Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smokey_shorthair

0 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Gulácsi Péter, a magyar futballválogatott és az RB Leipzig kapusa kiállt a meleg családok mellett. Emiatt a fasiszta rezsim pogromlapja, a "Vasárnap", megtámadta. Gulácsi nem gyűlölködött, és a nem gyűlölködésre még neki sincs joga.       Semmit nem tudok erre mondani. Ha ő bűnös, én is az…..
smokey_shorthair 2021.04.07 04:42:49
@Kettes: Nagyon ugy tunik, hogy P. nem ismerte a komilfot, mikent alapveto viselkedesi/erkolcsi normakat sem, amennyiben a 'nem kopunk az asztalra' es a nem harapjuk meg az etelt ado kezet' annak tekintjuk. 15 ev nem volt elegendo a szerencsetlen flotasnak arra, hogy ezt felfogja vagy megertse. Vendegmunkaskent erkezett es az is maradt a masfel evtized ellenere. Turista maradt, aki jobban koveti a magyar esemenyeket, mint a nemet torteneseket, aki benyalta a szegyenletes magyar propagandat es bunozoknek tekinti a haborus menekulteket, s aki elismeroen nyilatkozik az itthoni stadionepitesekrol. Kivaltsagos helyzetet es anyagi jomodot elvezett a nemetek jovoltabol. A klub viszont zokon vette, hogy a tudatlan bunkok piedesztaljarol erkolcsi lealanyosodasnak nevezte a merkeli bevandorlaspolitikat, amelyet a nemetek tulnyomo tobbsege tamogatott.
      Egyszer már írtam arról az 1989-es őszről. Azt az őszt egy Orbán Viktor nevű 26 éves fiatalember az oxfordi Pembroke College-ban töltötte, ahol a politikai liberalizmust tanulmányozta, egy Jótündér nevű 26 éves fiatalember pedig egy indianai egyetemi kampuszra költözött, ahol nagyon fájt a…..
smokey_shorthair 2020.02.10 02:26:37
smokey_shorthair 2020.02.10 02:26:37
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
  "Ezzel összefüggésben az Akadémia képviselői azt az álláspontot képviselték, hogy ebben a grémiumban a tagokat egyharmad arányban az Akadémia (három delegált), egyharmad arányban az Akadémiától leválasztott kutatóintézetek (három delegált), fele arányban pedig (hat delegált) a kormány…..
    Ez az Európai Néppárt által elfogadott határozat. Nem a "draft resolution" hanem az "Emergency resolution adopted". " A Fidesz-frakció közölte: megszavazzák. Deutsch Tamás az MTVA-nak elmondta, hogy javaslatukra kikerült a szövegből a liberális demokrácia kifejezés, helyére…..
smokey_shorthair 2018.11.16 02:00:29
@Mozigépész: nightingale whistle;
esetleg:
nightingale bird whistle.
         Palkovics László miniszter-akadémikus szerint csak koordinálni akarják a forrásokat, az akadémiai kutatási szabadságot semmi sem veszélyezteti.       Ne felejtsük el, hogy ugyanez a Palkovics mondta azt is, hogy a kormányzatnak nem célja a CEU ellehetetlenítése, kizárólag az átlátható…..
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
             A szánalmas kis doktoriját is elég érdekes módon megszerző Schmidt Mária megtámadta a CEU oktatóit. Az "árulólistán" ott szerepel Barabási Albert-László az MTA külső tagja.    Barabási Albert-László  leginkább skálafüggetlen hálózatokkal foglalkozik. Nem politikával, hanem kibaszott…..
smokey_shorthair 2018.04.13 17:30:53
          Büszke vagyok arra, hogy a CEU-n taníthattam. ..
smokey_shorthair 2017.03.29 19:06:13
2011.05.30 hétfő Nagyszerű nap! Megegyeztünk egy ötpontos otthonvédelmi akciótervben a kormánnyal. Úgy érzem, ezúttal menni fog az együttműködés. 2011.06.06 hétfő Bízom benne, hogy a jövő hét első napjaiban mi is megismerhetjük a bankokkal való megegyezést tükröző…..
smokey_shorthair 2016.10.09 01:17:00
@jotunder: Igen, legendas antikommunista volt, aki belulrol bomlasztott - a hajdani Penzugyminiszterium MSZMP alapszervezetenek egyik titkarakent.
         Nem tudsz megfélemlíteni. JT                   ..
smokey_shorthair 2015.10.10 18:57:00
@HaKohen:

