Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hidvégi Mihály

12 bejegyzést írt és 1336 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves András! A Momentum sikereit látva sokan elfelejtenek, tán nem is érzékelik, hogy a jelenlegi, aránylag népszerű és erős párt sikere mögött a te pártelnöki munkádnak is nagy szerepe van.  Pártépítésben minden bizonnyal nagyon penge vagy, viszont a személyeddel kifelé egyáltalán nem keltesz jó…..
Kis radikális önmeghatározó "végső" kérdésekkel. Akinek kedve van, írja meg kommentben az összpontszámát. A képzeletbeli max. érték a legszélsőségesebb globalista-progresszista-konstruktivista, a min. a legbezárkózóbb-nemzetilényegű-reakciós álláspontoké. Zárójelben a megszerezhető pontok a kérdés…..
         Vidnyánszky Attila a Bayer-Huth-Szakács-féle agresszív tehetségtelen senkiháziak nyelvét beszéli. Minden hatalom az övé, lassan a teljes magyar színházi életet ellenőrzi, de közben papagájként ismételgeti azt, hogy vissza kell venni a zsidóktól a Színművészeti Egyetemet. A…..
Hidvégi Mihály 2020.09.04 06:55:10
@Virág et.: Nem, valóban nem akarnak azok beszélgetni, valóban csak diktálni akarnak. De akkor is különbnek kell lenni náluk, s kell a párbeszéd, az egyenes, nem sunyi párbeszéd, vagy legalábbis kell szorgalmazni. Ez az árokbetemetés kezdete lehetne. Kell, mert különben mind belepusztulunk. Ha nem törekszik erre az inneni értelmiség, akkor az olyan, mintha feladta volna, pusztuljon ez az ország. Ezt ők megengedhetik maguknak, a gondolkodó és felelős ember nem.
A kérdésen persze rögvest felháborodik a progresszív olvasó, amin nem kell csodálkozni. Ugyanez az olvasó tegnapelőtt nagy eséllyel üdvrivalgással fogadta Kozák Márton és Magyar Bálint elemzését, benne a következő (elvszerű) mondatokkal:  "A rendszerváltásra szövetkező egyesült ellenzéknek a siker…..
Hidvégi Mihály 2020.08.16 08:03:22
@Főnix Oszlár Gazdag: Drága Uram! Azt írja, hogy egy Momentummal felhígított NER is sokkal-sokkal-sokkal-sokkal jobban tetszene, mint Orbán (a.k.a "a Fidesz") korlátlan egyeduralma.

Megbocsásson, de úgy látom nagyon nem érti a jelen hatalom természetét.

Mert mi történne ha a Momentum betagozódna a NER-be?

Semmi.

Aki betagozódik Orbán mellé, azt Orbán lenyeli, megeszi s marad a NER, ahogyan eddig is volt.
Az Orbánrendszer reformálhatatlan. Ezt meg kell értenie mindenkinek. Nehéz ezt magáévá tenni? Gondoljon arra az irdatlan vagyonra, amit magukévá tettek a NER évei alatt s rájön, hogy ez csak akkor marad jelen urai kezén, ha minden változatlanul lesz.

Orbán vagy Magyarország. A kettő együtt nem megy, egyikük érdeke ködbe vész.
Hidvégi Mihály 2020.08.16 10:29:03
@cvsvrs: apád f.... (bocsánat, de rád kifejezőbben nem lehet kommentálni.)
(...) Egy példát hozok arra, amit ők stratégiai felismerésként aposztrofálnak (de valójában, ahogy látni fogjuk, a wishful thinking kategóriájába tartozik): “[az előválasztásokon biztosítani kell, hogy] az előválasztási rendszer nyílt jellege az ellenzéki politikai szereplőket a legesélyesebb…..
Hidvégi Mihály 2020.08.14 08:24:44
@Főnix Oszlár Gazdag: Kéretik kicsit pontosabban megfogalmazni a kérdést.
Hidvégi Mihály 2020.08.14 08:34:30
@Főnix Oszlár Gazdag: Igen, köszönöm, én is így gondoltam, de jobbnak láttam rákérdezni...

