Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hеrtеlendi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét fel kell eszmélnünk egy tragédiából, ismét át kell gondolnunk azt, amit addig önmagunkról és a környező világunkról képzeltünk. Párizs után minden megváltozik, esetleg visszatérünk addigi életünkhöz? Az Iszlám Állam térdere tudja-e kényszeríteni Európát, illetve…..
Hеrtеlendi 2015.11.15 18:18:37
@batyu szerint januárban megbukik Merkel: Jössz ma is szopni, vagy csak az eszedet játszottad tegnap.
Egy nappal, pontosabban néhány órával Göncz Árpád egykori köztársasági elnök temetése előtt olvasom, hogy jó magyar szokás szerint botrány körvonalazódik. Azt már napok óta tudjuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök – az elhunyt állami protokoll-mentes temetésre vonatkozó…..
Hеrtеlendi 2015.11.06 19:35:08
@zaccc: Ismerkedsz buzikám, ismerkedsz? Húzz innen az anyádba, ez nem meleg klub.
Kedves Vezetőnk félkegyelműsége régen nem titok, csak vannak akik ezt látnok-zseniséggel magyarázzák. Évértékelőjéből az derült ki, nem értett ő meg a világon semmit a körülötte zajló, és veszprémi eredményben kicsúcsosodó történésekből. Permanens harcot vívunk…..
Hеrtеlendi 2015.02.28 19:15:02
@conchita: Szevasz szarzsák, te itt?
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
Hеrtеlendi 2014.12.01 17:25:50
@J.László: Csak kijön belőlük a náci. Tegnap liberálisok, ma civilek, holnap pedig felveszik a feketét a karszalaggal.
A Fidesz ma sokkal jobban áll a felmérésekben annál, mint amit a párt számára mélypontot jelentő időszakban, 2012 közepén – a trendvonalakat meghosszabbítva - erről gondolni lehetett. Ezt a mondatot nem most, hanem 2013 januárjában írtam itt a blogon. Most azonban még inkább…..
Hеrtеlendi 2013.12.28 19:27:23
@Vulpes Inculta: Én azt szégyenlem, hogy MSZP-s vagyok, nem szeretem annyira ezt a demokrataságot, csak nyűg.
Akkor volt jó, amikor még MSZMP párttag voltam, ha valaki szarakodott, feljelentettem és ment a levesbe.
Általában kételkedve tekintek azokra az emberekre, akik a saját bevallásuk szerint nem hazudnak. A politikusok kivételt képeznek. Velük kapcsolatban természetes, hogy szinte mindig az ellenkezőjét kell érteni annak, mint amit mondanak. Akkor is amikor azt állítják, hogy ők soha sem…..
Hеrtеlendi 2013.06.29 20:23:32
@komissarlajos: Mi liberálisok is veled vagyunk, együtt akasztunk a szólásszabadság nevében a komcsikkal.