Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ryo

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
ryo 2012.04.03 20:46:12
@A bennfentes: az hbogo-n jelenleg (tegnap óta) "Hiba 6023 vagy 8023 Hiba történt" felirat látható (nem tudom rendesen elolvasni az első számjegyet, valami idióta miniatűr karaktert használnak és kijelölni se lehet stb..)
Hogy mit utálok legjobban a konferenciákban? Várakozni. A csúszásokat szeretem a legkevésbé. Mint konferenciaszervezésbe is belekóstoló valaki, tudom, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehet úgy megszervezni valamit, hogy a csúszások kizárhatóak legyenek. Ez persze főleg olyan…..
Senkinek sem kell a magyar foci legbicskanyitogatóbb alakja Ma is előttem van a 2004-es magyar brazil meccs előtti tévériport. A válogatott játékosokat egy stáb elkísérte az új egyenöltöny felpróbálására, és megkérdezte egyenként, mit vár a közelgő derbitől. XY: - Nagyon…..
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..
bpMenetrend + Android. Karácsonyi meglepetés, hogy kijött az első publikus bétája a bpMenetrend androidos verziójának. Az alkalmazás innen tölthető, és nagyjából azt tudja, amit az iphone-os verzió. A friss budapesti BKV-menetrendet lehet rajta nézegetni. El tudjuk menteni kedvenc…..
Közösségi média oldalak, 2010. Az adatok a Webauditból származnak. Mivel elsősorban az érdekelt, hogy az aktivitás hogy változott, ezért a napi oldalletöltés-eloszlást néztem meg. Három hazai oldal adatai következnek, ezek határozták meg kisebb-nagyobb mértékben a hazai piac…..
Onlinemarketing blog Megafaktor 2010.12.13 19:47:00
Sokan a #megafaktor címkével jelölik a twitteren azokat a bejegyzéseket, amik az X Faktor és a Megasztár műsorokkal kapcsolatosak. Ez a két műsor mindenképpen az ősz slágere, és megmondom őszintén, még tavasszal úgy döntöttem, kivételesen végig is nézem mindkettőt. Ennek…..
Nos, tavaly nagy siker volt a Webisztán mikulás party, úgyhogy idén sem volt kérdés, hogy lesz valami hasonló. Közben a meetuposok bejelentkeztek, hogy mit szólnánk, ha együtt rendeznénk az ideit. Úgyhogy azt találtuk ki, hogy a december elsejei Meetup lesz egyben a Webisztán Mikulás…..
Ma került ki az Indexre az a felhívás, melyből kiderül, hogy a cég alvállakozóval szeretné megcsináltatni szájtjai mobilalkalmazásait. A tenderkiírás szerint az Index az összes fontosabb kiadványára (Index, Velvet, Totalcar, Sportgéza, Dívány, Portfólió, InfoRádió, Blog.hu,…..
ryo 2010.10.19 22:03:26
@Bazinga: én is pont ezen gondolkodtam, hogy lehet ez kis 1-2 emberes cégre kiírt dolog ha ennyi mindent kérnek... vagy csak az ötleteket akarják begyűjteni? :(
A billshrink.com-on találtuk ezt az ún. emócionálisan animált grafikont, ami Steve Jobs hangulatát mutatja be a különféle kimutatások fényében. A végkövetkeztetésünk: hiába látunk mindenkinél iPhone-t, a világ népességéhez képest alig lakik valaki a kontinensen, az…..
Pár napja kaptam a Joobili fejlesztőitől egy emailt, melyben azt írják, hogy nagyon örültünk neki, hogy "(...) a Szig.it nemrégiben megosztotta az olvasókkal eredményeit is. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozunk mi magunk is, amikor nyilvánosságra hozzuk a Joobili Sziget 2010…..
ryo 2010.08.23 22:12:51
@Chaos: inkább a letöltés/regisztráltak arányát nézd, az egy óriási szám/eredmény amit weboldalak megközelítőleg sem tudnak (már) produkálni
A magyarvalkói templom és kertje. A legtöbben ezt tartják a legszebb kalotaszegi templomnak, ráadásul ez volt az állatkerti Madárház tornyának előképe. Ezen kívül a templom és a kert regényhelyszín is: részben tt játszódik Jékely Zoltán misztikus műve, a Medárdus.   A…..
ryo 2010.07.13 08:14:41
On the Spot Dél-Afrika gettói 2010.07.05 09:00:00
Dél-Afrika kegyetlen, ha az ember bepillanthat a függönyök mögé. Ebben az országban van a legnagyobb különbség gazdag es szegény, fekete, színes és fehér között, bár az Apartheid 16 éve véget ért. Ezért is mutatjuk ebben az On The Spot-ban a végleteket, hiszen ezek miatt a…..
A tegnap híre eredetileg az volt, hogy elkezdik árulni az iPhone 4-et, ennél azonban sokkal izgalmasabb lett az a hibajelenség, amire tucatnyi júzer hívta fel a figyelmünket: ha úgy fogjuk kezünkbe a mobilt, hogy kezünk a a keret bal alsó részét is megérinti (tehát átlagosan,…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
ryo 2010.06.11 09:34:49
@ghck: ott van a posztban is: ELNÉZÉST kért a labda miatt, normális hangnemben.
A gyerek néha nem azt csinálja amit szeretnél, akárhogy neveled, ilyenkor az anyukának nem arra van szüksége hogy egy idióta még kioktassa.

