Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Admin

120 bejegyzést írt és 2033 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        Régen úgy volt, hogy egy családos ember maximum más családos emberekkel járt össze egy-egy kerti partira, nem pedig egyedül, napokra lelépve a haverokkal. Levélírónk a konzervatívabb kapcsolatok híve, így nem érti kolléganőjét, akinek megszűnik az önbecsülése, amíg a…..
Captain Admin 2019.10.18 11:47:34
@csetlekbotlok.blog.hu: alacsony szexpiaci érték. Nincs mit. ;)
                       „Nehezíti a dolgot, hogy a barátaink már elkönyveltek minket a Tökéletes párnak, akiknek már készülni kell az esküvőjére” – Csakhogy ez nem így lesz. A pasi egy éve bunkó, a nő titokban sír emiatt, így Posztolónk most arra lenne kíváncsi, hogyan lehet a kettős érzések…..
Captain Admin 2019.10.18 09:07:27
@MsIreneAdler: senki nem beszélt random emberekről. Több éves, évtizedes ismerettségeket említettem.
Captain Admin 2019.10.18 09:22:25
@EGY a Queen: egy nap az a kettő. Ha keres, meglátjuk. Ha nem, akkor kár is lenne vele foglalkozni,m jóval macerásabb mint amit megér a dolog.
Captain Admin 2019.10.18 09:22:25
@EGY a Queen: egy nap az a kettő. Ha keres, meglátjuk. Ha nem, akkor kár is lenne vele foglalkozni,m jóval macerásabb mint amit megér a dolog.
                        Miért ragaszkodnak a fiatalabb nők egy idősebb pasihoz, aki dobta őket? Levélírónk próbálkozik egy lánnyal, aki még mindig az exe után sóvárog. Gyanítja, hogy azok a férfiak is, akik előtte voltak, azért adták fel az ostromot, mert nem akarták tovább hallgatni a sirámait.   …..
Captain Admin 2019.10.15 17:09:55
@EGY a Queen: faszé kell így bonyolítani. Most van olyan,h nedves barát, vagy nincs, mert ha már nedvesedsz valakitől aki még barátod is, azzal már kapcsolatra is lépnél valószínűleg?
Captain Admin 2019.10.15 17:28:49
@EGY a Queen: a konkrét példámtól vobatkoztassunk el, mivel minden szempontból alkalnasnak tart kapcsolatra is. :D

De elméletileg nézve, ha már nedvesedsz is valakitől, ÉS MÉG egyéb szempontok szerint is megfelel, de mégis csak barátok vagytok, ott a nőben szerintem hiányérzet van, és a részéről ez nem barátság.