Semmilyen magatartás nem morális, amelyik egy bűnözői kört hatalomban tart.
Hidvégi Mihály 2020.08.14 09:13:18
@Főnix Oszlár Gazdag: a morfondírozást csak üdvözölni tudom. Remélem eredményes lesz.
bircahang A konzervatív rémálom 2019.12.17 06:06:00
Béndek Pétert őszintesége miatt szeretem. Amit a szabványos ballibek elhalandzsáznak, hiszen nem mondhatják ki nyíltan, azt Péter bátran és nyíltan kimondja. Friss cikke jó példa erre, leírja teljesen nyíltan mit szeretne a balos progresszívizmust és a populizmust egyaránt elutasító nyugati…..
Hidvégi Mihály 2019.12.17 10:00:04
@MAXVAL bircaman közíró: Nem, uram.

A nép nagyobb része valóban nem akar versengeni, sőt azt sem, tudja, hogy ő a versengésnek a nyertese. A nép nagyobb része csak részesülni akar a versengés előnyeiből. A nép nagyobb része, 99,9 %-a inkább VW-vel hajt, semmint zsigulival.

A gazdasági szereplőknek egy jól működő gazdaságban muszáj versenyeznie. Innen (is) lehetett tudni, hogy szarorbán rossz úton jár, mert nem versenyhelyzetet teremtett a magyar vállalkozók között, hanem oligarchákat nevelt ki, ahol a versenyképesség sokadlagos.

Hidd el uram, a mai magyar helyzet szar, még annál is szarabb ahogyan rémálmaidban el tudod képzelni.
Ha egy politikus pert veszít, akkor rögvest elfogultsággal, és/vagy a hatalom kiszolgálásával vádolja a bíróságot. Ugyanakkor győzelme esetén az igazságot ünnepli. Függetlenül az éppen hatalmon lévő kurzusoktól, ehhez talán hozzászokhattunk már rendszerváltás óta. Az viszont példátlan, hogy egy…..
Az örök, a tradíciók és az erkölcsös-értelmes jelen hiányában (tömegdemokráciában) a konzervatív politizálás éltető elemei vesztek el. Ennek hiányában marad az erő, amellyel neki lehet esni a mai káosznak (ami éppen elég jól ismert jelenség az utóbbi 100-120 évből, ez a fajta "reálpolitika" a modern…..
Hidvégi Mihály 2019.12.14 17:12:03
@civisvarosi: apád füle szokott elbukni, nem a dolog a Momentummal.
Nem lebecsülésből mondom, tudom, hogy nehéz lesz. Nekem is az lenne, ha a szocializmusról adna nekem elő valaki, pláne azzal a szándékkal, hogy elismertesse velem az előnyeit. 1. A kapitalizmus: (a poszt során) a nyereségszemléletű piaci viselkedések vegyesen spontán és intézményes koordinációjában…..
Hidvégi Mihály 2019.11.24 08:55:21
@DJCS: Szegin DJCS! Valamit nagyon nem értesz, Uram.
A fideszt baloldal tudná leváltani? Egy ilyen szélsőjobbos s ugyanakkor szélsőbalos zavaros, ideológia nélküli valami vackot egy baloldali párt válthatná le? Miért akarsz rosszat ennek a szar kis országnak, Uram? Nem éppen egy jobboldali, elkötelezett piacpárti, úriemberekből álló vezetésű párt, akik legyenek fiatalok vagy boomerek, de olyanok, hogy csak a közért dolgoznak, mert tudják, hogy stabil országot, ahol senkinek nem kell rettegni a holnaptól, csak az erkölcs alapján lehet vezetni?
Uram, uram, kellene kis barátkozás a liberalizmussal, mert annak gyűlölete igen elvakított téged, uram. Igaz, vak tyúk is talál szeget, de azért légy már különb egy vak tyúknál!
Ahogy lassan kiderülnek a szökés részletei, abból kitűnik, hogy a magyar külügy szervezett akciójáról volt szó. Lehetséges, hogy Gruevszki a saját feje után vakon vágott bele (bár nem tenném le rá a nagyesküt), viszont a magyar külképviseletek gyorsreagálású logisztikai apparátusának hathatós…..
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az alkotmányos rendszerek nem az ember gátlástalan önkifejezésének szavatolására jöttek létre, hanem éppen az ember önkifejezésének kordában tartására. Az uralmon lévők korlátozása azért kirívóan fontos az alkotmányosság szempontjából, mert az ő önkifejezésük…..
Hidvégi Mihály 2018.11.09 15:07:11
@lecsós:Lehet félre értettelek. Kicsit bónás vagyok, ilyenné tett a mai kor, már a tenger alján is orbánbérenceket látok... majd kinövöm.
Hidvégi Mihály 2018.11.09 15:12:40
@csakférfi: Felmentelek, a szerző biztosan nem rád értette a bunkóságot.

