Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no.nick.today

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No kérem, az órát letudtuk, a hal ezennel büdösnek nyilváníttatik. Következésképpen következzenek következtetéseink. 1. Az iPhone SE 256 gigás változata eltűnt, kérem szépen. Örökre oda, vége. Túl drága volt, teccik tudni. Addig még elment, amíg nem volt másik olcsó telefon, de most már ugye az…..
Ritka az, hogy a hazai közéletben nagyot tud szólni a sör. Pedig tény és való, hogy hazánk eme italban nagy lemaradással van a szomszédaihoz képest. Viszont, az is igaz, hogyha hazai sörökről beszélünk, amelyek ipari mennyiségben készülnek, akkor ott is van jó sör (Soproni) és szar sör (Rocky,…..
     Szóval az elég vicces, hogy a KDNP nagyjából 0 társadalmi támogatással rendelkezik, mégis 2/3-al kormányoz már 10 éve. Annyira marginálisak, hogy sokan azt se tudják hirtelen, hogy KDNP vagy KDMP. Na tényleg amúgy melyik? Na most legyen okos az olvasó. Jó, elárulom… KDNP, de amúgy ez nem is…..
no.nick.today 2020.05.08 03:54:57
@MAXVAL bircaman közíró:

"A szavazatokat viszont besöprik, s ez a fontosabb. "
Amíg a győztesek mellett futsz, addig te is győztesnek érezheted magad. De mi lesz utána?

Amikor a "nemzeti-oldalra" gondolsz, mindig jusson eszedbe az osztrák piktor - a kis bajszával, és a sör-puccsával -, a grúz "acélember", és a brit piromán, meg a többiek (Orbán Viktor is).
Tönkretették Európát. A kökorszakba robbantották vissza úgy, hogy 100 év alatt sem heveri ki.
Ezekben az időkben, amikor azt mondják, hogy az utcai cipőddel be se menj a lakásba, amikor a kiszállítások alapfogalma lett az érintésmentes kifejezés, olvasónk 70 éves édesanyjának lépése teljesen érthető. De a UPC-Vodafone átállás során megrendelt internetet csak be kell kötnie valakinek, meg is…..
Olvasónk egy játék vásárlásánál találkozott azzal a jelenséggel, amikor a webshopban elírt ár (jelen esetben pénznem) súlyosan más, mint amennyinek szánták. A 35 EUR helyett 35 Ft-ért árult játék nem hangzik rosszul, láttunk már ilyet, ott volt tömeges H&M fiaskó is, ahol a pár száz forintos…..
no.nick.today 2020.03.21 04:56:33
@230e: 22 Euró centért volt akciós. Szerintem direkt. Akkoriban még voltak ott is akciók.

Amúgy pár éve hőbörgött itt egy fószer, mert a MediaMarkt visszadobta a rendelését.
Valami elírt árú TV-ből akart venni vagy huszat.
via GIPHY Hogy lehet egy szerződés élő, amit lemondtak és ezt még vissza is igazolták? Krisztián több szolgáltatónál is sikerrel lemondta kórházban ápolt nagyapja előfizetéseit, aztán rendezte a végszámlákat és kész is volt. Kivéve a Telekomnál, ahol a novemberi befizetés után azt hitte, szintén…..
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
Péter elküldte nekünk is a Volánbusznak feltett kérdéseit, amikre válaszolni nem tudunk, de a felvetés érdekes. A néhány kilométernyi plusz nem is mindig eredményez büntetést, ebben az esetben viszont 250 Ft helyett 8745 Ft-ba került a kis kitérő. Az üzletszabályzat szerint persze ez így van…..
via GIPHY Ági szerint ez csak egy apróság, de egy fehér megrendelést feketében teljesíteni pont nem kicsi különbség. Sajnos a fogyasztóvédelmi jogok érvényesítéséhez ideg is kell, de mindenkinek javasoljuk, hogy vegyen egy nagy levegőt és először is mehet írásban a panasz, aztán meg jöhet a…..
Profigrammer's Kajatolvajok 2019.11.09 08:18:20
Egy rántott hússal kevesebb volt a dobozban, amikor kivettem a céges közös hűtőből az otthonról hozott kajámat. Ez azért volt kellemetlen, mert csak egy húst hoztam a rizs mellé – mesélte Tamás szomorúan egyik korábbi élményét, amikor arról kérdeztem, hogy náluk hogyan működik a hűtőmegosztás. A 36…..
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
avagy: Segítség! A főnököm elkérte a Facebook-jelszavamat! Egyre több ilyen esetről olvasni: egyes munkáltatók, vezetők úgy gondolják, hogy ezt nekik szabad… Nemcsak Magyarországon, több panaszt olvastam külföldi oldalakon is – sőt, ott mintha előrehaladottabb lenne ez a probléma, mert ott már a…..
no.nick.today 2019.10.02 15:02:09
@F.E.K.:
Ez fordítva is igaz. Egy profil még nem a létezés bizonyítéka.