Természetesen szerintem is van ffi-nő barátság, de már leírtam sokszor,h csak olyanok között, akik már túl vannak a közös szexélményeken, de ezt valami miatt nem folytatták, ám az emberi kapcsolat megmaradt.
Captain Admin 2019.10.15 17:47:10
@EGY a Queen: most ebben mi a fura? Van 5 csaj barátom, akikből 3 csak emberileg fog meg és ezt tudják is. Egy másikkal szeretők voltunk, ezzel akit említettem pedig ezer éve ismerkedni kezdtünk, de elhülyültük. :D Az a helyzet,h olyan a viszony,h ha dugni akarnánk, röhögésbe fulladna az egész. :D Most is voltunk együtt bulizni, végig nyerítettük az egészet.
                       „Volt egy teljesen értelmes, udvarias ügyfelem. Lett egy gazdag embere. Már kapásból máshogy állt hozzám, másként kezelt, alacsonyabb kasztból származó lettem a szemében” – érdekes, ám örök kérdést tesz fel Posztolónk: miért változtatja meg egy nő személyiségét gyökeresen a…..
                       Érdekes kérdést feszeget Levélírónk: miért várja el sok nő, hogy egyből egy működő kapcsolatba lépjen, az előzetes lépcsőfokok kihagyásával? Amikor szingli valaki, betáblázza magát programokkal, hogy ne legyen egyedül, és ezt gyakran még az sem oldja fel, ha jön valaki,…..
Captain Admin 2019.10.07 10:47:59
@EGY a Queen: fel nem fogom, hogy lehet ilyen balek valaki, hogy hagyja kamerázni magát akció közben. Ha szipppantott valamit, ha nem.
Captain Admin 2019.10.07 10:58:44
@EGY a Queen: a kisfiamék reggel így kezdik a suliban az első órát. Kezdjek aggódni???
                        Amikor a pasik átalakulnak egy kapcsolat alatt - és nem az előnyükre -, miért rángatják bele a barátnőt is, és miért várnak abszolút megértést? Nyár óta a kapcsolat mindennapos csatározások színtere lett, és Posztolónk már nagyon unja, hogy mindenért ő a hibás.        …..
                       „Más pasikkal hasonlított össze, és úgy derült ki, hogy férfiakkal is találkozgat, hogy vidáman elmesélt egy történetet, amiben benne volt egy népes kompánia” - Az ex-barátnőnek nem volt felhőtlen a múltja, és Posztolónk a végletekig türelmes is volt vele, mégis győzött a…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
                       A pasi kap egy késői telefonhívást, majd azonnal elviharzik otthonról. Később a barátnő semmilyen magyarázatot nem kap minderre. Mivel ez náluk nem egyedi jelenség, Levélírónk úgy véli, ha választhatna, inkább egy másik nő legyen a háttérben, mintsem az derüljön ki, hogy…..
                        „Szeretjük egymást és biztosan nincs harmadik fél a háttérben, viszont, mint mondtam, valamiért nincs velem teljes egészében, valami hiányzik” - A csaj elég sok időt tölt az anyjával, és a srác egyre inkább azt gyanítja, hogy a fura viselkedése mögött az anyuka hatásai…..
                       „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem…..
Captain Admin 2019.09.24 09:06:47
@EGY a Queen: "Nem a volt csajod vagyok,és kevesebbért is basztam már ki pasit."

Ezt tudom, és elhiszem. De azt is te írtad, hogy volt már olyan pasid, aki annak ellenére az volt, hogy magad sem tudtad megmagyarázni, hogy miért lett az. (Csóró, zűrös életvitelű stb). Ezzel igyekezted cáfolni az aranyásó vádat.

Vagyis az ösztönös vonzalmad te sem tudod felülírni semmivel.
Captain Admin 2019.09.24 10:01:19
@EGY a Queen: ismétlem magam, sem szerelemről, sem átbaszásról nem írtam egy szóval sem. Onnan indultunk, hogy én azt állítom, hogy amikor realizálódik egy fasziban, hogy megdugta valaki más a nőjét, akkor (többek között) nemi vágy is gerjed benne. Leírtam és kifejtettem, hogy ennek mi az evolúciós biológiai oka, vagyis miért TERMÉSZETES ez a reakció. Erről ha megkérdezel bárkit akik eléggé nyitott szexuális életet élnek ehhez, hogy ilyen megtapasztalásai legyenek, esetleg olyat, aki már átélte azt a kapcsolatában amikor szembesült a ténnyel,h megdugták a nőjét és ezen túl tudtak lépni, akkor az ilyen TAPASZTALATOKKAL is rendelkező ismerőseid mind ugyanezt fogják elmondani neked is.

"miert nem fogod fel,hogy az ösztönös vonzalomnak-nálunk-pont ott van a vége,amikor egy ilyen sztori beesik"

Azért nem fogom ezt fel, mert ez nem így van a valóságban. Ez csak így leírva és az életben elhazudva van így, a "rendeslány" imidzsetek fenntartása érdekében. Ez nálatok nőknél alapjáraton is (ösztönből) pont fordítva működik. Nem mellesleg pont az ellenkezőjét tapasztaltam az összes nőmnél is akit megcsaltam. Ha tudja/érzékeli, hogy buknak rám a nők, akkor dugni akar velem is mind. És minden más pasival is, akiknek az esetében így érez a nő.