A hegedulo Jávor Pál, az MDF-es vagy kisgazda faszi volt????

(lol)
Ezekben a csincsillákat próbáló időkben, két pihegés között mit tehet az ember? Kiválogat néhány dalt, amiről úgy gondolja, hogy rajta kivül esetleg másnak is tetszhet, közben nosztalgiázik, és szidja a gagyi blogmotort, amiért nem tud rendesen szöveget illeszteni a dalok…..
smokey_shorthair 2015.09.02 03:36:50
@kakasos nyalóka:
Talán a klasszikusok enyhítik a hőséget...

www.youtube.com/watch?v=MgaETQh4uXg
        Béndek pártelnök úr kissé kiakadt Tamás Gáspár Miklósra, és megpróbálta neki elmagyarázni, hogy a dolgok nincsenek úgy, ahogy azt a "Tanár úr" gondolja, hanem .... máshogy vannak. És igen, a dolgok valóban...        A kérdés az, hogy miért vesszük komolyan…..
A Fidesz liberális tömörülést szeretne Rajtunk kívül álló okok miatt, mégis a Fidesz eddigi politikai stratégiájának a kudarcaként értékelhetjük azt, ha az SZDSZ nem áll mellénk a választásokon- jelentette ki Orbán Viktor vasárnap Kaposváron, a párt dél- dunántúli…..
smokey_shorthair 2015.02.19 23:30:08
@incze: Javaslom a hitvany, alavalo, aljas, gazember, seggfej, idiota kategoriakat is.
A pocs - ernyedt allapotu himtag a nap tulnyomo reszeben, jelentesben kozelebb all a tehetetlenhez, vagy a benahoz. Nem hordoz viszont erkolcsi jelentest, vagyis egy joindulatu tokfilko is lehet pocs, DE fasz mar nem.
A fasz kicsit bonyolultabb, kulonosen, hogy Nadas Peter harom vaskos koteten keresztul csak himvesszo ertelmeben hasznalta.
smokey_shorthair 2015.02.20 02:26:37
@labrys: * Persze, mert o is Lukacs korehez tartozott.

Magvas helyett - tokos temat talaltunk. Mert mi is a pocs? Elkerulte a figyelmedet az ernyedt jelzo. A pocs minden kontextusban hasznavehetetlent ill. tehetetlent jelent, annak fizikai valojaban. Nincs 'impotens pocs' - borotvaert kialt (Occam), mert a pocs onnon valojaban impotens - mint (ding an Sich). Hordozojanak statusara, habitusara, erkolcsi mivoltara viszont nincs hatassal. Tehat egy pocs is lehet egyebkent jo ember. Viszont egy pocs nem lehet fasz. (contradictio in subjecto).
smokey_shorthair 2015.02.21 22:50:31
@Érvsebész: Termeszetesen igazad van, v.o. gyakorlat teszi a mestert. A fenti kulonbsegtetelnel nagyon elvonatkoztattam a valosagtol, mintegy absztrahaltam, es persze igy tul is kompenzaltam, mert az altalad emlitett atjarast erosen termeszetkozelinek, kicsit foldhozragadt, naturalista megkozelitesnek tekintettem. (Nem szabad azonban megfeledkezni arrol, hogy a ven kecske is megnyalja a sot...)

