyengülésben: Olvastam már történeteket eladókról, akik nem tudják mit is jelent a vevő-kereskedő közti kapcsolat, de sokáig olyan városi legendaként…..