Ez az ábra, amit itt leírsz. A magyar semmivel nem rosszabb, mint a többi náció, elvégzi azt a munkát, amit kell.

Azért valami mégis megkülönböztet bennünket a nyugatiaktól. Azok nem hagynák magukat ennyire átejteni, ahogy reggel is írtam, nincs szakszervezet, marha orbán zsebre tette őket, ilyen normális kapitalista országban nem létezik, hogy munkavállalói érdekképviselet ne legyen (s másmilyen sincs, egy érdek van, orbáné).
Hidvégi Mihály 2018.11.09 19:15:37
@csakférfi: Ne féljen édesanyád a magyarul nem beszélő sötétbőrű férfiaktól. Akármilyen nehéz volt a sora, akkor sem kell félnie. Nem a magyarul nem beszélő sötétbőrű emberek miatt volt nehéz a sora. (Persze a sötétbőrű emberek között is vannak rosszak, de kicsi az esélye, hogy épp azzal találkozna, ez nem cinizmus, ez az élet ismerete akar lenni. De különben is, miért félnénk hazánkban? Béke van. S azt akarjuk, hogy az is maradjon. S tényleg jó tanáccsal szeretnék szolgálni: ne nézze édesanyád a tv-t, a magyar közszolgálatit, mert az arra játszik, hogy félj te is, édesanyád is, a szomszédasszony is. Semmi másra nem megy ki a játékuk, csak arra, hogy féljetek s ne a valódi problémákra gondoljatok, hanem arra a problémára, amit elétek tárnak a tv-ben.)

Rossz országban élünk, nem vitás. S ebben mindnyájunknak van felelőssége, azt hiszem, csak arra akar a posztoló rávilágítani. Nekem is, hiszen ha tudom, hogy a miniszterelnök és a köre lop, azonnal puskát kellene ragadnom, s a rendőr helyett előállítani ezeket a szarokat, népbíróság elé citálni őket, mert az ország elitje folyamatosan rossz munkát végez. Ennek a következménye az, hogy mindenki, a dolgozó nép közül legalábbis a legtöbben marha nagy erőfeszítés árán tudja magát fenntartani. Magyarország szar hely ma, szívesen lennék én büszke erre a kis szar országra, de nem tudok, meg kellene hasonulnom, hogy így legyek.

Ne legyen bűntudatod amiatt, hogy magyar vagy itt és most, részese ennek a sok elbaszottságnak. De ha egyszer megelégeli ez az átbaszott nép a rossz dolgát, akkor te se maradj otthon, még akkor sem, ha 56-ban is kétesélyes volt minden. De nem csak akkor kell a segítség, hanem ha egyszer új elit lesz, akkor annak a körmére kurvára rá kell figyelnünk, hogy még egyszer ezt azt átbaszást a magyar nép ne élhesse át.
   Az elefántnak viszonylag jó a píárja, a görénynek meg rossz. Bizonyára oka van ennek, de ez a poszt nem erről fog szólni. Ez a poszt az Orbán rendszert leírni akaró nárcisztikus társadalomtudósok módszertani bénázásairól sem fog szólni. Arról fog szólni egy picit, hogy ha egy kontrollálatlan…..
Hidvégi Mihály 2018.10.25 22:28:09
@midnightcoder2: Lópici Gáspár, de azt is mondhatnám uram, beszélsz zagyvaságokat. Még hogy orbánnak valamiben igaza lenne? Ne röhögtess bammeg!

