Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Admin

115 bejegyzést írt és 1003 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anyuka addig mossa lánya agyát, hogy nem az igazival van együtt, míg a barátnő kilép a kapcsolatból. De azóta, hogy hirtelen szakított Posztolónkkal, a lány elég furán viselkedik: rendszeresen tájékoztatja az expasit, kivel, hol és éppen mit művel. Levélírónk reméli, hogy a…..
Captain Admin 2019.05.21 11:12:28
@Csodor aki meghagja a vilagot: igen, a legtöbb esetben a heti egy találka az 3 napot jelent valóban. Pláne úgy, hogy a csajnál nem lehet találkozni, mert az anyja nem engedi, és ugyanezért napokat sem fog a csaj a srácnál tölteni. De ezen az alapon a heti egy jelenthet 7 napot is 0-24-ben történő együttléttel, valóban.
Captain Admin 2019.05.21 11:23:30
@Csodor aki meghagja a vilagot: hagyjámár a faszsággal! totál ráment az agyadra a pinaszag bazdmeg. Ezen az alapon a 2 darab találka évente egyszer, és mindez 10 éven át az egy 10 éves kapcsolat? A heti egy tali az nem párkapcsolat, hanem lófasz, lepkefing, kutyafüle. Ettől bazdmeg womb raidert is többször szopatják gangbangben.
Captain Admin 2019.05.21 11:24:44
@Captain Admin: *10 darab találka
„Úgy érzem magam, mint egy házicseléd, akit csak arra tartanak, hogy rendbe rakja a fészkét”- És sok egyéb dolog miatt is a gyerektéma lassan felejtős lesz, mivel a pasi úgy hiszi, ő mindent jobban tud, és a nevelés az anya dolga. Mindezen túl figyelmetlen az ünnepek terén,…..
Captain Admin 2019.05.20 19:16:14
@borzlány: "Tudod, ha két ember élettárs lesz, mindegy hogy házasságban vagy nem, akkor egymást és önmagukat "szolgáltatják ki", elkerülhetetlenül."

De milyen az élet, nálatok pont a férjed került anyagilag kiszolgáltatottabb helyzetbe.

"Minden közös vagyontárgy, pénzügyi szerződés (lakáshitel stb) egy-egy szög a függetlenség koporsójába, a közös gyerekekkel pedig végleg vége."

Pláne úgy, hogy a férjed keres többet (így ő veszítheti a többet is) és egy válásnál még most is automatikusan az anyának ítéli a bíróság a gyerekeket.

"el se tudod képzelni, hogy másnak lehet a lemondások mellett öröme is."

Dehogynem. Mindig is ilyen kapcsolataim voltak, ahol nekem kellett kevesebbről lemondani. Pont mint a te helyzeted a te kapcsolatodban. Nem is vitattam, h te ne lennél boldog így, egy kiherélt csicska mellett. A férjed boldogságát kérdőjelezem meg, a leírtak alapján jogosan.
Captain Admin 2019.05.20 19:18:09
@TSEPKE: többet keresel mint a férjed, és külön számlád van??????

De hiszen ha szereted, akkor miért nem közös?? Vagy az csak akkor jó, ha ő többet keres, így le lehet húzni?
Captain Admin 2019.05.21 09:44:57
@qbr: "A házimunka/gyereknevelés nem azért nehéz, mert más ne tudná megcsinálni, hanem azért mert kurva monoton, véget nem érő, nincs lehetőség kilépésre"

Így már értem. Valószínűleg az ad okot flreértésre, hogy tévesen azt feltételeztem, hogy rajtam kívül mások is visznek ésszel állnak hozzá ezekhez a teendőkhöz.

Nem számoltam még, de minimum 5 komplett nyári szünetet csináltam végig otthon a fiammal napközben. Sem megerőltető, sem fárasztó nem volt. Kifejezetten szép időszak volt. Még a korábbi, jóval macerásabb első 1-2 év sem gáz. Kilométereket babakocsiztam vele időjárástól függetlenül, miközben az anyja tudott pihenni vagy főzni, de túrázni is sokszor magammal vittem. A nagy részét aludta. De ha valahova mennem kellett messzebbre intézni valamit oda is vittem, m szinte végig aludt a kocsiban. Akinek ez megterhelő, az ostoba a gyerekneveleshez.

Más napirendet stb igényel a gyerek az biztos, de egyáltalán nem macera.
Jöjjenek azok az írott meg íratlan szabályok, amelyeket minden kezdő és profi kurvázónak érdemes betartania. A cikkben kizárólag lakáson dolgozó, hivatásos ribancokról lesz szó! ..
Captain Admin 2019.05.20 17:51:35
@The Cortez: "Ha kis eszed lenne tudhatnád, hogy kurvára nem csak az előnytelen külsejű férfiak járnak hozzájuk, sőt!"
Vs.
"Mondjuk mert ott olyan dolgokat is kipróbálhat, amit más pináknál nem."

Egy elyőnyös külsejű pali mit tud kipróbálni egy kurvánál, amit egy szexpartnernél nem? :)

Magyarázhatsz, de direktben a pináért fizetni a legallja. Aki így jut csak (vagy legolcsóbban) pinához, az egy lúzer balfasz.

A blogod gyakorlatilag arról szól, hogy tele a világ ribancokkal. Most meg győzködni próbálsz, hogy a sok ingyen pina között nem balfaszság fizetni a kurváknak? :D
Captain Admin 2019.05.21 06:42:43
@The Cortez: na oké, ennyi ésszel tényleg csak a kurvák maradhatnak valakinek. :D

Én kb már 12 éve dugok foglalt nőket is. A jelenlegi 2 közül az egyiket másfél éve. Mindkettő házhoz jön. A drágább szokott meginni itt 2x2dl gyümölcslét. Ennyibe kerül, de van amikor még inni sem iszik semmit. Nos, ennek fényében nézzük az érveidet!

"Ha kis eszed lenne rájöttél volna, hogy millió egy oka lehet a kurvázásnak"
Tehát semmi akadája, hogy írj párat, igaz?

"Amit a szexpartner nem vállal. Kurva egyszerű."
Felárért, már ha vállalja. Írsz konkrétumokat? Mert nekem eddig bármit megcsináltak a nők, még amit nem akartak azt is. Ingyen. De az extra+óradíj biztos kevesebb mint a nulla. :D

"Azért is vagy lúzer, szociopata balfasz, mert az omegákra meg mondjuk a beteg emberekre nem gondolsz. Utóbbiak hogy jussanak szexhez? "
Nem. Úgy mint te. Erről beszéltem, hogy a kurvákra azok kényszerülnek, akik máshogy nem jutnak pinához. Ezért balfasz a balfasz.

