Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lydocain

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mandiner arra a hálátlan feladatra vállalkozott, hogy Semjén Zsolttal (nagy)interjút készítsen. Igaz, hogy egy kicsi is elég lett volna, de ha már így alakult, végigolvastam, esküszöm. Elejétől végig. Többször is. És be kell látnom, el kell ismernem, hogy minden szava arany.…..
lydocain 2015.04.10 01:16:11
@maxval bircaman szerkesztő: most pontosan nem tudom, hogy ez az igazi birka valamelyik nickje, vagy trollkodás, de ha te vagy az birka: Menj már a jó kurva anyádaba! én nem vagyok nagy tomboló keresztény, de keresztény családban nevelkedtem, katolikus suliba jártam, és semmi köze nincs jézushoz, vagy a kereszténységhez ennek a rohadt köpönyegforgató féregnek, megérdemelnéd hogy szájbaverjenek az ilyen utolsó féreg kommentjeid miatt, szerintem úgy a második után tagadnád meg az istenedet, semjénedet meg viktorodat te patkány.
Nem nehéz elképzelni, hogy azok, akik vagyonokat fizetnek, csak hogy mindenkinél hamarabb megszerezhessék a legújabb kütyüket, vagy napokkal, esetleg hetekkel korábban elkezdenek sorba állni azelőtt, hogy a termékek egyáltalán piacra kerülnének, elég fogékonyak a különböző…..
lydocain 2014.09.21 11:53:17
Az Én, a robot című filmben Will Smith karaktere azért gyűlölte a gépeket, mert egy korábbi autóbaleseténél, mikor egy tizenéves kislánnyal együtt a vízbe zuhant, a segítségükre induló robot gyors kalkulációja alapján az ő megmentésének volt nagyobb esélye, így ő tovább…..
lydocain 2014.08.08 11:38:03
@porthosz: sokkal kevesebb lesz a reakció 1mp-nél.
lydocain 2014.08.08 11:40:08
@porthosz: sőt, mint már írtam, még mindig emberi sofőrökből indultok ki, de egy tisztán gépek által vezérelt közlekedésben mindig be lesznek tartva a követési távolságok és a sebességhatárok ami direkt úgy van kitalálva, hogy bármilyen hirtelen fékezésnél meg tudjanak állni időben.
lydocain 2014.08.08 11:42:58
@galaxiscsirke: van. Csak számolási kapacitás kérdése. Még a sziklafal és téglafal megkülönböztetése sem lehetetlen.
Manapság is számtalan olyan tudományos tévhit kering közszájon, melyeket készpénzként fogad el olykor még a tudományra nyitott közönség is. Ezek közül szemezgetünk, a csodálatos ifls oldal remek listáját lenyúlva használva útmutatóként. 1. Csupán agyunk 10%-át használjuk…..
lydocain 2014.07.15 20:05:18
@wmiki: ha egy húsevőt csak növény eredetű táplálékkal etetsz hamarosan elpusztul, ha egy növényevőt csak hússal etetsz a helyzet ugyanez lesz. ellenben ha egy mindenevőt csak az egyikkel vagy csak a másikkal etetsz mindkettővel képes igen hosszú ideig életben maradni. növényi eredetű táplálékkal valamivel tovább. de hiszen eddig sem volt titok, hogy az egészséges étrend nagy rész nem húsból áll, hanem növényi eredetű táplálékkal. az ember fogazata, az emésztőrendszere, a különböző tápanyag igényei mind arra szolgálnak bizonyítékkal, hogy az ember mindenevő, akárcsak sok hozzá hasonló emlősállat, köztük például a velünk genetikailag 99%-ban megegyező csimpánzok. akkor miről beszélünk te fogyatékos? :D
lydocain 2014.07.15 20:05:48
@lydocain: táplálékból*
lydocain 2014.07.15 20:15:53
@wmiki: de most ez mi ez a link?:D :D :D senki nem mondta, hogy húsevő az ember, minek összehasonlítani a húsevőkkel? :D a mindenev azt jelenti, hogy mind növényi mind állati táplálék elfogyasztására képes. Az az érv hogy nincsenek KARMAINK? HÁT TE TELJESEN HÜLYE VAGY BASZDMEG?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bőgök a röhögéstől :D :D :D: D: D: D:D: D:D
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
A Jóban Rosszban Betty Tanakis nevű karakterét alakító színésznő a Blikk és a Bors szerint három hónappal ezelőtt sokallt be, és édesapja halála, valamit pasija, a sorozat kreatív producerének kirúgása után egyre nehezebben ment számára a meló, ráadásul a haját is…..
lydocain 2014.06.27 00:08:59
@sixx: szia! Kata több volt gimis osztálytársát ismerem, elmondásuk szerint mindig is egy törtető ostoba kurva volt, ja és a hajdút legalább egyszer megcsalta már :)
lydocain 2014.06.27 00:11:48
@lydocain: ja bocs hazudtam, mert közgázos volt nem gimis.
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
lydocain 2014.06.26 09:24:44
„Ó, én csak a jó interjúk miatt veszem a Playboyt” − szokták mondani rajtakapott értelmiségiek; de előfordul, hogy tényleg kiváló interjúk születnek a sokat megélt Hefner bácsi sokat látott lapjában. Most az amerikai Playboy szállított egy nagyinterjút Gary Oldmannel. A…..
lydocain 2014.06.25 16:54:48
@bbjnick: ja, hogy te másokat aspergeres értelmifogyoncozol utána meg nekem ugatsz? :D mekkora egy nyomorult rongyember gerinctelen faszkalap vagy :D :D :D :D :D :D
lydocain 2014.06.25 17:10:37
@bbjnick: hát annak ellenére, hogy nem nagy tudomány, neked mégsem sikerült, hiszen kettőnk közül én voltam az, aki jelezte, hogy felesleges vitatkozni maxvellel, mivel autista (és tettem ezt ha jól emlékszem egészen normális stílusban), és ha jól látom akkor te voltál az, aki le értelmifogyatékosozta(az asperger szindrómások nem értelmi fogyatékosok, leginkább vita van arról, hogy hova sorolják őket, mivel genetikusan nem találtak semmit, ami a "betegséget" okozná, sokak szerint gyermekkori szocializációs probléma, de egyel több indok, hogy miért vagy egy fogalmatlan faszkalap (: ) a vitapartnereit, hogy ezzel a véleményüket hiteltelennek tüntesse fel. vadász vadász (:
lydocain 2014.06.25 17:11:19
@bbjnick: de hallod pasztmek. igazad van, én vagyok a fogyatékos, mert egy ilyen majommal vitázok még mindig mint te :D
Paulo és Felipe ikrek és mindketten papok. Fonák módon épp az vitte őket közelebb az egyházi hivatáshoz, hogy édesanyjuk majdnem elvetette őket. Történetük érdekes, de nem olyan megrázó, mint Gianna Jensené: őt édesanyja valóban abortálta. Mégis túlélte, és ma arról…..
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..