Még véletlenül sincs, az ellenzéke nem azért olyan balfék mert annak született, hanem mert kedvenc diktátorod ilyenné tette. Csak hogy nem is az ellenzék fogja ezt a marhát elzavarni, hanem a magyar nép.
Hidvégi Mihály 2018.10.26 06:45:04
@törppicur: Ó, uram, az a véletlenül sincs igaza ember elérhetetlen mélységben van, nekem ez nyóc, magát lökte oda.

Szavazni kire? Porig alázottakra nem szokásom. Nekem ez is nyóc. Az ország olyat szagol, amilyet szakajtott, nem az én problémám az egész ország nyűge. Kicsit igen, de legalább annyira az Öné is, uram.
Az október 23-i megemlékezések alkalmával ismét több irányból hallani, hogy most aztán tényleg elegük van az embereknek. Nem lebecsülve az egyéni percepciók fontosságát, vélhetően azonban mégsincs itt az a ”forradalom”, amit sokan ellenzéki oldalról látni vélnek...
Hidvégi Mihály 2018.10.25 10:58:56
@torró: Kedves Uram, engem nem érdekel Gyurcsány, majdnem annyira rosszul kormányzott, mint orbán.

Az viszont egyáltalán nem mellékes, hogy mennyiért vette meg Lőrinc a vagyonelemeit. Mert tökéletesen igaz, a vagyonnak dolgoznia kell. De nem mindegy, hogy az állam mennyiért szabadul meg a vagyontárgyitól, olyan kezekbe kerülnek-e aki kockáztat, befektet s nyereséget termel.

Ha valakinek odaadjuk (tehát nem értéken, hanem csak jelképes összegért) az nem jó helyen van. Ebből nincs gazdasági fellendülés, uram. Ideig-óráig tűnhet úgy, hogy működik, mert építeni mindenki tud, üzemeltetni, nyereséget kihozni, abból újabban befektetni, nos ehhez polgári metalitás szükséges.

S a Mészáros Lala, nem éppen mintapolgár. Mert az nem lop, hanem vesz.
Hidvégi Mihály 2018.10.25 11:59:43
@Ad Dio: "Ez csak addig megy így, ameddig nincs alternatíva. "

Nem lesz alternatíva. Amíg Orbán s Polt szabadlábon van , addig nem lesz alternatíva, ez a szar gondoskodik arról, hogy még csak véletlenül se jusson eszébe a "népnek" mást választania.

Tehát vagy börtönben lesz (kurva jól őrizve) vagy a föld alatt, de addig itt más hatalom el nem képzelhető.
Hidvégi Mihály 2018.10.25 12:19:46
@Ad Dio: Honnét tudtad, hogy ezt akarom mondani? Csak nem te is úgy érzed?

A diktátorok, legalábbis itt Európában nem engedhetik meg azt, hogy ne legyen ellenzékük. Így kell egy kis ellenzék, egy kis zsebellenzék, mit gondolsz, a cocik miért olyan balfaszok, az LMP képviselője miért nem szavazta meg a Sargentini jelentést, a Jobbik miért osztódik?

Na, na, kapisga?
Saját bevallása szerint Nádházi István maga is meglepődött a sikeren. Bár apait-anyait beleadott a versenytermékekbe, már azt is komoly eredményként könyvelte el, hogy döntőbe került Nagy-Britannia legnagyobb kenyeres megmérettetésén. Aztán kedden eljött az eredményhirdetés napja és kétszer is az…..
Hidvégi Mihály 2018.10.18 19:23:53
Nyugat-Európa nem egységes, az egyes országok maguk sem egységesek, nem látják egymást nagy barátoknak, mégis, ha közéjük lép egy kelet-európai, akkor valahogy mintába rendeződnek. Ez nem törvényszerű, különösen az új generációnál, de azért van egy ilyen tendencia. Orbán ambíciója, hogy európai…..
Minden 2010-ben indult. A jelenlegi miniszterelnök akkor használta először az azóta legendássá vált szót: fülkeforradalom. Akkor még sokak számára nem volt világos, mire is gondol valójában, mostanra viszont egyértelmű: feudális hűbérbirtokot csinálni az országból. A Fidesz 8 éve nem megnyerte a…..
Hidvégi Mihály 2018.09.06 06:28:52
@apro_marosan_petergabor: Nem hiába született ez a cikk.