"látom az nem ment át, hogy az ingyenes kurvák is pénzbe kerülnek, még ha nem is kérik el közvetlenül a lét. Mitől lenne balfaszság,"
Leírtam feljebb, h mennyibe kerül egy ingyenes nő. Ha az ingyen jelentésével sem vagy tisztában, érthető, h miért sem jutsz nőhöz.
A sorozatrandizó Nórika 2019.05.20 15:17:41
Badoon írtam rá egy aranyos, 22 éves, szőke lányra. Poénra vettem, mert olyan ártatlan arca volt a fotókon, hogy szinte biztos voltam benne, hogy szűz. De mivel gördülékeny volt a kommunikáció, ezért takaréklángon ugyan, de folytattam. Könnyen felhúztam azzal, hogy magáztam és kisasszonyoztam, de…..
Captain Admin 2019.05.20 18:22:53
Már többször leírtam a véleményem erről a töketlen hozzáállásról, és a leginkább valószínűsíthető okairól. Mégis leközölsz egy újabb, ugyanilyen töketlen módon kivitelezett "becserkészési" kísérletet. Ez tökre értékelendő.

De igazán leírhatnád (és akár ellent is mondhatnál nekem, vagy más kritizálóknak), hogy ennek így mi értelme volt. Mert ez a gagyi kifogás, hogy "volt sok jóval simább dugási lehetőséged", ez már arra sem elég, hogy megmosolyogtasson. Elsőre még volna aki elhiszi ezt, de így...?

Ha biztos voltál abban, hogy a csaj szűz, akkor hatalmas hiba volt elengedni. A leghálásabb szexpartner a szűz csaj. A véleményem és valószínűleg az igazság az, hogy fogalmad sincs, hogy mit kell kezdeni egy szűz csajjal. És ez megint az a helyzet, amikor kiderülhetne, hogy valóban férfi vagy, nem pedig csak látszatra, és bevállaltad volna ezt a férfias feladatot.

Vajon megér-e mondjuk 3 tali és 1 hét irkálás egy szüzesség elvételt, majd sikeres idomítás után egy olyan csaj használatát, akit eddig csak te dugtál meg? Ha erre a válaszod nem, akkor neked nem a nőkkel kell kezdened.

Az a vonal most említésre sem méltó, hogy menetrend szerint egy fiatal kiscsaj shit tesztjein is elbuktál. Azzal inkább érdemes foglalkozni, hogy 2 éve él pesten, és te bekajáltad, hogy szűz. De a legnagyobb gáz nem ez, hanem az, hogy ezek egy élő személyes találkozás során sem tudtad kideríteni, hogy ez a feltételezésed valós-e vagy sem.

Továbbra is az a véleményem, hogy csak azokat kúrod le, akik ott és akkor szinte bárkivel megtennék ezt. Az viszont nagyon értékelendő, hogy mindezt nem igyekszel megcáfolni egy kamu poszttal.

Komolyan kérdeztem a múltkor, ha úgyis ennyit randizgatsz és mindenhogyan belefér (időbe stb), akkor összehozhatnál egy alkalmat egy szinten aluli picsával, aztán írd meg egy posztban. Én a nyakam ráteszem, hogy igazam van veled kapcsolatban, csak azt nem értem, hogy miért nem próbálsz meg fejlődni?
A hölgy nevére nem emlékszem, nem azonnal írtam le a randink történetét, mivel akkoriban zavaros heteim voltak sok eseménnyel/találkával. Mire hetekkel később oda jutottam, hogy megírjam a naplómba a vele történt találkozómat, már nem emlékeztem a nevére. Nevezzük őt J-nek. Dereng, hogy Jázmin,…..
Captain Admin 2019.05.20 13:27:25
@Daenerys Targaryen: aha. Szóval semmid nincs ami ezt az eget verő ökörséget alátámaszthatná.

A szexpiacról kiszorult barátnőid azért panaszkodnak erről neked, mert őket ilyen ócska és egyben röhejes szövegekkel lehet leszopatni, mivel ők akarnak gyereket, és ehhez a feltételhez kötik a kapcsolat létrejöttét. Vagyis kötnék, mert a kutya sem akar velük kapcsolatot kialakítani. :)
Captain Admin 2019.05.20 13:47:39
@erkölcsi hulla: nem rossz, de 2 hiba van benne. Az egyik az, hogy a párkapcsolati valóság (a résztvevő felek valódi motivációi és érdekei) az egy és ugyanaz. Valóság csak egy van, aminek az értelmezése lehet más és más nemenként, de még nemeken belül is (alfa véleménye vs béta véleménye). Vagyis nincs külön red pill nőknek és férfiaknak.

A másik az, hogy a nők igenis kifejlesztették magukban az evolúció során a számukra leghatékonyabb túlélési és alkalmazkodási stratégiát. Ez a hipergámia.
Captain Admin 2019.05.20 14:56:10
@Daenerys Targaryen: "szóval őket pont azért keresik "ezek" a pasik, mert nem meddők és tudnának még nekik is szülni trónörököst. "

Azért keresik ezeket, mert ezek jelentik a legkönnyebben dugható nőkategóriát. Pusztán csak pár üres ígéret kell nekik és már szopnak is mint a gép. Ha annyira keresnék ezeket a pasik komoly szándékkal, akkor a barátnőid sem lennének egyedül, hanem már rég a sokadik házasságukba szülték volna a sokadik gyereküket.

Képzeld, annyival másként láthatnád a világot, ha néha gondolkodnál is.
A csaj az ágyban tüneményes, csak akkor van baj, amikor kinyitja a száját, hogy sematikus világnézetének hangot adjon. A pasi az idősebb, így kapásból arra gondol, azért ilyen, mert a mai világban a fiatalok úgy nőnek fel, hogy már eleve sok mindenük megvan, nem kell küzdeni…..
Captain Admin 2019.05.19 09:50:43
@Torokhang: világos, ez így tökre rendben van.

