Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DR. Smit Pal█

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy felnőttek milliói számára nem kezdődhet nap egy jó kávé nélkül, olyan általánossá vált a fiatalok számára ezzel kezdeni a napot, vagy egy szórakozóhelyen ezzel befejezni. Jó tudni azonban, hogy az energiaitalok nem csupán koffeint tartalmaznak, túladagolásuk, különösen alkohollal kombinálva…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
DR. Smit Pal█ 2014.06.02 23:36:45
A Bors munkatársai hosszasan vizslatták azt a fotót, amit itt lehet megnézni, és arra jutottak, hogy bizony a sok pixel mögött egy darab pina van, Tóth Gabié, aki egy hétvégi haknifellépésre nem vett bugyit, csak hosszú, hasig felsliccelt szoknyát. Mivel a pinás képet nem…..
Ez itten annyira szigorúan 18+ tartalom, hogy nem merjük, csak hajtás után kirakni. Mondjuk végignézni sem volt se erőnk, se kedvünk, így az is lehet, hogy kurva nagy átverés az egész és Pintér Béla munkásságáról vitatkoztak a sötétben. ..
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
"A kereskedelmi televízióknak álcázott globális véleményhatalmi terrorgépezet legkegyetlenebb tömegpusztító fegyvereit a valóságshow–sorozatok jelentik" – ezzel a lingvinisztikai gyomrossal nyit Bogár László a csütörtöki Magyar Hírlap hasábjain leközölt aláValó…..
DR. Smit Pal█ 2014.02.06 13:28:56
@heimdall: Hat ez az, epp most derult ki, hogy az ugynevezett "osszeeskuves elmelet gyartok" legmereszebb elkepzelesei is maradektalanul tejesultek. Hogy az amerikaiak, minden telefont internet elereset lehallgatnak rogzitenek, felhatalmazas nelkuli gyilkosagokat hajtanak vegre a vilag barmely orszagban, emberek ezreit tartjak fogva titkos bortonokbe.
MEGIS MI KELL MEG ? Az USA kimaxolta az osszeeskuves elmelet hivok minden elkepzeleset.
A megfogalmazason kivul, tenyleg nem lehet masba belekotni.
Sejtettük, hogy valami hasonló számokat fog hozni a premier, (mondjuk inkább 12-13 százalékot tippeltünk neki 18-49-ben) így annyira nem lepődtünk meg a Nielsen nézettségi adatain, de az akkor is durva, hogy tegnap este 19:00 és 21:00 óra között a kereskedelmi célcsoportban az RTL…..
Gabriel Sherman újságíró hamarosan megjelenő, The Loudest Voice in the Room című könyvében azt állítja, hogy a Fox News nevű konzervatív amerikai hírcsatorna igazgatója, Roger Ailes szexet kért fizetésemelésért cserébe. Sherman azt állítja, hogy a könyvhöz 600 interjút…..
comment:com A nap pinakitakarása 2013.11.13 12:00:00
A klikkre nagyobb képen nem az az érdekes, hogy a nyakában egy pár groteszk gumilabdát hordó, kacsaszájú nő a műszempilláját a csúnyája felé rebegteti, hanem az, ahogy a pinát a Blikk print és online kiadásai kitakarják. A netre kockázás, a nyomtatott kiadványba a "Nincsenek…..