Rendkívül tömören, de lényegre törően ismerteti Magyarország megszállását. Sajnos ez a helyzet, s ameddig ti, orbánban hívők meg nem értitek ezt az egyszerű folyamatot, addig Magyarország halad a teljes pusztulás felé.

Nagy hát a felelősségetek. Gondolkodtok végre vagy hisztek? TEK? Érted? Érted mire való?
Hidvégi Mihály 2018.09.06 09:08:57
@Ménár Atya: Atyám, atyám, hát hogy következne abból, hogy Orbán börtönt érdemelne s hogy a szar után ismét a húgyot választanám? Ha?

Ha. Haha, csak a hitetek van, semmi egyéb, érdemes lenne gondolkodnotok is.
Hidvégi Mihály 2018.09.06 09:15:08
@Fazakas László: Szárnyall a magyar ipar? Hát nem veszed-e észre, hogy hibát mutat a helyesírás ellenőrző: szárnyal.

Szárnyal az Audi, a Mercedes, az Aldi. Mi hasznunk van ebből, trollkám? Mi az apám faszáért jó az nekem, ha a nyugati multik agyon keresik magukat azért, mert ez a szar orbán tönkre baszta a szakszervezetket?

Mi hasznunk van abból, hogy az egész magyar gazdaság, ami még nem multi kézben van, az Lőrinc barát nevén van?

Semmi.
Most láttam a mellékelt képet a FB-on, hadd fűzzek egy-két megjegyezést a nyilvánvalóan progresszivista karikaturista-grafikus kirajzolódó gondolkodásmódjához, miszerint a hype-olt gyerekmentés és a kegyetlen migránsellenesség nem férnek össze egymással. De, összeférnek.  Sok oka van ennek.…..
Ahhoz, hogy másokat megalázz és megfélemlíts, először neked kell feladnod az emberi méltóságodat. Azzal szemben viszont, aki így feladja a méltóságát, a "vereség", a megalázás egymást követő gesztusai kitüntetést jelentenek. Az Orbán-rezsim azért is szenvedett már visszavonhatatlanul vereséget, mert…..
Hidvégi Mihály 2018.06.20 10:31:33
@DrGehaeuse: Én is valahogy így gondoltam, ahogy te.
Hidvégi Mihály 2018.06.20 11:15:35
@HaFr: Nem tudom, nem tudhatom, hogy megírni milyen egy ilyen cikket, olvasni öröm.
Hidvégi Mihály 2018.06.20 20:29:40
@Shish Yakoo: Nagy hülyeségeket citálsz ide kedves fiam, a barmaid még a magyar '56-os halottakat is az US számlájára írják.

Ejnye-ejnye, mit fizetnek a hazug hírért, fiam?
Minden történeti tanulság dacára tartja magát a sajátos pozitív előítélet önmagunkkal szemben, miszerint képesek vagyunk többre, mint amit egy Horthy-, egy Kádár- vagy egy Orbán-rendszer (nem nagyon különböző) egyensúlyi pontjai jelentenek. A progresszívok és a nacionalisták között csak a rezsimek…..
2030-ban csodásan fogunk élni. De mi lesz velünk holnap? Miniszterelnöki álmok a valóság tükrében. Minden politikus beszédének legalább két olvasata van. Az Orbán Viktoréinak is. Egyrészt nézhetjük a szónoklatokat a lelkes hívek szemszögéből. Másrészt a hozzá kritikusan viszonyulókéból.…..
Hidvégi Mihály 2018.05.13 07:56:31
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

"isten törvényének betartása valóban az alap. "

Ne mondj ilyet, ha jót akarsz magadnak. Majd jön Lepó meg F.M.J., meglátják mit írtál s olyat kapsz a képedbe, hogy csak nézel ki a fejedből. Ugyanis orbán-fanok között nem szabad az isteni törvények betartását igényelni, mert tizenéves csököttnek néznek, aki megragadt az énfejlődésének egy problémás szakaszában.

