Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charles Ewing

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rosszullét esetén életmentő lehet a tárcában lapuló "Cukorbeteg vagyok!" vagy "erre-arra allergiás vagyok!" kártya, esetleg karkötő vagy egyéb, informáló ékszer. Ti tartotok magatoknál ilyen kártyát? És hordanátok ilyen ékszert? Milyet? No #1 No #2 No #3 No…..
Meglepődnek rajta, vagy sem, de már én is a Bianchival álmodom. A másfél héttel ezelőtti próbautunk előtti éjjelen azon kaptam magam, hogy valamiféle teljesen nyitott járműben ülünk Zsolttal egy olasz kisvárosban. A jármű leginkább egy városnéző vonatautó lehetett, tudják,…..
Charles Ewing 2014.07.17 16:02:45
@Én is itt vagyok: Na meg olcsó üzemanyagot,autópályamatricát!
:-))
"...amíg a VIII. kerületi kapitányságon még WC-papírra sincs pénz, addig a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai Q7-es Audikkal furikáznak, fizetésük pedig háromszorosa a mezei zsarukénak." Ez az a mondat, amiért Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak, a VIII. kerületi körzeti…..
Charles Ewing 2014.04.13 11:28:18
@yatumux: Attól még ugyanúgy repülhetsz.Vagy nem megy tovább az információd vagy ebben a sorrendben......
Ugye megvannak a régi úszós tollak? Az olajszerű izével töltött tollban esetünkben egy Swift úszkál, a háttérben Esztergom látképével. A nyereményhez egy XXL-es Suzuki póló is jár. A nyereményért csupán meg kell válaszolni egy kérdést. Talán kevesen tudják, de a Suzuki…..