Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Anderson

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a legidegesítőbb, hogy pont azzal csinálunk reklámot ennek a nyomorult videónak, hogy kitesszük, és megírjuk mennyire szar. Mert az. Ócska, rossz poénok, rossz színészek, a téma rémesen kínos megközelítése, pocsék az egész úgy ahogy van. Sajnos ez néhány kivétellel…..
Mr.Anderson 2015.10.07 16:57:54
@ancsika: Ja mert minden erdelyi roman ugye?:)
Mondjuk ezért kár volt, ennek alapján meg nem nézném a sorozatot. A pilot kap egy esélyt, a többit meglátjuk.  ..
Mr.Anderson 2014.11.08 16:05:30
@Fedor: O nem valami falling skiesban nyomja foallasban?
Ma, azaz október 3-án vetítik le az első epizódot a Disney új Star Wars-rajzfilmjéből (itthon meg majd csak vasárnap debütál), de máris zöld utat adtak a második évadnak, tudta meg a Hollywood Reporter.  Az öt tizennégy epizódos széria (plusz a négy netes kisfilm) a III. és…..
Mr.Anderson 2014.10.05 20:59:29
Igaz, hogy csak egy karácsonyi különkiadást, de az is több a semminél ugye. A BBC hosszú ideig tartó egyeztetés és a színészek naptárában talélható lyukak összehangolása után fixálta le a negyedik évad forgatási menetrendjét, amiről annyit lehet most tudni, hogy Benedict…..
A comment:com egy médiablog. Ebbe belefér a készülő Hannibal-minisorozat, az X-Faktor, a Walking Dead-félévzáró kritikája és a köztévé összes elkúrása is. Mert ezek a média részei, azé, amivel ez a blog foglalkozik. Nem azért írtuk meg az 500 000. külhoni magyar állampolgári…..
Kezdjük azzal, amit tudunk: Bozsek Márk pénteken este bejelentette, hogy kiszáll az idei X-Faktorból. Az RTL Klub ma reggel közölte a sajtóval, hogy a tehetségkutatót feladó énekes helyére a múlt heti kieső By The Way kerül vissza. Minden más csak bullshit. Persze nem azért…..
Mr.Anderson 2013.11.09 14:47:44
@sixx: Hát kapjon az az egy védettséget s ne keljen fellépnie a la Valo vilag vagy mittudomén.De ez igy nagyon gáz.
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Mr.Anderson 2013.10.20 11:18:21
@Hurrá Torpedó: Közben megnéztem hogy mutat szarrá sminkelve, nos tényleg elég türhető az eredmény, ettől függetlenűl meg mindíg inkább elfordulok ha ő következik a műsorban.
Mr.Anderson 2013.10.20 14:51:23
@herut: :))) Ha te tényleg azt hiszed hogy az x faktor erről szól, akkor nagyon naiv vagy.
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
Mr.Anderson 2013.10.13 21:47:56
@Vittore.: Szikora meg nincs tisztaban a szabalyokkal:D
A Társas játék című sorozat első évadára joggal volt büszke az HBO: a párkapcsolati szappanoperának is tekinthető sorozat az első olyan magyar produkció volt, amit nyugodtan oda lehetett állítani egy svéd, dán, német, brit vagy amerikai sorozat mellé, senki nem röhögte volna…..
Mr.Anderson 2013.10.05 22:48:04
@zoranje: Game of Thrones?
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
Mr.Anderson 2013.07.10 19:57:46
Emberek, lehet kezdeni az aggódást, Lemmy, a Motörhead 67 éves énekes-bőgőse annyira szarul van, hogy a zenekar kénytelen volt lemondani a nyári fesztiválfellépéseket. A bibircsókot ismét divatba hozó Lemmy két hónapja lett rosszul, az orvosok vérömlenyt találtak benne valahol…..
Mr.Anderson 2013.07.06 08:12:33
@Köves D. Gábor: Ideznem Lemmyt ezzel kapcsolatosan , olvasd el es gyorsan adj ket pofont magadnak.