Nekem az a fura amúgy, hogy a sok béta erre miért nem jön rá és csinálja ezt ahelyett, hogy itthoni agyhalottak csicskájaként él. Egy haverom átszámolva 1,6M-ért importált egy ázsiai csajt magának feleségnek, meg havi valami nevetséges összeget utalnak a csaj családjának otthonra. Azt mondja, h kibaszott jó, mert annyira nem ostoba, h ne lehetne vele kommunikálni, és teljesen természetes neki a szexrabszolga szerep, de pl napi szinten fürdeti őt, mossa a hátát, seggét stb. Mindent meg lehet vele csinálni.
Captain Admin 2019.05.19 11:40:23
@Kritikus Intrikus: jajj jó hogy szóba hoztad. Nagyon megnézném amúgy, mert nekem minden arra utal, hogy a wolf valójában egy erősen önbizalomhiányos pali, aki még külsőre is max átlagos, de kis szerencsével össze tudott hordani egy pesten az ilyen tinder ribancoknak eladható csomagot (belvárosi pecó+hangzatos meló).

A haverom egy eldugott angol kisvárosban él, buszsofőr. Egy havi bére volt a csaj, kintről hozta egy nyaralás után. Nem mellékes, h eléggé nőgyűlölő lett a válása után, fehér ribanccal alapból nem kezd már azt mondta. :) Ezzel a bútorral meg tök jól elvannak azt mondja. És bár kihagytam, de tényleg szívből csinálja.

Egy másik haverom viszont (aki tényleg full béta nyomi), Katarban él 10 éve kb, és ő egy ilyen fentebb említett "már" nagyvilági ázsiai ribancot vett feleségül. A KÖZÖS fb oldaluk igazi esettanulmány. Másról sem szól a több ezer kép és videó, mint hogy próbálja kielégíteni a legmegalázóbb módokon a ribanc igényeit, mindezt romantikának/szerelemnek álcázva. Abból a puccparádéból viccen kívül egy zimány linda is futná. Ő tudja, jókat nevetek mindig, de amúgy kicsit sajnálom is, m rendes gyerek volt.
Captain Admin 2019.05.19 14:17:21
@Kritikus Intrikus: ő ugyanezeket mondta. A szlávok kifejezetten angol faszra hajtanak. A színesek igénytelenek. A helyiek szintén, plusz ocsmányak. A magyar szintén balekot keres. Teljesen racionálisan végig gondolva ha állandó nőt akar kint valaki, ugyanerre a megoldásra jut. Az biztos, hogy mindent összevetve ár érték arányban így jár a legjobban. :)

Egyelőre még nem érzem a vágyat, hogy elkezdjem kipróbálgatni az egzotikus puncikat. Gyanítom, hogy jön majd ilyen időszak is, de az tuti, h kezdeni egy fiatal, szép cigánylánnyal fogok. :D Utána arab, spanyol, majd a néger. A laposseggű ázsiaiak nem nagyon izgatnak, bár egy szép arcú japán kiscsaj biztosan nem maradna ki.

Amúgy durva, hogyan változik az ember ízlése. Régen csak a szőke jöhetett szamításba. Újabban meg szinte csak a fekete haj, világos fehér bőr kombináció.
Egy korábbi bejegyzésben ismertetett szomszédi vita folytatását írta meg a Szomszédháború blognak a viszályt elszenvedő olvasó. Az esetből jól látni, hogy milyen hosszadalmas lehet egy ilyen viszály, amennyiben hivatalos megoldással él valamelyik, vagy mindkét fél.Kedves Szomszédháború!..
Captain Admin 2019.05.18 10:42:39
Kedves Levélíró!
1. A mester azért mester, hogy megoldja a feladatot. Ha máshogyan nem, majd drágábban. Ez van.

2. Ha a telekhatár ott van ahol, és ha ettől a házatoktól jóval nagyobb területen használtátok az átjárót, akkor bizony az ő engedélyük nélkül tettétek ezt, ami miatt lehet nekik ellenérzésük. Mert miért ne?

3. Ha józan paraszti ésszel végig gondoljuk a helyzetet, akkor világos, hogy ha kárt nem okoztok, akkor az ég egy adta világon semmiféle hátrány nem éri őket ez miatt. A probléma gyökere máshol keresendő, így a megoldás is más lett volna, mert a hivatalos érdekérvényesítéssel ti szívtatok.

4. Nem olvastam el az előző bejegyzéshez akkor írt kommentem, de biztos vagyok abban, hogy hasonló ahhoz, amit most írok. Amint írtad, a jobboldali problémás szomszédaid nyugdíjasok. Nekem is volt problémám nyugdíjas szomszéddal, talán hárommal is. Érdemes kicsit a helyükbe képzelni magad és megérted a helyzetüket.

Ők egy erősen beszabályozott világban élték le az aktív éveiket, lényegében bekorlátozott életük volt. Ezzel szemben ma azt látják, hogy szinte bárki bármit megtehet, mert a lehetősége szinte mindenkinek megvan. Olyan dolgok hullanak ma fiatalok ölébe csak úgy, amikre ők korábban éveket vártak. Olyan dolgokat lehet ma megtenni szemérmetlenül, amit ők soha nem mertek. Lényegében ez a mai, egy jóval szabadabb világ. És ők ezt érdemben már nem tudják kiélvezni.

Megöregedtek, betegek, gyengék, eltűnt a szex az életükből ami talán soha sem volt kielégítő, nem értik mi folyik a világban, mi miért van. Amiért tepertek egy életen át, mostanra világos lett számukra, hogy szart sem ér, hiszen ők meghalnak, azok a dolgok pedig itt maradnak, és ha nincs utód, az államra száll. Vagyis felesleges volt az életük. Amijük van, azok az emlékek, élmények. De ezekből mint írtam, jóval kevesebb van mint akár neked most. Ez az oka az irigységüknek, a megkeseredettségüknek. Gondold el ezek fényében milyen érzés lehet egy impotens öreg alkesznak akinek mindene fáj már, látni, hogy gyarapodtok, gyerekeitek születnek, netalán még jó egészségnek is örvendetek, jól néztek ki. A boldog élet annyira irritálja az embereket (pláne a szomszédokat), hogy ez konkrétan még szomszédharcászati eszközként is alkalmazható.
szomszedhaboru.blog.hu/2016/04/09/gyakorlati_szhb-s_eszkozok_6_a_boldog_elet
szomszedhaboru.blog.hu/2016/04/16/gyakorlati_szhb-s_eszkozok_6_a_boldog_elet_2_resz

Ezt kellett volna felismerned, és ehhez alkalmazkodva lépni. Én a szomszédomnak a lelkébe tapostam, majd infarktust kapott az öreg, remegett a szája is, de azóta kussol és béke van. Neked is ezt kellett volna tenned, és béke lenne. De azzal, hogy hivatalosan próbáltál intézkedni, gyengeséget mutattál, ami egy megkeseredett és már veszíteni való nélkül élő emberrel szemben nagyon kevés. A háborút érzésem szerint elbuktad.

