Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajuhaszbalint

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipikusan az a csávó vagyok, aki ha valami szembejön vele az utcán (értsd: meglátok valami új dolgot), azonnal ki akarom próbálni, és általában tök pozitívan csalódom az abszolút hülye dolgokban is. Na de a Tesco Scan&Go-ja több volt annál is. Itt volt a hosszúhétvége, természetesen Bálint…..
Lassan itt a karácsony: vagy legalábbis az izgulás miatta. Feleslegesen költünk egy rakatnyi pénzt ajándékokra, legtöbbször a meglepett fél elintézi egy mosollyal az átvételt, de valójában nem örül. Vagy sikerül valami nagyon drága hasztalant vennünk ami a polc mélyén végzi, vagy valami olcsó izé…..
300 forint, ennyit kell fizetni az első óráért, ha a Burger Kingnél akarod letenni a kocsit, de még akkor is, ha csak egy fagyiért ugranál be, és nem a kocsiban akarod elnyalni, hanem mondjuk az üzlet mellett. Korábban amikor a Kerepesi úti üzlethez értem, tényleg mindig fullon volt a parkoló,…..
Egy új zenei podcastot indítottam, miután a jogdíjtengerben elmerülve megtaláltam hozzá a megfelelő platformot. Minden hétfőn este készül egy 45 perces montázs, heti zeneajánlóként a Mixcloudra, amit érdemes végighallgatnod, ha naprakész szeretnél lenni a friss zenékből, és információkból. Ha…..
Nem reklámot szeretnék csinálni a Telenornak, de kishazánkban ők az elsők, akik 2017-et írtak a telekommunikációban. Mondom úgy, hogy 10 éve Telekomos vagyok...  Akármennyire is cink, de amikor a Telenor új csomagjának reklámját láttam a tv-ben, megkönnyeztem, vagyis tényleg könnyes lett a szemem.…..
A Class FM-en futó reggeli műsor (Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter) producere is vagyok, így minden nap egy kicsit korábban kelek, hogy végigszántsam az internetet friss hírek, érdekességek után, miközben az M3-as metrón zötykölődök 5 órakor... ezeket a híreket fogom majd ide egy…..
Szevasz, Juhász Bálint vagyok, most már itt is. Mire számíthatsz? Napi dolgok, amik idegesítenek, és kiírom magamból, vagy olyan dolgok, amik másokat is érdekelhetnek, de ha inkább nem találják meg a googleban, lemondanak róla... én meg utánamegyek. Lesznek kütyühírek, tesztek, biztos, hogy…..