Az,h a pasid félredugása a közös történetek végét jelenti-e, vagy csak egy pontot a kapcsolatotok idővonalán, az a kettőtök közötti szintkülönbségen múlik, amit -nem mellékesen- ti nők a kapcsolatotokat megelőző pasijaitokhoz viszonyítva, és a kapcsolatotok alatt a rátok mozduló pasikat folyamatosan monitorozva állapítotok meg a legkönnyebben, kiegészítve ezt a pasitokra mozduló nők színvonalával.

Pont ezek adják a választóvonalat a két szituáció között, amikor a megcsalt feleség szembesülve a ténnyel "rohadék senkiházi takarodsz innen"-el, vagy pedig "a rohadt ribanc rámászott a férjemre"-vel reagál. :)
Captain Admin 2019.09.24 10:12:52
@Kero88: jól értelek, te kitudod fejleszteni magadban azt, hogy ezentúl pl csak havonta 1x kelljen szarnod, vagy csak akkor, amikor pl sötétkék vécécsésze áll a rendelkezésedre? Esetleg azt is, hogy ne legyél éhes többet? :D

Ember, a legtöbben 2 percig nem bírnak dugni sem anélkül,h ne élveznének el. :D Ezer példát tudok sorolni, ami jól mutatja, hogy ugyanolyan ösztönlények vagyunk mind, mint bármelyik állat. Egyedül egy magát már megölt öngyilkosnak hihető el, hogy felül tudja írni az ösztöneit bármi mással. Nyilván, van pár titkosszolgálati ügynök a világban meg profi pókerjátékos stb akik ebben jók, de ők hány százaléka a népességnek? Ami rájuk jellemző, az nagy általánosságban jellemző az egész társadalomra is?
Red Style School Kamu alfák 2019.09.20 12:44:18
Ha a férfiszféra legkellemetlenebb, legirritálóbb szereplői vannak terítéken, akkor ritkán esik szó a kamu alfákról, pedig ők aztán előkelő helyet foglalnak el a Top 10-ben, a feminácikkal meg a manginákkal együtt. Ez az írás végre róluk fog szólni. ..
Captain Admin 2019.09.24 07:58:09
@The Cortez: azt bírom benned, hogy te (mint az ostoba picsák legtöbbje is) élvezed ha szétoltanak. :D

Azt állítod, hogy az átlagos nőket többen basszák meg mint a kurvákat. Túl azon, hogy egy átlagos nő, aki kötött munkaidőben dolgozik, csak az idő tényező miatt sem tudna több faszt magába engedni,mint egy olyan nő, aki ebből él, így lényegében a saját anyádat is lekurváztad.

Persze, ha ő az átlagos nőktől rondább, akkor igazad van, de ebben az esetben magad hitelteleníted el teljesen, mivel ha anyádra is hasonlítva olyan ocsmány vagy, hogy csak pénzért, kurváknál jutsz pinához, így érthető, hogy miért vagy ennyire fogalmatlan a nőkkel kapcsolatban (is). :D

A bejegyzésedben a férfihangról idéztél Hunn felhasználótól. Ő egész jól meghatározta a fajtádat, a kamu alfát. Ennek megfelelően velem sem tévedhet sokat, az ő véleményét pedig nyilván elfogadod, hiszen ezért hivatkoztál rá a bejegyzésedben. ;)

www.ferfihang.hu/2019/08/05/mindket-nem-illuziokat-kerget/#comment-116906

"Sajnálom, hogy úgy kell beledumáljak a Captain Admin-féle vitába, hogy az érintett maga már nem fog tudni visszaszólni nekem abban az esetben, ha akarna. (Úgyhogy Captain Admin, ha reagálni akarnál erre, amit most írok – természetesen nem kötelező – akkor a blogod legutolsó cikke alatt egy kommentben, ha írsz, azt el fogom olvasni.)

