Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egres Béla

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IHB. Én a gólyatáborban tudtam meg, hogy mit jelent ez a 69-es szám mágikus erejéhez hasonlóval bíró "betűmisztikus" rövidítés. De ki élvezi a legjobban a részeg gólyákat és a féktelen orgiát? Persze, hogy a szervezők! És ezért van baj a listákkal, az egész alakos képekkel…..
Egres Béla 2013.08.12 11:51:09
Egres Béla vagyok a Jövő Generációja Egyesület vezetője

Mély felháborodással tekintünk az újabb HÖK botrányra, mely nem biztos, hogy a HÖK hibája. Annál inkább ez csak egy újabb lejárató kampány melyet meglátásunk szerint a Hallgatói Hálózat csinál, csak mert a HÖOK nem áll ki kicsinyes és alaptalan követelésük mellett.
Az elmúlt időszak tele volt az oktatás körüli botrányokkal, melyeknek elsősorban a felsőoktatás értetlenkedő hallgatói voltak a főszereplői, akik csak követelni tudnak, de kötelezettségeikkel nincsenek tisztában!

A Jövő Generációja Egyesület clul tűzte ki, hogy közreműködik a kormány és kormányt támogató civil egyesületek azok törekvéseivel, hogy jobbá tegyék a fiatalok gondolkozását és megértessék velük a mindenkori kormányok szükséges és megkerülhetetlen lépéseit, melyek hosszabb távon csak a társadalom javát szolgálják! Véget kell vetni a gólyatáborok mögé bújtatott erkölcstelenségnek és a HÖK lejáratásának. A cikkben foglaltak alapján nehezen elképzelhető, hogy a HÖK ilyen játékokra vetemedhet. Ez egyfajta magán akciónak tudható be, mely a HÖK és a gólyatáborok lejáratására szolgál.

1. Egyesületünk aláírás gyűjtésbe kezd annak érdekében, hogy alkotmányban rögzítsék hogy az egyetemek egyetlen és vitathatatlan képviselete a HÖOK legyen, mellyel szemben kritikát megfogalmazni nem lehet!

2. Kezdeményezzük, hogy a röghöz kötés még a költségtérítéses hallgatókra is kiterjedjen, mivel az ország nem bírja fenntartani a felsőoktatást önerőből. A tankötelezettség korhatárát szállítsák le 14. évre és a középiskolai tanulmányok folytatását kössék 4.5 ös átlaghoz és képzési hozzájárulás fizetéséhez.

3. Kezdeményezzük a fiúk számára a kötelező katonai szolgálat újbóli, a nők számára meg a kötelező egészségügyi szolgálat bevezetését , melyet szabjanak feltételéül az érettségi kiadásának és a felvételinek.

4. kezdeményezzük, hogy a sport és a honvédelmi ismeretek a teljes oktatási rendszer szerves részesei legyenek az általánostól egészen a diplomáig, és akik e két területen nem teljesít megfelelően az kerüljön elbocsájtásra az adott oktatási intézményből.

5. Kezdeményezzük, hogy a fizetéseket az iskolai végzettség határozza meg, a gyerekek tanulmányi előmenetelét a szülők iskolai végzettsége határozza meg és a diploma kiadásának feltétele a házasság és legalább egy gyerek vállalásához legyen kötve.

Tisztelettel: Egres Béla
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b

www.facebook.com/egres.bela

jvg.mindenkilapja.hu/html/25779812/render/jovo-generacio-egyesulet
Félelem és reszketés a HÖK KGy-n Version 1.02 A pszichotrip elkezdődött bennfentesek pedáns gyülekezete, lassan de biztosan, szignózza a lapokat (s jár mindezért a kékcédula) mintha csak egy minden hájjal felkent parlamentben lennénk de ekkor egy bizalmas hang töri meg a…..