Abban az esetben, ha te nem otthon, hanem máshol dolgozol, akkor védhetetlen helyzetben vagy egy elfajult szomszédháború esetén. Ha otthon vagy napközben, és érdemben meg tudod védeni az ingatlanod stb, akkor érdemes lehet érdemi harcot kezdeményezni, mert ez a fajta rossz szomszéd a feszültséget nagyon rosszul viseli. Pláne az állandó feszültséget.
Egy viharos kapcsolatot követő szakítás után nehéz dönteni az újabb kapcsolat és a szünet között, de a legnagyobb baj, ha egy nő nem tudja, mit is akar. Ebben a felállásban még az is kínos, hogy a két szóban forgó férfi ismeri egymást.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Captain Admin 2019.05.15 20:00:20
@subidubidu: jaja, a remény az nagyon fontos. Arra lehet alapozni, pláne a gyereknevelésben és a párkapcsolatokban. :)

Legutóbb pont tegnap beszéltem egy ilyen reménnyel operáló ismerősömmel, mert kicsit kiakadt, amikor a házkutatásuk során kiderült, h a jóravaló kisfiuk x éve aktív drogfüggő. Na, ha korábban nem reménykednek rendesen, akkor most nagyon kiakadtak volna. De így...? :D
Captain Admin 2019.05.16 08:38:50
@subidubidu: "Nem célom senkit sem meggyőzni arról, hogy nekünk jó"

De célod. Azért írtad ezt le a legelső kommentedben. Leginkább magad akarod erről meggyőzni, ehhez szerettél volna itt megerősítést kapni. Nem jött be, mivel láttunk már falon pókot. :)
Captain Admin 2019.05.16 09:03:57
@Womb Raider: igazad van. De kicsit sok a feltétel, amit ehhez szabtál, ennek megfelelően a valószínűsége is kimutathatatlan szinte.

Amúgy tökre elhiszem neked, nyilván tapasztalatból írod, azért nyeled a gecit válogatás nélkül 15 éve a swinger klubbokban.
„Bír engem és néha úgy érzem, máshogy is néz rám, mint a többi nőre” – Újabb bizonyíték arra, hogy a férfi-nő barátságok nagyon ritkán működnek. Posztolónk belezúgott egy pasiba, akivel eddig csak barátok voltak, és nem tudja, hogy 1 év után lehet-e még valami…..
Captain Admin 2019.05.14 07:19:43
@tortabevonó: mi a baj morci?

Ne bosszantsd fel magad semmiségeken. Rajtad kívül még nagyon nagyon sokan élnek balfaszként. Ez van, ez a ti sorsotok.

Okosság. Kb 4 éve indítottam a blogot, ezzel a nicknévvel. Ezt leellenőrizheted. Ha ehhez is ostoba vagy, szólj, segítek! A bloghoz szintén 4 éve csináltam a facebook oldalt. Ezekkel szoktam kommentelni. Ezt is leellenőrizheted. Ha ehhez is ostoba vagy, szólj és segítek!

A neved sokat elmond. Szarszínű lesz amihez csak hozzá érsz. :)
Captain Admin 2019.05.14 08:02:43
@TSEPKE: "Fel tudsz idézni egyetlen épkézláb párt a környezetedben, ahol a vagány srác egy évig rá se nézett a lányra, majd homlokon csapta a lengőajtó és hoppá.."

Én tudok ilyet, írtam is már róluk itt. Országosan ismert srác, pina hegyek egész életében, fiatal korától. Gazdag szülők, jó külső. Egyszer csak ugyanazon a településen átlag julcsira rászakadt a bank egy kibaszott nagy örökség formájában, srácnak szólt anyuci, hogy na kisfiam, elég volt a hülyeségből, őt megfogod és elveszed! Innen 2 év sem telt el, már túl voltak az esküvőn és le is babáztak. :)
Captain Admin 2019.05.14 13:48:38
@DanielK: miért engem kérdezel, hogy miért olvasol engem?

Az a "blogozol" az szép volt. Ostoba...
:D
A sorozatrandizó Ügynök a csaj 2019.05.06 07:26:51
Tinderen ismerkedtünk meg, mondjuk nem tudom, hogyan, mert normál esetben nem húztam volna jobbra őt (azaz nem kerülhettünk volna össze), mivel a profilképe nagyon homályos volt, egy másik kép volt még fent róla, egész alakos, de annyira távoli, hogy az arcából semmit sem láttam. Gondolom, őt is…..
Captain Admin 2019.05.12 11:28:41
Folytatás:
"Elmentünk meginni valamit egy közeli beülős helyre. Mesélt arról, hogy gyakran álmodik Ryan Goslinggal (!), és George Clooney-val. Ez azért meredek, mert minek kell ezt bevallani? "
Ez már konkrétan az alázás kategória. A nők nem tudják elviselni a balfaszokat, és mindig alázással hálálják meg a próbálkozást. Újabb shit teszt bukta, immáron a negyedik. Valamiért még a 3. után is adott neked egy esélyt, egy mentő kérdést a vizsgán, de nem tudtad a megfelelő választ.

"Idővel, egy csók is elcsattant, de nem hagyta, hogy hevesebbé váljon a dolog. Amikor pedig a kezem a combjára tettem, ijedt arcot vágott. Nem értem, első találkozásnál ennél azért több mindent lehetett, most meg már ettől is megijedt. Ha tippelnem kéne azt mondanám, történt vele valami régebben, ezért ez a nagyfokú bizalmatlanság a férfiakkal szemben és ezért ellenőriz le mindenkit, akivel találkozik."
Nem megijedt, hiszen azt már BIZTOSAN TUDTA ekkorra, hogy tőled nincs mitől tartania. A helyes kifejezés az lett volna, hogy a csaj megilletődött, mert nem értette, hogy egyáltalán hogyan fordulhat meg az a fejedben, hogy tapizással próbálkozz? Ami szájra puszikat kaptál, ugyanazt megadja egy kollégája makkjára naponta, vagy ha egy barinőjével koktélozgatott volna helyetted, akár neki is. Ennek ennyi csak a jelentősége, teljesen félreértelmezted.
A tipped borzalmas vakvágány, egy a sok, teljesen irreleváns, de kényelmes magyarázatból a miértekre. De valóság csak egy van, így az okok is csak erre vezethetőek vissza. Ezt próbáltam kifejteni.