@labrys: Valoban elkepzelheto. Bar a csorrenes nagy stilustores - lasd meg, hogy letolta Babits a 'szoknya redoi kozott'-ert a Szentkuthy Miklost.
A pártsajtó és Orbán Viktor lelkesen ünneplik Orbán Viktor zsenialitását, amivel megmentette a frankhiteleseket egy hatalmas katasztrófától. A Magyar Nemzet “Orbán Viktort hősként üdvözlik most nyugaton” című cikkében  a Bloombergre hivatkozik, ami azt írja, hogy Orbánt…..
Tegnap tüntetés volt a Kossuth téren. Sokan voltak, nagyon sokan. Különféle korú, foglalkozású, gondolkodású, habitusú emberek, akik egyben bizton egyetértettek: ez így nem mehet tovább. És már nagyon itt volt az ideje, hogy ez kimondassék.  Azt hogy, hogyan nem mehet tovább,…..
smokey_shorthair 2015.01.04 18:17:36
@ATCG: Tolgyesinek akkora (volt) az EGO-ja, hogy megroppantotta a gerincet. Sajnos, moralisan sincs minden rendben vele.
         A körúton belül van még egy körút. Nagyonkiskörút. A nagyonkiskörúton belüli értelmiségiek álltak a színpadon, az Iwiw-alapítóval, aki szeretne még egyet dobni, miután sajnos többször kimaradt, a "magyar állampolgár"-ral, akit azért már láttak a Parlament…..
Ami most következik, az a Vincentblog történelmének mélypontja. A vég kezdete, avagy a kezdet vége. Mintha elhatároztuk volna, hogy a választásig megszabadulunk a Vincentblog összes követőjétől!Nem véletlenül időzítettük munkaszüneti napokra e sorozatunk posztjait. Amikor az…..
Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki. (Lázár János)         Egy bizonyos miniszterelnök jut erről az eszembe.…..
smokey_shorthair 2014.12.20 02:32:09
@jotunder: Skalafuggetlenseg es Mandelbrot helyett -
Kevin feludit egy Beatles dal elso akkordjaval...

www.kevinhouston.net/blog/2014/12/the-beatles-magical-mystery-chord-2/
Az Örülünk, Vincent? blog (pontosabban a zenei részleg, na jó: én biztosan) teljes mértékig egyetért a drogteszttel: a 12-18 év közötti fiatalok, valamint a náluk idősebb újságírók közül azok, akik nem ismerik az alábbiakat, káros befolyásoltság alatt állhatnak. ezért…..
smokey_shorthair 2014.12.14 17:59:56
@kakasos nyalóka: mint egy szelkakas... Dudak helyett drog? csakazertse!!!!! :)

www.youtube.com/watch?v=HDLLXUaqZxg
Örülünk, Vincent? Közgazdászok 2014.11.29 22:19:59
       Ezt a posztot nem írtam volna meg, ha az imbecillis Matolcsy nem rúgja ki Kónya Istvánt, az MNB kutatási részlegének vezetőjét. Talán akkor sem írom meg, ha nem beszélnek arról, hogy Kónya utódja állítólag az a Csizmadia Norbert nevű geográfus lesz, aki a Magyar…..
smokey_shorthair 2014.12.01 03:14:01
@labrys: Ugy latszik, persze csak a felszinen, mintha igazad lenne a terelessel, Lajos. DE, kerlek szolgaltasd vissza az elvitt Napoleon aranyakat a Nemzeti Banknak. Udvozol Istvan, egy pillantasra Doblingtol!
smokey_shorthair 2014.12.01 04:00:25
@Júlia Király: Szia Juli! Csupa kontrafaktualis - mar megbocsass!
Nem lett volna szabad 'urugyet' szolgaltatni a vadembereknek, hogy felmondjanak a Konya Pistinek. Nem lett volna szabad meghivatni magadat a BoE-val kozos szeminariumra! De, ha mar vetettel a konspiracio szabalyai ellen, eszbe kellett volna kapnod, latnod kellett volna, hogy rossz vege lesz, amikor ujra meg kellett erositenie KP-nek, hogy te is szerepelsz a resztvevok kozott. (Olthatatlan tudas-szomjat ereztel, hogy megismerd az angol QE-t? vagy Carney mester vezetesi modszereit?) Egy bokkeno azert maradt. Az a Kiraly Juli, akivel legutobb a Skolimowski vetitesen talalkoztam, nem vette volna vedelmebe Belyaczot es a Csaba Laszlot. :(
smokey_shorthair 2014.12.01 06:18:01
@jotunder: Ha van 'silver lining' ebben a kirugas-dologban, ami Konya Pistivel es korabban, ne feledjuk, Benczur Peterrel tortent, talan az lehet, hogy nem fog rajtuk a gyalazat! Tudasukat, diplomajukat nem tudjak elvenni barmennyire szeretne'k is, az ugyanis konvertibilis - a vilag barmely tajan at- es bevalthato. Esetuk azonban, ahogy mondani szokas, szimptomatikus, mert ravilagit arra, hogy milyen massziv ellenallas van az angolszasz kozgazdasagtan szellemevel es teteleivel szemben a marxista-leninista hagyomanyokon (emloin) nevelkedett kozgazdaszok kozott.

