Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rambo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A legnagyobb magyar" című előadásért kaptak fegyelmit a szentesi Horváth Mihály Gimnázium drámatagozatának tanárai - írja a Délmagyarország. Megalakul a Magyar Nemzeti Válogatott Színész Gárda, ahonnan hamarabb tagadják ki az idegen szívű és idegen nevű jelentkezőket,…..
Rambo 2013.10.06 18:51:51
Olyan emberek féltik a boldogságomat amiatt, hogy papnak megyek, akiknek romokban hever az élete – mondja a 26 éves Bellovics Gábor, aki jezsuita szerzetesnek készül, és nemsokára leteszi az első fogadalmait. Abból az alkalomból beszélgettünk, hogy július utolsó hetében tartották…..
A Privátbankár hosszú évek óta minden hónapban fog egy harminc tételből álló bevásárlólistát, és elmegy három hipermarketbe, hogy összehasonlíthassa az árakat. A fenti, hat évet átölelő grafikon a legutóbbi beszámolójukból származik, némi kiegészítéssel, amit…..
Rambo 2013.08.13 13:30:38
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Olyat, ahol megtiltják, hogy állva brunzolj?
Dübörög a fesztiválgépezet, noha nagyján már túl vagyunk, lement a Volt és a Balatonsound, azért mégiscsak ma indul a SZIGET. Eheti posztunkban körbejártuk a fesztiválok és pártok kapcsolatát – vajon tényleg vannak olyan fesztiválok, ahova csak bizonyos pártokkal…..
Rambo 2013.08.07 12:19:00
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ez hülyeség. A Fidesz sem Bayer miatt veszített kétszer. Ugyanígy nem Bartus miatt fognak győzni sem.
Tail risk. A pénzügyi terminológiában így nevezik a rendkívül kis valószínűséggel bekövetkező, ámde pusztító hatású eseményeket. A valószínűséget reprezentáló haranggörbe legszéle, egy pénzügyi atombomba, aminek a kockázatát nem lehet kezelni. Magyarország esetében a…..
Egy dolog, hogy mennyit kell dolgozni egy adott méretű lakásért, s egy másik az így megszerezhető ingatlan minősége.  Ezért nem álltunk meg a nemrég nagy port felvert elemzésében kimutatott arányok (magyaroknak 7,5 évnyi, a dánoknak 2,2 évnyi átlagbérébe kerül ugyanakkora…..
Rambo 2013.08.02 01:36:53
AnyaMama Az a fránya 6-os karika 2013.08.01 07:01:00
Ha az ember elmegy a gyerekeivel moziba, egy olyan filmre, ami hatos karikával, vagyis ilyen életkori besorolással rendelkezik, akkor nem számít különösebb meglepetésekre. De mint esetünkben is előfordult, igenis érheti meglepetés, méghozzá nem pozitív. Persze itt nem magáról a…..
Apa lesz az Attraction mecénása! A mai Blikkben olvastuk: "az angol X Factor-guru, Simon Cowell (53) legjobb barátja, Andrew Silverman nejét, Laurent (36) ejtette teherbe. A barna szépség hónapok óta a tehetségkutató bírájának vállán sírta el bánatát, és ennek a jelek szerint…..
Rambo 2013.08.01 15:46:54
Idén több száz külföldi és magyar politikust és közéleti szereplőt, köztük külügyminisztereket, államtitkárokat, polgármestereket, egy magyar miniszterelnököt, számtalan kerekasztal beszélgetést, nagyjából húsz koncertet, rengeteg irodalmi, színházi, tudományos és…..
Ma olvastam  a HVG oldalán egy cikket Nóráról, aki óceánjáró hajókon keresi a kenyerét. Ami leginkább megragadta a figyelmemet, az az volt, hogy az óceánjárói karrier előtt a médiában próbált elhelyezkedni. Ez azért is volt számomra olyan érdekes, mert egész jó…..