Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laci vagyok

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a bélyegzést. Az embernek egyáltalán nem kell gondolkodnia, klisé' fog', tintapárnára rá és Bélyegezni kétféleképpen lehet: -jól vagy -rosszul   Nem magával tehát a bélyegzés műveletével van baj, csak az okozhat problémát, ha pl Szigetvári Viktort bélyegzed…..
magyar-magyar szótár Bono szar 2014.10.18 04:06:50
Az ember ugye születik, vérben és mocsokban, például egyenlőnek is minden ember minden emberrel, de aztán, már a következő pillanatban osztályozódik is, mintha FEDEX-futószalagra löknék, például újabban hagyományos-de elavult, kórházas-fizetettorvosos pinás-szülés vagypedig…..
laci vagyok 2014.10.18 09:54:10
Azt hinnéd kedves olvasóm, hogy ez vicc? Egy picsatársadalomban? Kérésem htmlmájer blogbarátaimhoz, próbálják megvizsgálni, a gyászhuszárnak webmesterkedő honnan lopta ezt a fogpasztareklámmosolykát? Temetési árajánlat itt Nem kolbászcimke,…..
Él valahol, de tényleg, viszont mesebeli juhász. Egyé má', naa! -tebege alkotása a !!!.hu művészi közösségéből -sajtóélet kateg', részlet   Aójj, de civilbátor ember, de eőjj! Szembeszállván a gaz döbrögiurasággal, bátorkodott is ellene a falujuk…..
laci vagyok 2014.07.12 10:54:48
@Frick László Intézet: szemmel látható, hogy a kombájn jobboldali kereke rombolt!!4!
A gettó koronkint és földrajzikörnyezetnek megfelelően & hol igen & hol pedig nem kényszerlakhelye nemzeti ésvagy vallásiközösségnek, esetleg bőrszín szerinti kirekesztés vagy pedig kisközösségi önvédelem céljából alakult településelem vagy forma. Egy cigányok…..
Köztudomású, hogy a FIDESZ és az orbán-kormány Uj Péter főszerkesztő kirúgása után könyörtelen tisztogatásba fogott az index újságnál. Sorra távolították el a vezető újságírókat.   Uj Péter hónapokig éhezett a családjával, már azt se tudták, miből fizetik a…..
laci vagyok 2014.06.19 10:15:26
@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Frick László Intézet: UP cikke indulatos és a reklámügynökségi vezetőkről szóló félmondatot leszámítva a végén, uncsi, de az a félmondat is olyan, hogy képet róla, vagy meg sem történt.

A György Péter interjú jobb. Sokkal. Idevág. Zsugorodik a reklámpiac, számtalanszor átbeszéltük már. Nincsenek horribilis extraprofitok, ezt is látjuk, amúgy meg rendesen adóznak utána.

Nehéz a reklámadót igazságként eladni, és nem azért, mert akiket súlyt nem gecik hozzá eléggé, hanem mert egy már szabályozott piacba tromfol bele bagóért. Ez nem a bankpiac félkarú PSZÁF-fel, meg a zemberek pízével. A médiában nem a zemberek píze forog. A sugárzott médián pedig mindig is rajta volt az ORTT/NMHH, yolofüggetlenül, kaszáltak tartalomért és reklámidőért egyaránt.
laci vagyok 2014.06.19 11:22:59
@A Hannibal Lektűr-attitűd: őő, és az mennyiben újdonság, hogy kamuzik egy politikus? még Ferenc őszinteségi rohama is kamu, pedig az már nagyon meta.