Kosary Domokos akademiai elnoksege alatt felcsillant a remeny, hogy valtozas lehet a tarsadalomtudomanyos akademiai osztalyokon, hogy aztan gyorsan kihunyjon a nyilas/naci tudos-rehabilitacios torekvesek visszaszoritasa miatt. Az atalakitas csodjet mutatta, hogy akkoriban valasztottak akademikussa Szentes Tamast, a Beketanacs tagjat, az afrikai szocializmus avatott kutatojat. :) Masok szerint, rossz nyelvek szerint, csak a KGB-s kapcsolatokkal rendelkezo vilaggazdaszoknak allt a zaszlo. Bar hovatartozas szerint ez utobbi igaznak latszott, de nem volt kizarolagos. Rosszindulatu pletykak (ismet) szerint fejlesztesi penzekert cserebe akademiai tagsagot is osztogattak. Az M-L pol.gazdtan muveloi csak hasonszorut valasztottak maguk koze - nem kapott elegendo szavazatot pl. Brody Andras, Augustinovics Maria vagy a fiatalabb korosztalybol, Simonovits Andras. Igaz, ok matematikai kozgazdasagtannak foglalkoztak...
De az egyetemen sem volt jobb a helyzet. Az angolszasz kozgazdasagtan oktatasat bevezeto makro es mikro tanszekek Amerikaban vegzett vezetoit (Kertesi Gabort es Pete Petert) egyszeruen kiszoritottak, tevekenyseguket ellehetetlenitettek. QED
Úgy emlékszem, hogy több alkalommal is tettem utalást gimis korom Újpest-Rákospalota-Angyalföld-szerte világhírű együttesére, a Kuglira. Ez a földrajzi közeg és az itt élőkből kialakuló közönség meg is határozta a nóták szövegét, életérzését: amolyan rendes…..
smokey_shorthair 2014.11.11 00:29:20
@seprűbajnok: Szep dolog a nosztalgia, DE
Hol vannak a dudak? - hogy egy fiatal klasszikust idezzek...
smokey_shorthair 2014.11.11 00:32:28
@smokey_shorthair: Itt lennenek? - egy nem olyan fiatal, de nagyon elo klasszikussal egyutt...

www.youtube.com/watch?v=EqIpkMDRjYw
A globális kapitalizmus Földet átfogó, hisztérikus mozgásainak mértéktelensége az e korszakokat meghatározó biológiai szörnyek rendszeres felbukkanásának legfőbb és legmélyebb oka. Bogár László 2014. szeptember 23...
smokey_shorthair 2014.10.28 03:34:50
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
III/3 -as besugo volt. Mert megzsaroltak...