Ha orbánról van szó, akkor kötelező a lopás, hazudás, Isten nevének hiábavaló szájravétele s ehhez hasonlók.

Csak szóltam...
Hidvégi Mihály 2018.05.13 08:29:54
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Na, ez már mindjárt más, így tisztán látszik, hogy a jó oldalon állsz, minden rendben, akik nem így gondolkodnak (v.ö. ballibsik) meg le vannak ejtve, brávó.
Hidvégi Mihály 2018.05.13 17:32:45
@Kabai Domokos Lajos: Uram, nehéz dolga van a fanok ellenében. Sikerült a gyűlöletet elhinteni, nem ér itt józan érv, nem érnek az évezredes normák, csak egy érv él: Orbán sérthetetlen. Ez a norma. Aki valamilyen módon legkisebb elgondolásával nem ért egyet, az hazaáruló bitang.

Szegény nemzet! Népet így még át nem vertek.
Orbán Viktor mintha nem vette volna észre, hogy túlfeszítette a húrt. A katonai vonatkozású összefüggések alábecsülése mellett az igazságszolgáltatás kormány alá rendelésének szándékából azt olvashatták ki a multinacionális cégek, hogy itteni befektetéseik bármikor veszélybe kerülhetnek. (Előre…..
Hidvégi Mihály 2018.05.06 11:24:22
Hidvégi Mihály 2018.05.07 16:25:58
@F.M.J.:

"Egyébiránt nem OV emelte állami szintre a bűnözést, az már rég ott volt előtte is. Megint elvakít a fóbiád! A demokratikus berendezkedés szükségszerű velejárója a korrupció, csak a mértékek változnak. Nem öröm, tény."

Azt hiszem, hogy mi a büdös életben meg nem fogjuk megérteni egymást. A fenti mondatokban benne lévő megalkuvás gyáva, ócska és vacak a szememben. Az kurvára nem érdekel, hogy már Orbán előtt is voltak szarok, kurvára nem!

Meg ott is igen a másik oldalon állunk - én igen örültem, mikor az amcsik elkezdték bombázni a szerbeket. Nem azért mert háborúra vágyó szar lennék, hanem azért, mert az emberélet szent, ezt a szerbek leszarták, az európaiak csak sunnyogtak, s az amiknak kellett lépni. Brávó. Nem hagyják Ukrajnát magára? Bravó, Ukrajna épségét garantálta a művelt s emberséges világ, ez a minimum, amit meg kell tenni, amit az amik tesznek. Brávó ismételten.

Hibáztak az amik is már, de nem vészesen. Kinyírták Szaddámot úgy, hogy nem volt tömegpusztító fegyvere? Egyenként is pusztította az embereket a féregje. Brávó!

Trump egy idióta, de az amerikai demokrácia: brávó!

Így, így uram. Ön azt hiszi, h orbán a magyar gazdasággal tett valamit. Jogában áll, uram, mint ahogy nekem is jogomban áll azt hinni, hogy égadta semmit. A MÁV éppúgy szar, mint volt évtizedek óta, a magyar kisvállalkozások működnek is, nem is, oktatásunk szar, valszeg olyanabb, mint a szocik alatt, ó, uram, igen nagy lesz a csalódása asszem. Magára vessen, uram, én szóltam!
Hidvégi Mihály 2018.05.07 16:32:37
@leponex: Lepó, az isten áldjon meg, mi a fenét akarsz te P. oldalán? Oszd máshol az észt! Mondtam, hogy nem volt közöm a kitoloncolásodhoz, mi a fészkes fenéből gondolod, h a visszavételedhez lenne? Gondolkodj már!