szerintem inkább a dühről szól, a tempóról, hogy felülről mondják meg, hogy mennyi lehet a nyereséged. és ha ezt nézzük akkor tényleg nagy a szar. nem elég, hogy helyzetbe lettek hozva a Mészáros és Mészáros, meg TV2 félék, most kezdik a versenypiac felszámolását is. a konkurenciát ledorongozni mindenhol, gondolom ezt jelenti a folytatjuk.
Először egy tipikus joló 44!!4!-esség: Az Origo egyik legfontosabb hagyománya éppen a kiegyensúlyozottság volt, ami odáig ment, hogy publicisztikákat is alig közöltek, a nagy magyar lapok közül a legszikárabb, leginkább tényekre koncentráló termék volt.   Majd pedig egy…..
magyar-magyar szótár 443.hu 2014.05.22 12:08:00
Ez. Ma. A. Webdizánny & Egyen. Hártya.: 443.hu köszönöm laci vagyok! nagyjocó kedves kommentelőm győzi lacivagyok-nak köszönetét így is kifejezni..
laci vagyok 2014.05.22 16:15:20
Elképesztő hír járta át tegnap a világmédiát: a Szentszék szóvivője gyakorlatilag elhatárolódott egy pápai kijelentéstől. Egészen pontosan olyan esemény történt, amire a modern időkben nem volt példa: a szigorú egyházi protokollt megkerülve a pápa nem római püspökként,…..
laci vagyok 2014.04.26 12:48:36
@Katekéta: egy másik példa a katonáké a háborúban, ami hasonló aspektust vet fel. Ott, ha a katona megbánja az előző napi gyilkosságokat, akkor feloldozza a tábori pap, gondolom meg is áldozhat, aztán megy tovább gyilkolni az ellent, mintha mi sem történt volna... vagy ez miben különbözik?
laci vagyok 2014.04.26 13:34:20
@Katekéta: ezt én értem, köszönöm - és kérem ne vegye akadékoskodásnak - de:
például egy gyermek egészséges felnevelése jelentheti ugyanazt a kötelező szolgálatot, amelyet egy katonának a feljebbvalói parancsa. Tehát, hogy elég könnyen elképzelhető az a helyzet, amikor az egyház által el nem ismert kapcsolat megszüntetése több kárt okoz embertársainknak (pl. az ártatlan gyermeknek), mint annak fenntartása. Ilyenkor elvárható lenne az egyház jelenleginél rugalmasabb hozzáállása, már csak azért is, mert vannak olyan esetek (mint a katonáé), amikor eltekint egy-egy főbűn következetes megítélésétől.
Na, most rinyáljanak a balkánozók és a jaj, ez Kelet!-ezők! Tessék szépen megnézni, mit is lehet már kapni az egyik hypermarketláncunkban, 9 deci 350 Ft. Ilyesmit bizony az elmaradott Balkánon vagy az éjsötét Keleten még nem lehetne eladni az ott lakos bunkó antikonzumán…..
Pajtásnőnk küldte be ezt a gyönyörű levelet, az ember érzi dűűni róla az óccsó, újdonantan is már sárgás stencilpapír szagát, ó, Boldog Kádár Korszak, amikor még jól mentek a dolgok és többek között rend volt az oktatásügyben is, tessék: Ezuton tájékoztatom…..
laci vagyok 2014.04.07 09:21:37
Tizenkétéven aluli gyermekek szülei csakis gyermekük felügyelete mellett olvashatják tovább és búvárkodhatnak a fostos recská -ban. ÉN SZÓTAM! A fost-ban a töbetű ugye, mint a banántban, tulipántban vagy a vitamintban is, csak fölösleges szaporítás. A recska pedig a…..
a kurvaságban és az újságírásban van egy (nem 1 hanem sok-sok...) közös: Az igazán jó szakembernek nem szabad élveznie a munkát vagy legalábbis tanácsos eltitkolnia, ha [el]élvez valamin. Élvezés közben ugyanis nemannyira tud figyelni a munka részleteire és még azelőtt…..
laci vagyok 2014.01.15 13:02:27
@A Hannibal Lektűr-attitűd: ugyanebből folytatva az idézetet:

"Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. "

