Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abadszaloklegjobb

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja „Akármilyen kedves vendég, három napig untig elég” – ugyan már, kérem… Az Abádszalókon töltött több, mint harminc napunk alaposan rácáfolt erre a mondásra, ugyanis olyan vendégszeretetben volt részünk, hogy még dédmama/papa…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Elsőként egy korábbi „detektívtörténetünk” szálait varrjuk el! Czifra egy nap – című bejegyzésünkben beszámoltunk Bálint mobiljának kalandos köddé válásáról (miután hanyagság miatt imádott szabadtéri mozink zöld gyepén…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Az álomállás – már emlegetett – nagy HAJRÁ-ja előtt ma ismét egy „előfutam”-ban volt részünk (programunkról napról napra értesülünk), s a kánikulának köszönhetően ma ismét a strand élővilágát ellenőrizhettük. Persze…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Ismét megtalált bennünket egy hivatalos PIHENŐNAP! Vagyis a legjobb állás-projecten belül is el lehet (kell) menni szabadságra, némi regenerálódásra a végső hajrához. Mivel így augusztus közepén ismét beütött a kánikula, a partra…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Horgász-karrierünk következő állomása egy laza tíz és fél órás menet volt a Nagykunsági-főcsatornánál, ami igen népszerű horgászhelynek számít Magyarországon. Reggel Bangó Zsolt Süllőfészek Büféjében vehettünk magunkhoz némi…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja A szó szoros értelmében állati programmal kezdtük a mai napot, olyasvalamivel, amit már mindketten nagyon régóta vártunk: egy kis lovaglással, amiben Ökrös Krisztina jóvoltából lehetett részünk. Kriszti hét éve foglalkozik lovakkal, két…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja A napot egy frissítő, lazító piacozással kezdtük, ami majdnem olyan jó, mint egy szauna masszázzsal, csak még hivatalosan nem kategorizálták wellness élvezeti cikként. Ezúttal a market kibővült egy-két extra kereskedővel. Eddig is lehetett…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Délelőtt megadatott a Deák Ferenc úti soron a shoppingolás lehetősége. Korábban említettük már, hogy Abádszalókot azért (is) tartjuk „praktikus kis város”-nak, mert minden megtalálható a központban. Ha egy jó fürdőruhára,…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja A nagy ho-ho-ho-horgász ritkán kezdődött úgy, hogy hősünk hajnali fél ötkor nagy nehezen összeszedte magát és ötkor már kint virított a part mellett humorzsák kukac-kollégájával. A buliellenőrök ma pontosan ezt az időbeosztást…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Ma már harmadik – s egyben utolsó – alkalommal volt módunk találkozni Endrei Papp Istvánnal egy teniszlecke erejéig. Összefoglalva eddigi „salakos” tanulmányainkat, játszottunk néhány gém-et (ismét a toll és csőr nélküli…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja A változékony, szeles idő nem kifejezetten turista csalogató klíma, ezt ma reggel is tapasztalhattuk, miközben a strand büféjénél fogyasztottuk reggeli kávénkat. Egészen ideáig hihetetlen mázlink volt az időjárással, így kijárt már…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja A kisujjunkban van a halászlékészítés csínyja-bínyja (25 pernyi pontynyúzós videó megtekintése után), ezt egészen biztosan állíthatjuk. Fogalmazhatnánk  úgy is, hogy amit mi nem tudunk a halászléfőzésről, az NINCS IS! De nem…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Szót kell ejtenünk egy abszolút programon kívüli eseményről, amiben szintén részünk volt az elmúlt órákban – ha már megesett velünk, a blog hitelessége megkívánja, hogy említést tegyünk róla, nem illene „hejehuja, az élet csak…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja A buliellenőrök kivételes képessége kell, hogy legyen az alkoholban betyárosan gazdag bulik utáni szemérmetlenül gyors regenerálódási képesség „mintha meg sem történt volna” – módra. (Ma nagy szükségünk volt erre a…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Mikor hajnaltájban révetegen (alfa, béta, gamma állapotban)  az ember nyitogatja  a szemeit, nem biztos, hogy tökéletesen tudatában van annak, hogy éppen hol is ébredezik, különösképpen, ha ide-oda költözget. Perpillanat a…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Egy Kossuth Rádió riporttal indult a nap 8:50-kor, Bálintot kérdezték pár percig a legjobb állás projectről (miről másról ugye…), s magáról a blogról. Felmerült egy érdekes észrevétel – illetve, ahogy a műsorvezető hölgy…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Csak nem megszöknek? – kérdezte tőlünk reggel mosolyogva Kasza Sanyi bácsi, mert látta, hogy csomagokkal felszerelkezve baktatunk az utcán a buszállomás irányába. Dehogy szökünk, most vagyunk félidőnél – színházi nyelven: most jön a…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Először is le kell szögeznünk, hogy a mai nap egyetlen giga-projectje nem a szervezők kezdeményezése volt, mi hoztuk az ötletet: szeretnénk körbebiciklizni a Tisza-tavat. Pontosabban felmerült a szervezőkben, mint program-lehetőség, de végül…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Megközelítőleg három óra alvás után – a késő éjszakai blogírás szépségeiről nem szivárogtatunk ki backstage-információkat – Abádszalók legjobb állásának keretein belül kipróbáltuk Abádszalók legjobb fekvését is, mégpedig a…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Megtiszteltetés átlépni az abádszalóki Faluház, vagyis a Babamúzeum küszöbét, mert  -és ezt minden túlzás nélkül állítjuk kedves blogmustrálók – ilyen nincs máshol a világon! Hogy mitől változik át az egyszerű látogató a…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Programunk szerint egy lazább napnak néztünk elébe. Délelőtt hajvágással kezdtük a napot – ne legyünk kicsinyesek: KÉT hajvágással! Női fronton Fekete Emőke (a Deák Ferenc utcán), férfi oldalról Czudar Gáborné, alias…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Hogy szálláshelyünkön a fürdőszoba perpillanat tele van Tisza-tavi kagylókkal, az nem azért van, mert nem szoktunk tisztálkodni (és miért ne legyen ott?), hanem mert legutóbbi – egészen kivételes – programunk zsákmányait csak…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja A mai nap első programjaként Endrei Papp Istvántól vehettünk teniszleckét. Nyilván nem a Wimbledoni Bajnokságot célozzuk meg ezzel a projecttel, mivel egyikünk sem fogott még teniszütőt komolyabban a kezében. Ezúttal megtörtént a BEAVATÁS!…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Hogy nem sütöttünk tojást a part menti sziklákon, annak ma az volt az egyetlen oka, hogy a nap elején bőséges reggelit fogyasztottunk egy telefonos rádióriport közepette. Ugyanis a hőmérséklet simán alkalmas lett volna bármiféle…..
Tar Renáta és Majorfalvi Bálint blogja Nagy örömmel látjuk, hogy az utóbbi napokban blogunk hatására (vagy a kánikulának köszönhetően?!... mindegy, fő az önbizalom!) jelentősebb embertömeg nyomult az abádszalóki partra és literszám öntözte magát naptejjel, hogy minél…..