Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no.nick.today

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember unatkozik, sok mindent csinálhat, hogy szórakoztassa magát – a DNS-teszt talán nincs az elsők között a sorban. Egy brit pár azonban úgy döntött, a vizsgálattal próbál megtudni többet a családfáról. A nem várt eredmény nem várt következményekkel járt.....
no.nick.today 2019.04.25 10:40:16
@MAXVAL bircaman közíró: Teljesen igazad van.
A jobbközép-liberális Fidesz megtanulta 40 év kommunizmus/szocializmus legfontosabb szabályát:
Oda kell menni az emberekhez, és figyelni rájuk.
no.nick.today 2019.04.25 22:06:57
@Pipas: Az ember génállománya 99%-ban egyezik a majmokéval, a bálnákat passzolnám.

Afrika jó példa, mert a törzsi szeparatizmus több évszázados hagyományából fakadó "belterjesség" jelentősen hozzájárult olyan genetikai mutációk kialakulásához/elterjedéséhez amelyek csak egyes törzsekre jellemzőek.
Európában az elmúlt évszázadok népvándorlásai és lakosságcseréi miatt csak elvétve akad egy-két olyan népcsoport, ahol végbement hasonló folyamat, vagy fennmaradt ilyen mutáció.
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
Reggel munkába menet, a gúnyhatár szélén eső koszos kisvárosom vasútállomásán találkoztam Zsuzsával. Róla azt érdemes tudni, hogy mikor még a NER-nek gályáztam aprópénzért, akkor ő az egyik kiemelt aktivistája volt a körzetemnek, de olyan szintű elvakultságot még nem láttal, ahogy Zsuzsa nincstelen…..
2018. április 8, vasárnap.Ekkor még a Hír TV-ben Kálmán Olga vezetett műsort, az RTL Klub pedig Baló György műsorvezetésével 20 részes választási vitasorozatot szervezett, melyet miniszterelnöki vita zárt. Klasszikus, a rendszerváltás óta megszokott színvonalú választási műsorok voltak ezek,…..
no.nick.today 2019.04.10 10:40:38
@Rettegek mert ballib vagyok:
A 40% SZJA helyett van a 27%-ás ÁFA, de a mostani megoldás bünteti az alacsony jövedelműeket, és jutalmazza a magas jövedelműeket, mert senki sem épít új úszómedencét minden évben, de kenyeret mindenki vesz.

Az infláció számítás nagy trükk, de a fogyasztói kosárból hiányoznak a "luxus" cikkek, így alacsony infláció mellett is jelentős a drágulás...
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 órát késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
no.nick.today 2019.03.08 17:19:46
@Ender18:

Nem tudom. A múltkor első osztályra szóló jeggyel dzsaltam az egy kocsis pótló FLIRT-en, mert az eredeti szerelvény késése miatt azt dobták be. A kaller nyomtatott egy fecnit az eltérő szolgáltatásról, amivel meg tudtam reklamálni. A MÁV meg visszautalta az osztály-külőnbözetet.
A munkahelyen született szerelmek, akár hosszú távú kapcsolatokhoz és házassághoz is vezethetnek, másfelől nagyon ingoványos terepet jelentenek és egy csomó ostoba helyzetet, mind a párnak, mind a kollégáknak. De akkor mégis hogyan lehet ezt a helyzetet jól kezelni? Kezdjük mindjárt a legrosszabb…..
no.nick.today 2019.03.01 14:27:06
@MAXVAL bircaman közíró: Amíg nem az irodában üzekednek/civakodnak...
Sokan olvashattuk, hogy Dicsa Noémi, a hat éves kétegyházi kislány szomorú történetét. A kislány egy speciális izomsorvadásban szenved, amit SMA-nak hívnak. Ez az izomsorvadás a gerincvelőnél alakul ki, az SMA gén hibájának köszönhetően, ami nagyjából annyit jelent, hogy a…..
Aki kötött már életében biztosítást, annak tutira van biztosítós sztorija is azzal a konklúzióval, hogy "csak addig vagy fontos, amíg megkötöd, aztán fizetsz évekig, és ha beüt a menkű, csak a kibúvókat keresik." Mindez a másik oldalról úgy néz ki, hogy "a biztosító nem jótékonysági szervezet, hanem…..
Nagyjából 20 év játékterméséből válogattuk ki az igazi csemegéket a Street Fightertől a Need for Speedig, a teljesség igénye nélkül. Néha kisebb kompromisszumokkal, de szerintünk mindegyikre illik a retro jelző. Vannak további tippjeid? A kommentszekcióban várjuk!  ..
  A nokedlizés, még mielőtt valamelyik élénk fantáziával megáldott olvasónk kombinálni kezdene, az aminek hangzik, mármint szó szerint, Bangó Margit rám nézett, pontosabban a hasamra, és azt mondta, hogy jó, akkor majd te is eljössz hozzám, paprikáscsirke nokedlivel jó lesz? Jó hát. Hogy a…..
no.nick.today 2018.12.05 12:16:45
A Gruevszki-ügy úgy fest, mintha a magyar kormány úgy szeretett volna szívességet tenni Moszkvának, hogy közben az ne veszélyeztesse nyugati kapcsolatait, viszont a Kreml szándékosan kényszerítette volna a részletek kiszivárogtatásával színvallásra a magyar kormányt. Röviden: Orbánt pofára ejtették...
Íme az idei év végének toplistája az egyik legnagyobb kínai áruház statisztikái alapján...
no.nick.today 2018.11.15 22:42:23
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
Tombol a munkaerőhiány, mégsem vesznek fel mindenkit mindenhová. Minimálbéres melót könnyű találni, de mi a helyzet az olyan helyekkel, ahol érdemes is dolgozni? Íme pár hiba, amit ha elkerülünk növelhetjük a sikeres állásinterjú esélyét.  Tájékozatlanság Tegyük fel, hogy megfelelő a szakmai…..
"Nem volt hatékony a lakás-takarékpénztári megtakarítások támogatása"- címmel jött ki az MTI friss híre. Ez eddig rendben is lenne, ha az első mondatból nem derülne ki, hogy mindez a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2011-es tanulmánya szerint van így. Igen, 2018. októberében egy 2011-es tanulmányt…..
no.nick.today 2018.10.18 18:37:35
@tompus: 2011 a bedőlő lakáshitelek és a végtörlesztések éve volt.
A növekvő törlesztőrészletek mellett kevesek engedhették meg maguknak a lakástakarékot.
A mai bejegyzés egy vedégcikk, ami ugyan nem kapcsolódik szorosan a blog tematikájához, de úgy voltam vele, hogy fontos erről beszélni. Mielőtt valaki megijedne, a cikk nem erőszakos "térítésről" szól, én sem vagyok vegán, sem vega, nem is tervezek az lenni, de a cikkben leírtak elgondolkodtattak,…..
no.nick.today 2018.10.10 11:22:51
@ComLo: Pedig logikus.