Nem kedvelem az amatőr pszichologizálást, mégis annak tűnhet az, amit most írni fogok. Ha így van, ezért bocsánatot kérek.

Hosszú bevezető után térjünk a lényegre:

1. Captain Admin-nak valóban van egy “megmondóalfa” stílusa, sőt: ha megrendeznénk a “megmondóalfák” világbajnokságát, szerintem esélyes, hogy megnyerné, és onnantól róla mintázhatnák a “megmondóalfaság ” szobrát.. És értem, hogy ez a stílusa miért zavar sokakat. Nekem azért nem okoz ez a dolog problémát, mert amit ebben a stílusban előad, az egyrészt tökös, másrészt Red Pill-es szemmel nézve logikus.

2. Ne keverjük össze Captain Admin online perszonáját a mögötte álló magánszeméllyel. A kettő nem ugyanaz egyetlen kommentelő esetében sem. Nálam sem, nála sem, nálatok sem. Én egy tudatosan kiérlelt, szándékosan provokatív, kifejezetten tökös, egyéni írói stílust és írásmódot vélek felfedezni az ő “megmondóalfasága” mögött.

3. Én őt egy olyan férfinak képzelem el, aki megvívta a saját csatáit saját magával és a világgal szemben, megölte önmagában a Bétát – agyonverte szívlapáttal majd átszúrta karóval a szívét, hogy fel ne támadjon – és nem hajlandó visszamenni abba a korábbi lelki- és elmeállapotba, ha a fene fenét eszik akkor sem, soha többé, inkább a halál.

4. Úgy tűnik kevesen értik vagy érzik meg ezt, hogy ő nem azt próbálja eljátszani, nem azt akarja sugallani, hogy ő tévedhetetlen alfahímnek született és az is volt egész kibaszott életében ellentétben veletek született vesztes anyaszomorítókkal, hanem azt mondja el, hogy mire, milyen logikai és egyéb következtetésekre és gondolati eredményekre jutott el idáig a Red Pill útján, önmagával és a világgal kapcsolatban, és nem kér érte sem kegyelmet, sem bocsánatot.

5. Ha egy bekezdésben akarnám összefoglalni Captain Admin munkásságának a lényegét az így szólna:

“Tökösnek kell lenni. Én az vagyok. Téged mi tart vissza?”

Ítélet: a mi kutyánk kölyke.

Szerintem."
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Captain Admin 2019.09.21 15:42:24
@Chuck Νorris: az pont semmit nem jelent,h Helgának éppen a tibi tűnik "A" férfinak, vagy az alfának. A Gergő ha kicsit rutinosabb és több strategiai érzéke van, simán befűzhetné addig a szintig, amikor már van annyi intimitás kettejük között,h a csaj elkezd hozzá kötődni. A Tibi ellen pedig kibaszott könnyű érvelni, hiszen már a sokadik agyhalott picsába zúgott bele. Ez egy gondolkodó nőnek szempont. Ebben a játékban pedig ez kulcs tényező.
          „Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok” - ám se a szülők, se a barátok nem értik ezt a frigyet. Levélírónk eddigi tapasztalati szerint a korabeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és túl lazán veszik…..
           „Az én értelmezésem szerint ugyanúgy eltorzítja valaki személyiségfejlődését az, ha sosem volt egyedül, mert folyamatos kapcsolatai voltak, mint az, ha kevés kapcsolata volt” - a pasi már próbálkozik egy ideje ezzel a lánnyal, de a problémák nem hogy csökkennének, inkább hétről-hétre…..
Captain Admin 2019.09.17 18:20:23
@EGY a Queen:
Nálam így működik:
1. Megdugnám? Igen/nem.
2. Ha megdugnám tennék is a dologért? Igen/nem.
3. Ha tennék, akkor mit?
Captain Admin 2019.09.17 18:22:01
@EGY a Queen: gondolom osztott szorzott az elmúlt 15 évvel is számolva, + egyéb szempontok, amit csak ti nők tudhattok, hogy mik azok. :D
Captain Admin 2019.09.17 18:34:42
@PPK™: nincs gyereke, kapcsolata se volt hosszabb távú. Ez egy sima eltájolódott csaj. :D
                       Posztolónk idén lesz 32 éves, és bár szeretne kapcsolatot, olyat biztosan nem, ahol a párja rendszeresen verbálisan kasztrálja őt. Eddig azt hitte, hogy a nők olyan férfit akarnak, aki mellett nők lehetnek, nőnek érezhetik magukat és nőként is viselkedhetnek, épp ezért nem…..
Captain Admin 2019.09.16 11:13:48
@EGY a Queen: ez nem azon múlik,h átmegy e a poén, hanem a szintkülönbségen a férjed javára. ;)