Te dolgod, mit hogyan alakítasz a jövőben, de örömmel olvasnék egy randidat egy bőven szinten aluli csajjal. Nem tudom neked ez mit jelent a gyakorlatban, én az arcból tudok engedni pl, a testből nem annyira. Kifejezetten előnytelen arcó de kibaszott jó seggű nővel pl lehet eszméletlen jó a szex. Tanulságos lenne, mert biztos vagyok benne, hogy rommá kúrnád, pizza, bor meg minden lófasz nélkül is.

Talán majd lesz női kommentelő aki megerősít ebben, de képzeld magad a nő helyébe, aki végre kúrni akarna egy egészségeset, érezni akarná a sok balfasz, lépni érdemben nem merő tinderhuszár után, hogy egy férfivel van dolga, aki kérdés nélkül felkeni a falra, alányúl, megbassza. Ami után a nő majd azonnal ismételni akar. Nos, ehhez képest ez a mostani randid...? Még az illúziót sem tudtad felkelteni (pláne nem megerősíteni) a csajban, hogy ez vele valamikor a jövőben egyáltalán bekövetkezhet.
Captain Admin 2019.05.12 12:42:11
@davidlejardin: ez a csaj egy ribanc. Első ránézesre is, meg másodikra is.

Voltam már így. Az eszem azt diktálta a lap aljáig sorolható indokokkal, hogy hagyni kell, de teljesen paffra vágott amikor csak megláttam. A gesztusai, a mozdulatai, a mosolya, mimikája, maga a külső. Végem volt.

2 évig dugtam. Hogyan? Bár majd meg döglöttem érte, mégis a jelenlétében akként kezeltem, ami. Egy fasszopó kis ribancként. Szex közben ez nem volt gond, de azon kívül kifejezetten nehéz volt, mert legszívesebben tejben vajban fürdettem volna, a seggét nyaltam volna állandóan. De ekkor nem jutottunk volna el a szexig. :)

A csaj tudja magáról, h egy ribanc. Aki ezt érezteti vele (kultúráltan), vagy csak jelzi, hogy tudja róla, hogy az, az férfi a szemében. Aki ezt egyértelműen érezteti vele a 4 fal között is, az A FÉRFI a szemében. Aki nem, az pancser. Jelenleg az utóbbi vagy a szemében.

Úgy állj hozzá, mint azzal a nővel lennél, aki 8 ezer ft-ért bárkivel lefekszik, és te már odaadtad neki a 10ezrest, és nem adott vissza. Teljesen mindegy, hogy verbálisan hogyan reagál a változásra, a tettei fognak érdekelni.

Sokan azt nézik be, hogy arra a következtetésre jutnak a nő viselkedése alapjan, hogy a nőnek segíteni kell. Jobbá kell tenni az életét. Ehhez az összes béta idomul, de pinát nem látnak.

A nőnek valóban azért kell a férfi, hogy általa jobbá váljon az élete, de aki erre a feladatra önként ajánlkozik, az nem fogja tudni jobbá tenni a nő életét olyan mértékben, mint amire ő vágyik. Mert ő olyan életre vágyik, mint amilyen az a faszi mellett lenne, aki észre sem veszi őt mint nő, mert tegnap is, ma is olyat dugott, aki tőle jobb nő. És ezután is olyanokat fog. De ha akarja, semmi akadálya, leszophatja, a lehetőség adott. Ezt kell, hogy lássa benned ez a nő.

Mit tehetsz? Vagy ilyen leszel holnapra és megdugod, vagy elhiteted vele, hogy ilyen vagy és megdugod. Más megoldás nincs, az elhitetéshez ezer és egy eszköz áll rendelkezésre. (Alternatív megoldásként felmerülhet, hogy pénzt ajánlasz neki. Ennek sok előnye és hátránya is van. Előny az, h megdugtad, időt spóroltál, ugyanazt kaptad mint ha önerőből jutottál volna el a testéig. Hátrany az, hogy tudni fogod, hogy önmagadban kevés voltál egy olyan nőnek, akit ezért az összegért bárki megdughat. Ezt szerintem nem lehet egyszerű megemészteni később.)

Amúgy egy ilyen csajnál már csak az is elég lehet, ha meg tudod győzni, hogy rendesen meg lesz baszva. Pl nagy a farkad, vagy sokáig bírod, esetleg közös nőismerősöd véletlenül megemlíti, hogy őt még soha senki úgy le nem rendezte mint te stb. :) Kreatívnak kell lenni, mert egy ilyen csajnál már akármilyen impulzus nem válltja ki a megfelelő reakciókat.

Egy haverom aki külsőleg maximum átlagos, a fősulin egy olyan csajt próbált megkörnyékezni, akiért konkrétan ölték volna egymást a palik. Nagyon szép, bomba csaj volt, stabil kapcsolatban stb. Állandóan fűzni próbálták. Kb másfél éve próbálkozott mindennel, végül az hozta meg az áttörést, amikor megmondta neki kerek perec, hogy akivel nőkkel eddig együtt volt, mind azt mondta, hogy ilyen jó faszba még az életben nem ültek bele. És ekkor ez elindított a csajban valamit, ami miatt a korábbi elzárkózás megszűnt. Hatalmas respektje lett miután megdugta. :) Nagy kockázat, nagy nyereség.

Visszatérve. Nehéz feladat egy tapasztalt ribancnak olyat nyújtani, amit elismer. De kurvára megéri, mert brutálisan önbizalomnövelő. Amúgy pedig parazni felesleges, mert hiába baszták meg 80-an eddig, még ha azok jobb palik is voltak és mindnek pl a farka is nagyobb volt, a 80-ból 70 2 percig muzsikált. A gyorstüzelést félcserélheted a méret problemával, bénán dugással, határozatlansággal stb stb.
Captain Admin 2019.05.12 14:34:38
@davidlejardin: semmi értelme annak,h ne dugd tovább, pláne, hogy amúgy sem érzed rosszul magad amikor vele vagy. Ha nem te, majd kezelgeti más. Ne akarj vele kapcsolatot (nem is érdemes), de élvezd ki amit ő adni tud!