@antisocialnetwork:
"Értelmes, felnőtt gondolkodású, a Világot átlátó normális ember" - tudja helyén kezelni a dolgokat.
Akár Facebookkal, akár anélkül, amit írtál, mondtál, megosztottál, az már a te felelősséged itt is - ott is.
Nem kell közösségi oldalon regisztrálnod, hogy valamelyik titkosszolgálat a magánéleteden csámcsogjon.
Volt már, hogy bérletet nem nyomtatott a gép, a problémára 2016-ban válasz is született, de a probléma azóta is létezik. Fizettem, nem kaptam semmit, de én bizonyítsam, különben ennyi? Így. 2019. július 15-én Újpest Központban tömbjegyet kívántam vásárolni. Az automatában a szokásos a módon…..
no.nick.today 2019.08.22 19:14:21
Van az a helyzet, amikor az embernek valami kisüti az agyát és nem jut eszébe a száz éve használt PIN kód. A Homár is járt már így, de olyankor nem a bank volt a hülye, hanem a Homár. Na de József hiába tudta és tudta és tudta, az OTP újra és újra és újra nem fogadta el a PIN kódját. Az új kártyával…..
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
no.nick.today 2019.07.03 13:13:45
@Snagal: Ez egy ilyen beijesztős "üzi". A végrehajtó arra játszik, hogy az új tulaj majd félelmében kikaparja a gesztenyét.
A Magyar Posta még mindig meg tud lepni minket! Ezúttal nem a csomagkézbesítés, hanem már a feladás nem sikerült, mert 2 postán sem vették át a pakkot olvasónktól súlyhatárra hivatkozva. És nem, nem 4 darab military kettlebellt akart feladni. Nyilas Misi szegény anyukája igen nagy bajban lenne…..
no.nick.today 2019.07.01 15:18:14
@vizsla_barat: De nálatok is csak addig, amíg azt nem mondja a fedex, hogy "Ups!", mert akkor a kan vizsla is le fog elleni, mire megoldódik a probléma.
Ha az ember unatkozik, sok mindent csinálhat, hogy szórakoztassa magát – a DNS-teszt talán nincs az elsők között a sorban. Egy brit pár azonban úgy döntött, a vizsgálattal próbál megtudni többet a családfáról. A nem várt eredmény nem várt következményekkel járt.....
no.nick.today 2019.04.25 10:40:16
@MAXVAL bircaman közíró: Teljesen igazad van.
A jobbközép-liberális Fidesz megtanulta 40 év kommunizmus/szocializmus legfontosabb szabályát:
Oda kell menni az emberekhez, és figyelni rájuk.
no.nick.today 2019.04.25 22:06:57
@Pipas: Az ember génállománya 99%-ban egyezik a majmokéval, a bálnákat passzolnám.

Afrika jó példa, mert a törzsi szeparatizmus több évszázados hagyományából fakadó "belterjesség" jelentősen hozzájárult olyan genetikai mutációk kialakulásához/elterjedéséhez amelyek csak egyes törzsekre jellemzőek.
Európában az elmúlt évszázadok népvándorlásai és lakosságcseréi miatt csak elvétve akad egy-két olyan népcsoport, ahol végbement hasonló folyamat, vagy fennmaradt ilyen mutáció.
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
Reggel munkába menet, a gúnyhatár szélén eső koszos kisvárosom vasútállomásán találkoztam Zsuzsával. Róla azt érdemes tudni, hogy mikor még a NER-nek gályáztam aprópénzért, akkor ő az egyik kiemelt aktivistája volt a körzetemnek, de olyan szintű elvakultságot még nem láttal, ahogy Zsuzsa nincstelen…..
2018. április 8, vasárnap.Ekkor még a Hír TV-ben Kálmán Olga vezetett műsort, az RTL Klub pedig Baló György műsorvezetésével 20 részes választási vitasorozatot szervezett, melyet miniszterelnöki vita zárt. Klasszikus, a rendszerváltás óta megszokott színvonalú választási műsorok voltak ezek,…..
no.nick.today 2019.04.10 10:40:38
@Rettegek mert ballib vagyok:
A 40% SZJA helyett van a 27%-ás ÁFA, de a mostani megoldás bünteti az alacsony jövedelműeket, és jutalmazza a magas jövedelműeket, mert senki sem épít új úszómedencét minden évben, de kenyeret mindenki vesz.

Az infláció számítás nagy trükk, de a fogyasztói kosárból hiányoznak a "luxus" cikkek, így alacsony infláció mellett is jelentős a drágulás...
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
no.nick.today 2019.03.08 17:19:46
@Ender18:

Nem tudom. A múltkor első osztályra szóló jeggyel dzsaltam az egy kocsis pótló FLIRT-en, mert az eredeti szerelvény késése miatt azt dobták be. A kaller nyomtatott egy fecnit az eltérő szolgáltatásról, amivel meg tudtam reklamálni. A MÁV meg visszautalta az osztály-külőnbözetet.
A munkahelyen született szerelmek, akár hosszú távú kapcsolatokhoz és házassághoz is vezethetnek, másfelől nagyon ingoványos terepet jelentenek és egy csomó ostoba helyzetet, mind a párnak, mind a kollégáknak. De akkor mégis hogyan lehet ezt a helyzetet jól kezelni? Kezdjük mindjárt a legrosszabb…..
no.nick.today 2019.03.01 14:27:06
@MAXVAL bircaman közíró: Amíg nem az irodában üzekednek/civakodnak...
Sokan olvashattuk, hogy Dicsa Noémi, a hat éves kétegyházi kislány szomorú történetét. A kislány egy speciális izomsorvadásban szenved, amit SMA-nak hívnak. Ez az izomsorvadás a gerincvelőnél alakul ki, az SMA gén hibájának köszönhetően, ami nagyjából annyit jelent, hogy a…..