nem szeretném a patást mosdatni, de ha történetesen az van a titkosított szerződésben, hogy Paksot az oroszokkal, akkor most mi is van?
laci vagyok 2014.01.16 14:04:22
@magyar-magyar szótár: 10 évre a fletóval kötött szerződés lett titkosítva. 2008-ban (tudod, amikor klára asszony vacsoráját fogyasztották a szemlőhegyen putyinnal). Na szóval ezt a nagymedvét egész biztosan nem lehet az orránál fogva vezetni, így biztos vagyok benne, hogy a 2008-ban kötött és titkosított szerződésben már benne vannak a vállalások paks2-re.
magyar-magyar szótár Együtt 2006 2014.01.15 02:50:14
Schiffer András szóleleménye kép forrása drámai részlet a bejelentés utáni sajtójelenségből: MODERÁTOR (F újságírónak engedményezi a kérdezést) F ÚJSÁGÍRÓ A Századvég kutatása szerint az emberek 72%-a elutasít egy olyan ellenzéki összefogást, amelyiknek…..
Eddig azt hittem, hogy csakis Bezzegamerikában létezhet (ott is Y-kategóriás un. diákhumor-filmekben) a humornak ez a mélysége. Most azonban kiderült, hogy szellemipéldaképeim, a 444.hu magyar csapata se adja ám alább, ha humorban kő csapatni, azám, jó étvágyat! Kim Dzsongun…..
magyar-magyar szótár muhi-muhi 2014.01.03 09:09:41
Tom Dissevelt és Dick Raaymakers [Kid Baltan] műve 1957-ből: ..
Azt hiszem, Az Év Mondatá-t sikerült ripők barátomtól begyűjteni: >>Az igazi gekkó ság manapság 601 speciált hajtani. Nem köribarát, de legalább yoló.<< ..
laci vagyok 2013.12.31 15:56:33
magyar-magyar szótár kettős 2013.12.15 08:33:27
itt még kvartettben -másik kedvelt énekesnőmmel, Fábián Julival és egy olyan énekszerelésből dallván, amit tiszta szivemből máskorra is kívánok neki! itt pedig már a kettős -a villanyzongoránál a nagyszerű Sebestyén Áron. Ha lelek képet Boglárka újabb …..
Az index "újságírója" [-> slapaj] Pényi Balázs csepegtette el Gavra Gábor szaros gatyája-vakarászása közben a sulyokfájáról. Nagyon megható! Az újságírók forrásainak többsége finoman szólva nem szent életű ember. Politikus vagy bűnöző, vagy a kettő egyszerre.…..
laci vagyok 2013.11.08 10:01:49
@PesszimPista: nem tudok vitatkozni :)

Ugyanitt a másik, Rózsa Floresező, Katikázó, Ferikéző...stb., DK-s végül is kiállt a bizonyítékokkal? Heti Válasz nem foglalkozott azóta a dologgal? Vagy lemaradtam?
laci vagyok 2013.11.16 00:06:25
@magyar-magyar szótár: Schiffer valami elképesztően látványos zanzában mutatja meg azt a végzetet, ami az ős-igazi SZDSZ gárdájának betette a kaput- írod.

Nekem meg most lett szimpatikus a maradék: Schiffer, Ertsey, Vágó (Petőfi)... akik nem mentek a követségi pénzek után bajnaialakúnak. 4 éve még pont ettől féltem és nem savaztam rájuk, most viszont lehet.

Idevágó az ~1700milliardos nagyadózói elnézés is. Ha Schiffer ráfeküdne, tőlem kapnának egy szavazatot. Úgyis minden szab.harcos előbb utóbb kiköt náluk, lásd még a bolond Ángyánt..
laci vagyok 2013.11.17 10:35:19
@PesszimPista: dühít egyébként, ahogy _mindenoldali_ a csend. Mit számít ehhez képest egy kurvaországozás? És mi lett abból és mi lesz ebből? - de nem akarok demagóg nyárspolgár lenni. Mégis...

@magyar-magyar szótár: Bajnai és Zs. Ferenc talán egy száj, talán kettő. Kettőnek látszik még mindig. És perpillanat - nekem úgy tűnik - ugyanarra az exeszdéeszből maradt falatra hajtanak (~300.000 budapesti szavazó). A zseni populista módszerekkel (und az MSZP rohasztásával), a szakértő pedig a jópofi und fájnifog_kamu_őszinteséggel.
Mondhatod, hogy jó zsaru <-> rossz zsaru
és egyébként is csiki és csuki is egyben az MSZP-nek. De ez még mindig nem látszik, nincs még meg az az egy elpöttyentett félmondat, ami ezt igazolná.
Alapvetés: Az idei év jóoldali bajnaiánus programja a régiLMP széjjelszívatása után az MSZP agyonvágása volt [-> Nacsa Olivér szilveszteri, kabarénak szánt halálosanszomorú videója]. Általában az un///öndef.:  "ellenzéki pártok" kb akkora nagypofával és lenézéssel…..
magyar-magyar szótár grúpi 2013.08.12 07:41:28
A szó bennszakadt, lehellet se sok maradt,  de képek még bluggyannak ám majd kifelé a kopipasztából, tmbrl on! Most, hogy a fesztiváli szezon lecsengett, jaj, szegény Gerendai megint sajátzsebből finanszíroz pár milliót a Sziget Köztársaságba bele, de nem csoda, hiszen a magyar…..