Azt meg alapból felejtsd el, hogy te vagy bármelyik átlag nő megcsinálja otthon azt amit egy kurva. Eleve, egy normális faszi nem is akar pl a gyereke anyjával olyat csinálni, amit egy kurvával élvezettel megtesz. Itt nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziád. ;)
Captain Admin 2019.09.16 11:35:06
@EGY a Queen: most ezt komolyan mondod, hogy nincs kertészetek??? Esküszöm évekig bekajáltam,h egy kitartott aranyásó vagy. :(
Captain Admin 2019.09.16 12:35:02
@exilis: te tudsz valamit apukám, mert kb havonta 2x amikor szóba kerül leírom,h soha nem voltam még kurvánál. :D Masszőzt dugtam már, de neki sem kellett fizetnem, mivel ő kezdeményezte a szexet.
Jöjjenek azok az írott meg íratlan szabályok, amelyeket minden kezdő és profi kurvázónak érdemes betartania. A cikkben kizárólag lakáson dolgozó, hivatásos ribancokról lesz szó! ..
Captain Admin 2019.06.12 08:43:28
@Anubisaa5: "A fő gond, hogy az asszony nem bírná belátni, hogy ha lenne egy szerető, attól még őt ugyanúgy szeretném."

A fő gond nem ez, hanem az, hogy be vagy csicskulva a feleségednek. Gondolom ha válnátok, vihetné a fél vagyont. :)

Most fizeted meg annak az árát, hogy korábban eladtad a lelked azért, hogy egy olyan nőt dughass (te is), mint a feleséged. Nem tudlak sajnálni. Még véletlenül se kezdj el férfiként élni/viselkedni azzal, hogy fiatal jó nőket lekúrsz, inkább várd meg azt a pár évet még amíg impotens nem leszel, aztán majd nézheted élőben hetente többször is, ahogy a fiatalabb puncivadászok baszni hordják a nődet.

Amíg ezt nem tudod megbeszélni a nőddel, addig a tiétek nem nevezhető párkapcsolatnak, csak egy Bt-nek, Kft-nek. Ha félre is dugnál, ezer %, h betűknál, mert a válástól való félelem miatt irracionális dolgokat csinálnál, amit pedig a leghülyébb nő is levág hamar.

Te is kitehetsz saját profilképet bármelyik oldalra. Miért ne tehetnél? Nem tiltja semmi és senki. Te nem mered, mert félsz a következményektől. Azért, mert te korábban rosszul választottál, meggondolatlan voltál és csicskasorba rendelted magad egy féo életre, ebből még nem következik az, hogy másnak is ennyire bekorlátozottak volnának az esélyei.