Egy hús(t is) evő nehezebben telítődik a húst is tartalmazó ételek rendszeres fogyasztásával, így gyakrabban eheti ugyanazt az ételt anélkül, hogy elmenne tőle a kedve.

Egy ("nyugati") vegán kénytelen minél több variációt kipróbálni, hogy ne undorodjon meg egy-egy ételtől idő előtt.
A hétköznapok tele vannak kényelmetlenséget okozó vagy egyszerűen csak érthetetlen és emiatt rém bosszantó apróságokkal. Ezek azok a dolgok, amiken höbörögve, mérgelődve, fortyogva ki szoktuk adni a mérgünket, hogy mekkora hülyeség vagy igazságtalanság már az egész - egészen addig, amíg nem…..
Hogy véletlen vagy van valami oka a jelenségnek, egyelőre nem világos, de az biztos, hogy az utóbbi hetekben megszaporodtak a behajtócégek megkereséseivel és a végrehajtásokkal kapcsolatos levelek a hozzánk érkező panaszemailek közt. A hype miatt készül is egy okosítás a témában, de a legfontosabb…..
no.nick.today 2018.09.17 23:21:39
1. Azzal, hogy felkereste a végrehajtót, a poszter gyakorlatilag elismerte a tartozást.
2. Már 2008 előtt is alap volt a közös-képviselő igazolása, hogy a tulajdonosnak nincs tartozása a társasház felé, egy lakás eladásakor. Ha még megvan, akkor arra elvileg lehetne hivatkozni.

3. A "kézbesítés vélelmétől" mindig kiráz a hideg, mert egy véletlen vagy szándékos elírás elég, hogy az ember nyakába varrjanak bármit. Ha a számlavezető bankot sikerült megtalálni, akkor az adóst miért nem? A kézbesítés vélelme akkor lenne lennek korrekt, ha hivatalos szerv igazolná - pl. rendőrség vagy bírósági kézbesítő - képpel/videóval, hogy a címzett megtagadta az átvételt, mert nem akarta, vagy mert eltávozott az országból, az élők közül.

4. Közjegyzőnek lenni nagyon pöpec meló. NULLA felelősséggel és NULLA hozzáadott értékkel kitölt egy papírt valami jogtárból - helyesen ha sikerül - , és már csilingel is a kassza. A balek meg futhat a veséje után.

5. Évekig is eltart mire egy társasházi ingatlanra terhelt tartozás behajthatóvá válik (árverezés). Többnyire nem is a társasház a legnagyobb követelő. A bankok, szolgáltató, közművek, stb. mindig beelőzik a társasházat, és így oda gyakran nem jut semmi.
6. A közös-képviselők - a legkisebb erőfeszítés jegyében - arra törekednek, hogy majd a következő tulajdonos rendesen fog fizetni (talán), és a ház meg benyeli a hiányt.

(hosszú lett! )
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
A tömegközlekedési eszközökön az ajtók közelében kijelült elsődleges ülőhelyek megléte irtó nagy segítség a speciális igényekkel utazóknak: mozgássérülteknek, kisgyerekeseknek, terhes nőknek, időseknek. Gáz, ha az Elvira nem bírja kezelni ezeket a helyeket a helyjegyvásárlásnál, nem beszélve arról,…..
• A Financial Times sajnálatosnak tartaná, ha a V4-ek közül a csehek és a szlovákok eltávolodnának az európai politika fő áramától, Magyarországot és Lengyelországot nem említi ez ügyben • Orbán Viktor már a gender tanulmányokat is ki akarja paterolni az egyetemekről, de hát ultrakonzervatív…..
no.nick.today 2018.08.15 10:56:14
no.nick.today 2018.08.16 08:43:59
@Magánvéleményem: A boltzár miatt már a jobboldali mélykeresztények is vonultak volna a végén. A nemzeti-dohánybolt-buktába pedig még a szakértők sem mernek belegondolni.
no.nick.today 2018.08.16 08:48:09
@CleanYourRoom:

"A genderképzés az új évezred foximaxi agitpropja. "

Csak egy-két meglévő képzés újracsomagolása.
Hirtelen nem is tudunk mit mondani, hogy Semjén, Kunhalmi, vagy az ELTE viselkedik idiótábban a genderkonfliktusban. De fogadjunk, hogy ebből is Orbán jön ki jól!..
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..