Csak neked s csak itt elárulom, hogy a PKP-t már otthagytam, Nem azért, mert nem lenne szimpatikus továbbra is, de nekem egy aktívabb hely kell, így a Momentumot erősítem, (gondolom, szerinted gyengítem). Igen sok embernek adtam reményt, hogy lesz még Magyarország ragyogó hely (engem ált. szeretnek az emberek, elfogadnak s hisznek nekem, tudod-e?)! Bye, Lepó, további véleményedet nyugodtan tartsd meg magadnak, ismerlek már a-z-ig!
A progresszív oldalnak szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy Orbán negyedik (sorrendben harmadik) választási győzelmének több köze van a társadalmi konszolidációhoz, mint a propagandához: magyarul a győzelemnek objektív alapjai/okai vannak. Itt el kell oszlatnunk bizonyos tévhiteket általában a…..
Hidvégi Mihály 2018.04.28 15:55:05
Gyanús ez az egész nekem, főleg itt:

"főleg, ha végül tényleg megszabadulunk a manipulatív nacionalizmustól és a piacromboló korrupciótól"

Mi ez a naivitás, kérem? Utal rá valaki, valami? Csak nem Orbán montta?

Magyarul, addig, amíg a keresetek olyan kicsik, amilyenek (
www.napi.hu/magyar_gazdasag/dobbenetes_adatok_a_magyar_fizetesekrol_megteveszto_a_statisztika.661499.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link )
addig ne dicsérje senki orbánt, főleg a magyar gazdasági teljesítényt. Mert az vacak, sőt sz.r.

Miből látszik még? Ott az Origó, amíg olyan szöveget nyom, amilyet, no, meg a Kossut rádió, addig senki ne dőljön hátra, hogy megérkeztünk a tejjel-mézzel folyó Kánaánba.
Ajjaj! Még ilyet...!
Hidvégi Mihály 2018.04.28 15:55:37
Minthogy „a magyar nép leváltotta az ellenzéket”, kézenfekvő a feladat: annak az ellenzéknek a helyére kell lépni, „amely nemhogy a haza és a nemzet, de saját érdekében sem volt képes az összefogásra”. Jegyezzük meg ezt a 2018. április 21-ikei napot! Ezen a szombaton mutatkozott be Budapesten,…..
Hidvégi Mihály 2018.04.23 06:28:16
@Jakab.gipsz: Európai ügyészséget: kinek a megbízásából, milyen alapon?

A magyar nép megbízásából, Jakab! Kicsi agyaddal ugyan soha fel nem fogod fogni, de érdekes módon a magyar nép érdeke egybe esik az európai népek érdekével: ne lopják el az európai népek által összedobott s ideadott pénzt a magyar nép elől orbán oligarchái. Így van b.+, az a pénz kurvára hiányzik a magyar gazdaságból, amit ennek a szarnak az emberei elsíbolnak. Így tökéletesen egyezik a magyar nép érdeke az összeurópai érdekkel.

Persze agymosott fideszfanok ezt soha a büdös életben nem fogják megérteni.
Hidvégi Mihály 2018.04.23 07:10:27
@alvito: A fidesz úgy fog szétpukkanni, mintha sosem lett volna. Nincs fidesz már most sem, orbán van, fidesz nincs. Ilyen párt nincs, a párt az emberekből áll, akik közös akarattal mennek egy irányba. Ilyen itt nincs, mert senkinek nincs, nem lehet akarata orbánon kívül. Ergo nincs fidesz. A neve még van, elvileg még létezik, de csak orbán van, fidesz nincs.
Hidvégi Mihály 2018.04.23 09:33:12
@Jakab.gipsz: Orbánnal szemben Soros állna? Nem tudom, Sorost nem ismerem, fogalmam sincs, hogy szemben áll-e orbánnal.

Magamat ismerem, a magyar nép része vagyok s én igencsak szemben állok orbánnal, mert mindig gyűlöltem a hazugságot és a tolvajlást, gyűlöltem a magyar nép lelkének megnyomorítását. Tehát sose beszélj sorosról, lófaszt, a magyar nép fogja orbánt legurítani a parnasszusról. Ahogyan a román nép is eltávolította Ceausescut.