A leírásodból is jól látszik, és egyben valamelyest alá is támasztja amiket fentebb írtam, hogy hogyan kell "bánni" a nőkkel. Röviden összefoglalva, abban a látszatban/illúzióban/képben kell bent tartani őt, hogy te bármikor le tudsz akasztani egy olyan csajt mint ő, vagyis itt csak ő veszíthet. Amíg ez az image megvan, addig a nő részéről él a viszony. Láthattad, amint felbukkant egy másik nő aki alapján meg tudta ítélni a szexpiaci értéked, és a sajátját hozzád viszonyítva, máris sínen volt minden, mivel jobbnak ítélt.
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
A hatóságok által csak "szomszédvitának" titulált és lekezelt borzalmas helyzet legjellegzetesebb ismérve, hogy a szemben álló felek a saját otthonukért és a közvetlen biztonságukért küzdenek. Ennek következtében az állapot egy kegyetlen, végtelenül kimerítő, éveken át tartó családközi sztálingrádi…..
Captain Admin 2019.05.02 11:16:54
Két rövidebb randit tettem egy posztba, mert külön-külön nagyon kevesek lettek volna. De elég érdekesek ahhoz, hogy ne hagyjam ki őket a blogból. Irénnel elég laza beszélgetés zajlott, érződött, hogy nem akar semmi komolyat. Legalábbis úgy tűnt, de mint tudjuk, lehet ez játék is, hogy így szűrje a…..
Captain Admin 2019.04.29 13:35:45
@erkölcsi hulla: ha ezeknek a pereknek enne értelme/létjogosultsága, akkor:
- senki nem dugna meg nőket egy minden részletre kiterjedő, a nő részéről aláírt beleegyező nyilatkozat nélkül,
- senki nem dugna meg ismeretlen nőket, de amúgy is semmilyen nőt, beleegyező nyilatkozat nélkül.

Amúgy a mítu óta már van ilyen app is, amivel pár pillanat alatt generálhatja a nő a beleegyező nyilatkozatot a telóján. Onnantól azt csinálsz vele amit akarsz, és amit lényegében a szóbeli beleegyezése után is tehetsz normális esetben. Persze te nem, a balfaszok nem mernek rendesen megdugni nőket. :)
Captain Admin 2019.04.29 17:37:11
@erkölcsi hulla: minden szabály/törvény annyit ér, amennyit be lehet tartatni belőle.
Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon. Sportos testalkat, barna középhosszú haj, barna szemek, csinos arc. A képen épp kétkezes súlyzóval bicepszezett. Nem volt kigyúrt, vagy groteszkül izmos, nőiesen sportos teste volt, olyan Rubint Rékás. Csak alacsonyabb, olyan 160 centi…..
Captain Admin 2019.04.29 08:48:04
Két tanulsága van a történetnek:
1. Ismét beigazolódott az az állításom, hogy amelyik (látszólag) jó nő egyedül van, annak oka van. Egy (minden szempontból) jó nő nincs egyedül, nincs üres járatban. Mindig van kapcsolata.
2. Több bekezdésen keresztül taglalod, hogy vajon mi lehetett az oka annak, hogy bár leszopott elsőre, de megdugni még a 2. alkalommal sem engedte magát. A választ többször leírtam már, ismét ugyanaz a helyzet. A legtöbb nő férfire vágyik. Egy ilyen sportidióta, magát öntudatosnak képzelő nő pedig még inkább CSAK férfira vágyik. A férfi szerintük elveszi azt ami kell/jár neki. Miután leszopott, szerinted zöld vagy piros lámpád volt? :D Ez is csak egy tök egyszerű shit teszt, amin ismét elbuktál. Fogalmam sincs miért nem mersz érdemben cselekedni, és kérdés nélkül megbaszni a nőt, aki ezért megy fel a lakásodra.

A szex része is érdekes. Vannak nők, akiknek ilyen hülye, berögződött szokásai vannak a szexben. Én azt sem engedem,h a kezével izgassa a csiklóját akit dugok. Konkrétan pár alkalom után át tudnak szokni hüvelyi orgazmusra. Az első alkalom után el kell magyarázni neki, hogy ha veled akar lenni, akkor ez és ez, így és így lesz. Már ettől önmagában, hogy egyértelműen vázolod a kereteket, kiváltasz olyan impulzusokat, amelyek miatt minőségi lesz a szex.

A nők szeretik érezni, hogy egy férfival van dolguk. Minden egyes elbukott shit tesztnél nem ezt érzik.
A férfi lakásába cselesen beszivárgó nő egy idő után végül kinyitja a száját, de nem azt mondja, amit Posztolónk titkon remél, hanem az ellenkezőjét: szakítás helyett házasság. Hogy miért gondolta azt, hogy egy addig sem működő kapcsolaton majd nagyot lendít egy házasság,…..
Captain Admin 2019.04.16 13:42:52
@Sally and Billy: nekem megéri egy kezdő lányt megtanítani, utána én aratom le először a gyümölcsét. Nem is értem más miért sajnálja erre a befektetést.
Captain Admin 2019.04.16 13:44:04
@PPK: miért ne lehetne az. Nálunk középsuliban a fél osztály megbaszta az egyik fiatal tanárnőnket.
Captain Admin 2019.04.16 13:59:05
@Alinda: engem inkább az motivál ebben, h a saját igényemre "nevelem". Így a legjobb a szex.

De eleve nem rossz dolog tanítani más témában sem, pl amikor kisgyereknek tanítasz valamit.
Badoon írtam rá, 29 éves (tudom), rövid vörös haj, szép arc, vékony testalkat. Rajongott az amerikai fociért, erről beszélgettünk eleinte, majd telefonszámcsere és megtudtam, hogy elég elfoglalt, sokat dolgozik, valami cégnél van magas beosztásban. Tudja is magáról, hogy karrierista és nehéz…..
Captain Admin 2019.04.13 22:07:11
@Reszet Elek: "A leírt típusú nő éppen hogy arra vágyik hogy végre elvegyék tőle az irányítást. Nyilván személyiségéből adódóan ezt persze sosem ismerné el. "

A határozott nő a határozottságát arra használja, hogy kiszűrje a csak látszólag határozott pasikat, és csak a valóban határozottakkal jusson el a szexig. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezekkel kibaszott jó a szex. Amikor már zajlik, mint ha egy másik üzemmódba kapcsolna át egyszer csak, és azt csinálhatsz vele amit akarsz, és igazából ezt el is várják. Ha nem ezt kapják, azt a szexet nem is élvezik, pont ezért egy ilyenbe bele sem akarnak kezdeni.