A pénztáros ezután kezdte el basztatni, ettől ment fel az agyvize, abszolute megértem, hiszen azért nem dőlt össze a világ egy labda miatt, úgyis focivb van :)
Mindenekelőtt egy kis történeti igazságtétel: elvitathatatlan, hogy az Apple az iPhone-nal sok szempontból megújította és diktálja az okostelefonok piacát. Egy sor olyan újítást, megoldást vezettek be, ami azóta iparági sztenderddé vált. Az Apple mutatta meg, hogy hogyan…..
Ma a metróban futottam össze a Samsung egyik hirdetésével. A cég új telefonját, a Montét reklámozza. A pontos reklámszövegre már nem emlékszem, de a lényeg, hogy a gyártó szerint a telefon fő erőssége, hogy segítségével nagyon kényelmes és egyszerű használni a közösségi…..
ryo 2010.05.08 19:16:36
@Pozo: egyből? hát ugyan melyik cég engedhetné meg ezt magának ha épp nem az egyik legnépszerűbb magyar/k-europai online szolgáltatást nyújtóé?

Hadd vitázzak egy kicsit :)

Az nem elegáns ezen hogy a beépített böngésző az appok korában mindig is b megoldás, jellemzően az "első lépés" a cégek mobilosodása felé. Ebből adódóan a profi megoldás az app - legalábbis jelenleg. Ennek van hírértéke, erre lehet kampányt építeni, stb.

A geo egyáltalán nem olyan megbízhatatlan ahogy te gondolod, hiszen itt pont fix pozíciós koordinátákkal dolgoznak amit adminisztrátor rögzít fel a rendszerbe.

Nem 1-2 plusz funkcióról beszélek hanem gyorsabb, profibb élményről, olyan extra funkciókról amik jobban a céghez kötik a felhasználókat. Ez hiányzik a böngészős megoldásból főként, szerintem.
IDDQD Szerdai retro: Commando 2010.03.31 14:30:00
Eheti retrojátékunk a Commando, amit azért választottam ki, mert szeretnék eloszlatni egy félreértést, ami nemrég egy kommentben érkezett. Eszerint Rob Hubbard, a C64-zenék egyik királya (a másik Jeroen Tel) remek zenét írt a játékhoz. Na, ez nem igaz. A mondat helyesen: Hubbard…..
ryo 2010.04.23 18:15:01
Publikusan elérhető lett a Canecom által fejlesztett Magento modul, amelyik az SHPO iPhone alkalmazással köti össze ingyenesen a Magento alapú (1.3 és 1.4-es verzió esetén is) webáruházakat. A Joomla modul pedig pár napon belül elérhető lesz! De talán ne szaladjunk ennyire előre…..
ryo 2010.04.13 10:44:28
A Joomla extension is letölthető már innen: extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/mobile/12024

Az 1.4-es Magentohoz tartozó modul is elérhető a MagentoConnecten már pár napja.
Valószínűleg ők a világ legbátrabb és legtürelmesebb emberei, akik a BKV-vel próbálnak együtt dolgozni, de a legjobbak is, hiszen tegnap megnyerték az iPhone vs. Android konferencia Év Alkalmazása díját a BpMenetrenddel, mint legjobb iPhone-os alkalmazás készítői. Ezúton is…..
Azt mondják, és én is azt írtam, hogy az Obama kampány sikere nem elsősorban az internetben, hanem a mikrotargetingben kereshető. Abban, hogy pontosan tudták azonosítani a potenciális szavazókat, és nekik személyre szóló üzeneteket tudtak küldeni.Hozzátartozik, hogy az USA…..
ryo 2010.04.07 23:32:33
@Nymus: mi a gusztustalan abban ha ÖNKÉNTESEK ezt akarják csinálni? Vagy te majd meghatározod hogy mi gusztustalan és mi nem?

A kopogtatócédulák alapján szinte az összes párt többé-kevésbé ismeri a szavazókat. Azt meg igencsak támogatom hogy az APEH a következő 4 évben jól masszírozza meg az előző 8 év nagy embereit...
Pénteken jelent meg a blogon az a post, amiben felajánlottuk, hogy az elsők közt tesztelhetitek az iPadet. Nem közvetlenül persze, hiszen jelenleg még valószínűleg egyetlen példány sincs az országban, de egy helyszínen tartózkodó profi vállalta, hogy kipróbál mindent a…..
Kaprinay Zoltánnal először az MTA-n találkoztam, amikor Ádámmal átvettük az Év blogja-kitüntetést az Itbusinesstől. A nevét persze már korábbról ismertem, aki egy kicsit is otthonosan mozog ebben a szakmában, hallott már róla, hiszen Zoltán ott volt a magyar online újságírás…..