Nálam konkrétan ez úgy ment, hogy még a képeket is megmutattam utána a nőmnek, ahogy pucsítottak az ágyunkon 2 nap eltéréssel. Mindezzel csak egy szombat esti fejfájására reagáltam.
Captain Admin 2019.09.14 10:15:41
@Hemi12: nem értem miért reagáltál a kommentemre, mert jól láthatóan teljsen más az értékrendünk. Te ugyanolyan szájízzel nyalsz ki egy kurvát akit már több ezren megbasztak, mint egy olyat, akit eddig csak páran. Az alkalmanként 25 ezer forint pedig szerinted kevesebb, mint 2x2dl narancslé. Az érveid megdönthetetlenek. :D
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
Captain Admin 2019.09.13 18:43:48
@exilis: nekem a legutóbbi ilyen volt, bár nem voltunk hazasok, de 10 évig toltuk. Teljes ellenszélben voltam végig, de szart sem értek együtt sem. ;)
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
                       „Olyan ruhákat hord, amiket már a nagyanyám se venne fel, ha élne...Hogy engedhetik el magukat annyira a nők, hogy ez legyen a vége?” - Posztolónk egyik kérdése az, hogy érdemes-e 45 éves férfiként gyereket vállalni, a másik pedig az, hogy mit lehet tenni, ha a párja, aki a…..
Captain Admin 2019.09.10 14:05:51
@God Harald: ti románok senkit nem basztok meg, mivel az egész kontinens utálja a szőröstalpú fajtádat.
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
Captain Admin 2019.09.09 18:31:43
@hordalek: ez nekem is rejtély volt, de már megfejtettük, hogy valószínűleg őt tartják a ketrecben a legnehezebben sunázhatónak, mivel egy 5 éves kapcsolatból szabadult nemrég és még csak 21 éves és agya is van. Nekem is ő a favorit csaj. ;)
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Captain Admin 2019.09.08 18:16:00
@Chuck Νorris: megint vitatkoznom kell. :) Nézd meg, hogy az aktuális partnernőivel hogyan viselkedik/kommunikál Tibi és a többi. Higgadtságot csak Tibi mutat. A többi mint egy állófaszú 16 éves az első punci mellett aminek a közelébe fért.

A nőknél Helgát meg nem kell különösebben magyarázni szerintem. Összetett mondatokat csak tőle hallani.
Captain Admin 2019.09.09 11:42:43
@Kentacsdisz: nem rossz kis félcigó puncinak tűnik, nekem a Helga után ő a 2. Fogalma sibcs hogyan kellene játszania és viselkednie, ez van ha már túl sokan jártak egy nőben és még látszólag jó nőnek tűnik. Meg kell dugni rendesen, ledominálni aztán elválik,h érdemes e vele foglalkozni.
Captain Admin 2019.09.09 11:55:45
@Kentacsdisz: én sem tippeltem, hanem tényként közöltem, hogy azok a nőknek ilyen a viseljedése jelkemzően, akik már több faszt figtak mint kilincset.
Ez a pasi mindenből ki tudja szövegelni magát, talán az nyomasztja, hogy a barátnője jobban keres nála. Ha kínosan érzi magát, kioktató filozófiát pattint elő, vagy épp utasítja valamire a csajt, hogy megmutassa, azért mégis ő a férfi ebben a felállásban. Nagyon rafináltan ki tudja dumálni magát…..
Captain Admin 2019.09.09 10:16:00
@PPK™: nyugodtan elkezdheted elölről, nem bánod meg. ;)
Captain Admin 2019.09.09 10:28:53
@Harry Hole: ja, igazad van, mint az Éden hotel S01-ben az Alíz, aki konkrétan a döntőig jutott. :D
És még ott is a Kristóf baszta át, nem pedig ő a palit.

Lényeg a lényeg, ebben a felhozatalban szerintem magasan a Helga a legoptimálisabb választás, de én még idekint is simán bevállalnám a látottak alapján. A ketrecben meg majd kiderül, a végén visszatérünk rá. :)
Captain Admin 2019.09.09 11:13:21
@Frau Untermensch4: az meg csak hab a tortán. :D
Két hét. Kb ennyi volt ebben a hazugság kampányban, eddig volt hírértéke annak, hogy a szerelem az szerelem. Bárkik is az érintettek akik között kialakult, a szerelem minden lehetséges variációban az, nemektől függetlenül. Férfi és nő között, nő és nő között, férfi és férfi között, legalábbis a Coca…..