Azért nem akarnak ezek kapcsolatot sem, mert ismerik már magukat annyira, hogy tudják, hogy nagyon kevés számú pasi felel meg ezeknek az elvárásaiknak. Ha ezekből még levonjuk azokat is, akik nem felelnek meg a külső elvárásaiknak (egzisztencia), akkor pedig szinte nulla az esélyük. De pont ezért tudja megdugni őket akár egy autószerelő is, ha kellően tökös és pofátlan ehhez.
Captain Admin 2019.04.14 21:47:44
@VT 135: "Hmm. Áruljad már el kérlek: miért is balfaszok? "
Azért, mert nem férfiként viselkednek. Sajnos (vagy nem sajnos) a balfaszok aránya legalább akkora, mint a kommentjeim közül azok aránya, amelyekben lebalfaszozom a balfaszokat. Eleve, a faszik 90%-a szinte bármilyen megaláztatást eltűr, csak azért, hogy az állásában/pozíciójában maradhasson. De ami még nagyobb baj, ezt természetesnek, normálisnak, követendőnek állítják be. Az így felhalmozott feszültséget pedig olyan körülmények között próbálják levezetni, és kompenzálni a csicskaságukat, ahol elsőre nem látszik,hogy valóban balfaszok, és legalább átmenetileg férfiasabbnak tudják mutatni magukat.

Csak két életszerű példát említek, mind a kettővel találkoztam már:
1. melóban becsicskított senki, forgalomban vezetés közben mindenkit és mindenért lekurvaanyádozó. Jellemzően nem a saját verdájával teszi mindezt, hanem olyannal, amit pl önerőből nem tudna megvásárolni.
2. Otthon a felesége által becsicskított balek, mert pl a nő lakásában élnek együtt, aki melóban a beosztottjait alázza, ezzel próbálva átadni valamit abból, amit otthon begyűjt.
Captain Admin 2019.04.16 08:43:48
@M87: lényegében ugyanazt íetuk, de ez, hogy wolf nem akarta megdugni stb a legócskább szöveg ami létezik. Ha nem akarok megdugni egy idegen nőt, akkor nem találkozok vele, pláne nem baszok el rá órákat és pláne nem viszem haza. Inkább bármi más értelmeset csinálok.
„Nem áltatom magam, az én koromban ritka az a társ, aki még nem égette meg magát, akit nem köt gyerek máshoz” - Levélírónk próbál éretten hozzáállni a helyzethez és jó lenni mindenkihez, akik ezt meg is szokták. Mégsem tud osztozni, még a férje gyerekeivel sem, főleg…..
A mai órán a C-kategóriás nőket vesszük górcső alá. A vicces elnevezés ezúttal nem a romákat, hanem az átlag alatti csajokat jelöli...
Captain Admin 2019.04.13 20:45:59
@The Cortez: "Ennek ellenkezőjét párszor már bizonyította itt is, meg más oldalakon is"

Nagy kérés lenne, hogy linkelj 1 ilyen bizonyítékot?
Captain Admin 2019.04.14 16:40:37
@The Cortez: Rendben. Hogy ne menjünk messzire, nézzük az ezt megelőző kommentem!

"@The Cortez: "Ennek ellenkezőjét párszor már bizonyította itt is, meg más oldalakon is"

Nagy kérés lenne, hogy linkelj 1 ilyen bizonyítékot?"

Ebben mi és hogyan bizonyítja, hogy soha nem volt dolgom nővel, vagyis soha nem dugtam nőt és soha nem éltem nővel kapcsolatban?

Összegszerűen mekkora nagyságrendig vagy biztos a bizonyítékodban?
Néhány nő kikéri magának, amikor egy pasi tárgyiasítani próbálja őt, és mindent megtesz azért, hogy egyenlő partnerként legyen kezelve, tiszteljék és adjanak a szavára... De hiába szónokolnak, mégis olyan férfiakért vannak oda, akik pont azt művelik velük, amit nem…..
Captain Admin 2019.04.12 08:48:02
@Yotengri: az alfaságát vitattad, azt, h ki alfa, ti agyatlan nők döntitek el. Megkaptad a választ, hülyeséget írtál, ennyi.
Captain Admin 2019.04.12 09:06:16
@Yotengri: ugorj neki a videónak megint! Ha alkalmatlan a pozícióta:
1. Nem választják ki
2. Nem tölti ki a próbaidőt sem
3. Pláne nem tölti be évekig és több cégnél is.
Captain Admin 2019.04.12 15:57:29
@exilis: felsővezetőnek alkalmatlan, megkockáztatom régebben is az volt, ki is emeli, h nagy jelentősége volt a német nyelvtudásnak. Középvezetőnek bőven jó, valószínűleg azóta már lecsaptak rá a fejvadászok. Amúgy itthon rengeteg ostoba van ilyen magas beosztásban.
A válás után a volt feleség még mindig igényt tart az ex-férj szolgálataira, a ház körüli munkálatok, az autószerelés, a bevásárlás és a fűnyírás változatlanul az ő reszortja maradt. A nőnek ez így kényelmes, hiszen van egy állandó háztartási alkalmazottja, akit…..
Captain Admin 2019.04.10 21:58:58
@Lővenbrau: ez nem keménység. Ez a normális férfias mentalitás. Ez ma annyira ritka már, hogy kibaszottul imponál a nőknek. Nekem volt olyan alkalmi dugásom szórakozó helyen ismerkedve, hogy a csaj szólított le, és az első
Captain Admin 2019.04.10 22:00:49
@Captain Admin: amit mondtam neki az az volt, h nem jó emberrel akar kezdeni, mert rohadéknak tartanak a nők akikkel dolgom volt. :) Imádják ezt.
Captain Admin 2019.04.11 21:53:30
@Rita Vrataski: egy napig nem bírtad ki nélkülem. :)

Persze semmi meglepő, ez mindig így megy. Aki egyszer rákap egy alfa ízére...
„Nem kell mindig, akár öregkorunkban is, megtalálni az IGAZIT, elég egy kis reménysugár, hogy minden este vele feküdjünk le, vele ébredjünk” - Egy fogászati rendelő várójában sok minden történhet, akár még szexuális fantáziák forrásává is válhat. Egy nőt keresünk,…..
Captain Admin 2019.04.09 21:29:11
@Béci_ma_ne_lécci: nekik leszopni egy szinten aluli pasit olyan lehet, mint neked kinyalni egy nőt, aki taszít. Megtennéd egy kapcsolatért?

