Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joci Kerekes

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
Joci Kerekes 2013.07.03 18:16:40
Sziasztok!
Ezt a nemrég kapott írást azoknak ajánlom, akik hisznek a chemtrail elméletben és védekezni szeretnének ellene. A szöveget változtatás nélkül közlöm.

HOGYAN VÉDEKEZHETÜNK A CHEMTRAIL ELLEN?

leállítani soha nem fogjuk tudni őket, de megvannak a módszerek hogyan szabduljunk meg a nyakunkba szórt nehézfémektől és a többi káros anyagtól!

az elején szeretném leszögezni, hogy ez az én személyes véleményem, ajánlásom, és NEM 100%-OS ÍGÉRET A GYÓGYULÁSRA! felelősséget nem vállalok, kizárólag a te döntésed, hogy az ajánlott módszerek közül melyiket választod! gógyulásodat nagyon sok minden befolyásolja, főleg a válaszott szakember felkészültsége, és tudása. innentől kezdve hogy te kiben bízol meg, az magánügy, hibázása esetén pedig nem róhatod rá a tudatlanságot az egész szakmára! én se orvos, se természetgyógyász nem vagyok, csak egy átlag magyar srác, aki közel áll az utóbbiak köréhez.

márkákat, cégeket, és embereket ebben az írásban nem fogok megnevezni, mert senkit nem akarok bajba sodorni. akit érdekel, a felsorolt dolgoknak utánanéz.

nos, az egészet azzal kezdeném, hogy a nyugati orvostudomány közel nem tudja olyan hatékonyan kezelni a nehézfémmérgezést (de még a rákot sem), így természetgyógyászattal kapcsolatos módszereket fogok ismertetni.

1. méregtelenítő gép. ezek a nehézfém kivezetésére szolgálnak, pár éve nagyon nagy divatja volt. hozzátenném, hogy ezt szívbetegeknek, pacemakereseknek, és keringési zavarosoknak nagyon nem ajánlott használni! fontos, hogy képzett, szakmában jártas természetgyógyászok segístségét kérjétek, ha ezt választjátok, ne pedig saját magatok vásároljatok. bár hozzáférhetőek az ilyen gépek mindenki számára, mégis azért csökkent a népszerűsége, mert sok hozzá nem értő ember vett ilyet, és nem úgy működött/használt, ahogy azt elvárta volna! én szerencsére jó szakembereket ismerek, és belőlem is többször vezettek ki sikeresen nehézfémet. tehát mégegyszer: csak szakemberekkel, és előzetes megbeszélés alapján!

2. huminsav. hogy ez mi is tulajdonképpen, ittvan egy rövid szöveg erről a weblapról:
www. humicin. hu/mi-a-huminsav/
"A humin anyagok a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamataiban, a növények humifikálódása során keletkeznek. A huminok családjába tartoznak a biológiailag aktív és igen értékes huminsavak és fulvolsavak, melyek legalább 70-féle ásványi anyagot tartalmaznak önmagukban, és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában."
ennek is utána tudtok nézni a neten. kevés olyan "beszedhető" termék van, ami a nehézfémet és egyéb szervezetből ki nem ürülő anyagokat kihoz. na ez pont ilyen. használatáról, dózisairól, és beszerzési helyéről szintén nem írok, ezzel kapcsolatban szintén természetgyógyászok tudnak segíteni. az hogy neked tiszta huminsavra, vagy huminsavas készítményre van szükséged, szintén szakemberrel konzultálj!

3. energetikai módszerek. ez nem kifejezetten a természetgyógyászathoz kapcsolódik, mégis nagyon sokat segíthetnek a gyógyulásban. én itt most konkrétan a kézrátételes gyógyítási technikákra gondolok. magyarországon több energetikai ágazat létezik, és hatékonyan segíthetnek a nehézfémek, méreganyagok kivezetésében. sajnos neveket itt sem említhetek, én különsen a tibeti eredetűek közül ajánlanék egyet-mivel magam is azt végeztem, és tudom hogy ők tényleg képesek ezek kivezetésére. kérjétek meg ismerőseiteket, hogy kezeljenek titeket, vagy végezzetek tanfolyamokat. az isteni energia az egyetlen, amit soha nem tudnak beszennyezni! hogy melyik ágazatot választod, az szintén rajtad múlik.