Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirShame

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
SirShame 2013.08.29 08:11:30
@Gomulka Béla: Nos, én vagyok annak a korosztálynak az egyik képviselője, akinél legeslegelőször tették fel a kérdést, hogy akar-e oroszt tanulni, vagy jó lesz helyette a német, esetleg az angol? :) Így egy büdös szót nem értettem az egészből, kivéve a krokogyil és a vagon szavakat :) az élmény megdöbbentő így, az agyam próbálta feldolgozni a hallottakat és a látottakat, de szinte rögtön nyomott egy entert, így inkább elolvastam még egyszer a cikket :)

Null Problemo: megnéztem angol felirattal , nos most ülök neki harmadjára elolvasni a cikket :D

Remélem Winklerék ezt a számot hallgatják végtelenítve a Mazdában, egy idő után sem a kátyuk, sem az Ural nem tűnne már fel nekik :)
Mike Burroughs egy olyan srác, aki magasról tesz a szabályokra és a normákra, akit valószínűleg hidegen hagy a mások - és főleg az irigyek - kritikája. Mike Burroughs éli világát odaát és meglehetősen költséghatékony módon szórakoztatja magát: rozsdás dolgokból csinál…..