Kibaszott nehéz dolguk lehet amikor már így elvan baszva az egész. És az a baj, h a szexet igénylik, és meg is kapják minőségi pasiktól is, ezek az impulzusok pedig tovább éltetik bennük a reményt, valamint a helyén tartják a kitolt ingerküszöböt. Ez a 22-es csapdája, nincs kiút.
Captain Admin 2019.04.09 22:16:20
@Béci_ma_ne_lécci: ez egy folyamat, ami egyre rosszabb lesz. Sajnos a nő eredendően olyan, hogy az alapvető ösztöneikre hatva nagyon könnyen befolyásolhatóak. Nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy mi termeljük meg a pénzt nagyobb arányban, a reklámok mégis szinte kizárólag a nőknek készülnek.

Világos, hogy a nyugati társadalmak könnyebb befolyásolhatósága érdekében, a család jelentőségének csökkentése, majd a családok szétverése, megszüntetéséhez egy nagyszerű eszköz a nők hipergám ösztönének felélesztése, ennek megélésének támogatása. Mire ezt a nők a saját bőrükön is megtapasztalják és szerencsés esetben megértik az okokat, addigra nekik mér késő, mert már elváltak attól, akit korábban alkalmasnak találtak, és a húspiac perifériájára szorultak. Érdemes a témában olvasgatni, nézelődni, sok kérdésre még elérhető a válasz.
www.youtube.com/watch?v=wir7tfLLZa4
Captain Admin 2019.04.10 07:06:13
@Almandin: "mert a törzskommentelők nagy része mindenből csak azt hozza ki, hogy a poszter hülye, jellemtelen, utolsó senki."

Linkelsz egy ilyen bejegyzést legalább? Vagy a maiból bemásolod azt a kommentem, ahol ezt írtam a poszterre? De bármelyik másik poszt alól is bemásolhatod.
Ha a párod állandóan rossz passzban van, előbb-utóbb téged is le fog húzni magához. Levélírónk azért szakította meg egy korábbi kapcsolatát egy krónikus lehangoltságban szenvedő úrral, mert azt vette észre magán, hogy kezdi átvenni a lelki dolgait, még a cigire is majdnem…..
Captain Admin 2019.04.08 19:27:03
@Rita Vrataski: tehát úgy bíztatod a posztert, hogy konkrétan semmit nem tudsz említeni, amire alapozhatná a reményét?

Mire gondolok? Pl ha te most 60 éves lennél, akkor mondhatnád, hogy ne parázzon, hiszen te is 40 évesen jöttél össze az életed szerelmével, akivel már 20 éve dúl a láv. Ez van? Nem.

Azt is mondhattad volna, h ne parázzon, hiszen egy rakás nőismerősöd jött össze az élete szerelmével a 40es éveiben, akik mind nagyon szép családot alapítottak. Ez van? Nem.

Azt is mondhattad volna, hogy nem is érted az aggodalmát, hiszen másról sem panaszkodnak a fiatal lányok, mint hogy az összes faszi a 40es nőkért öli egymást, ők meg ez miatt a perifériára szorultak. Ez van? Nem.

Azért nem írtál ilyeneket, mert amit sugallsz neki (hogy van esélye nornális kapcsolatra) ez csak egy rózsaszín szappanbuborék, ami már rég kipukkadt, de a fényképeket minden nap nézegeti még róla, te pedig ma is azt hazudod neki, h a bubi még valódi, nem csak a képeken létezik.
Captain Admin 2019.04.08 19:33:35
@boom2: kurvából soha nem lesz jó feleség. Maximum egy béta balfasz érezheti úgy, mert a csaj rutinból minőségibb szexet fog nyújtani, mint amit átlag nők adnának neki.

Amúgy bizonyos feltételek mellett egy gyerekes elvált nő is lehet jó választás, de kurvára észnél kell lenni a gyereke miatt. Ha már 14+ a gyerek, akkor simán vállalható lehet. A gyerekek száma sem mindegy, de a legfontosabb a nő előélete, azt kell feltérképezni minél alaposabban. És mindenekelőtt a szintkülönbségre kell ügyelni. ;)
Captain Admin 2019.04.08 20:36:14
@feketehun: te tudnál holnaptól fele ennyit keresve dolgozni ugyanebben a munkakörben, miközben mások továbbra is annyit kapnának ezért mint eddig te?

Nekik lejjebb engedni a szintet, ugyanilyen megalkuvás/áldozat. Ezt mind a 20as éveikben basszák el, akkor van meg a reális esélyük egy kielégítő kapcsolatra, onanntól ez brutális meredeken zuhan.
Párkapcsolati szakértők adnak tanácsokat, hogyan lehet átvészelni a szakítást, és azt is megmagyarázzák, miért az idő a legjobb gyógyszer...
„Volt olyan, hogy egy régi exem bejelentkezett és óvatosan azt akarta valahogy kideríteni, hogy van-e valakim, ha igen, jó-e az a kapcsolat.” - Ma az értetlen exek kerülnek terítékre. Posztolónk nem tudja elfogadni, amikor a volt pasik ünnepnapokra időzítik a nagy visszatérést,…..
Captain Admin 2019.04.05 13:06:00
@Andrenalina: De van. Ennek azonban az a feltétele, hogy korábban már volt szex együtt, ami működött is, de idővel elmúlt, a szex megszűnt, de a jó kapcsolat megmaradt. Nem sok ilyen van, de léteznek ezek a hosszabb távon működő ffi-nő barátságok.
Captain Admin 2019.04.05 14:01:16
@Andrenalina: a barát és a barátzónában tartott/hitegetett idióta között nagyon nagy különbség van. Az egyik alapvető különbség pl az, hogy a barát már nem akarja megdugni, a hitegetett idióta pedig igen.
Captain Admin 2019.04.05 14:31:04
@Andrenalina: sík hülye vagy. Kérj segítséget a kommentek értelmezéséhez!