""I'll tell you something about history. From the beginning of time, the bad guys always had the best uniforms. Napoleon, the Confederates, the Nazis. They all had killer uniforms. I mean, the SS uniform is fucking brilliant! They were the rock stars of that time. What are you gonna do? They just look good. Don't tell me, I'm a Nazi 'cause I have uniforms. In 1967 I had my first black girlfriend and a lot more ever since then. I just don't understand racism, I never thought it was an option."
Házassági ajánlatokkal bombázzák Kárpáti Rebekát, harsogja a mai Blikk. Mint ismeretes, a Barátok közt berényi Andrásának, R. Kárpáti Péternek a lánya, akit a legolvasottabb bulvárlap egyenesen "a magyar Kate Moss"-nak hív, nem lázadt fel Hajdúék…..
Mr.Anderson 2013.07.05 15:17:02
Hiába debütált a Billboard-lista első helyén Kanye West minimalista borítóval és lopott Omega-nótával súlyosbított opusza, a második hétre mindenki megvette/letöltötte, akinek nagyon kellett, így 80 százalékot esett az eladás, a Yeezus meg visszaesett a harmadik helyre. Mellesleg…..
Van, ami marad. ..
Mr.Anderson 2013.07.01 16:42:56
Kérem szépen, aki eddig lelkesen gondozta, fésülgette és trimmelgette a felső ajkát díszítő szőrzetet, hogy egyre jobban hasonlítson egy osztrák káplárból német diktátorrá avanzsált elmebetegére, ráadásul az arca is meglehetősen sápad és beesett, valamint a haját…..
Jimmy Kimmel talkshow-jában gyakran van egy olyan szegmens, amiben egy stáb kimegy az utcára és álhírekkel akasztja hasba a járókelőket, majd a reakciójukat közösen kiröhögjük. Na, most egy Justin Bieber-koncert előtt tesztelték, mennyire megengedők az ifjú popcsillag rajongói a…..
Mr.Anderson 2013.06.30 10:38:01
@sixx: A langologitarok.hu-n kivul irsz meg mashova is cikkeket?
comment:com A nap képe 2013.06.28 15:00:00
Ilyen maszkban kellene riogatni a kölyköket Halloweenkor. ..
Mr.Anderson 2013.06.28 21:13:00
@sixx: En szeretnek napi Breaking Bad-es posztot is :(
Az FX újabb minisorozatot jelentett be, ezúttal James Fenimore Cooper klasszikus indiánregényéből, Az utolsó mohikánból lesz tévés projekt. Írónak megnyerték azt a Chris Cowe-t, aki az 1992-es Michael Mann-film forgatókönyvét is írta, mellé Kerry McCluggage (Miami Vice) és Steve…..
Mr.Anderson 2013.06.28 10:02:18
@sixx: Nyilvanvalo hogy egy ilyen temaju cikk /rasszista/fasiszta/kommunista megnyilvanulasok tomeget fogja elohozni.Ez eddig is igy volt mindig, az megoldas ha nem adsz lehetoseget vitazni veluk?
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Mr.Anderson 2013.06.27 18:29:14
@ökörpöröly: Bekoszont a netnaci is, nemet farkakat szopna egesz nap, deportalast emleget, holokausztot firtat , minden stimmel:D :))
Ha a német thrash metál szóba kerül valahol, akkor biztos, hogy a Kreatort is emlegetni kezdi valaki. Az esseni zenekar a műfaj egyik alapvető csapata, akiktől sokan még a death metal színteret is származtatják. A Kreator legközelebb a pécsi Rockmaratonon lép fel Magyarországon, így…..
Elesne a 400 millió forintos Las Vegas-i szerződéstől az Attraction, ha elvállalná a szombat esti fellépést A Szépségkirálynőben, írja a mai Blikk. A bulvárlap úgy tudja, Hajdú Péter most idegesen hőbörög, mert az Attraction társulat vezetője, az ex-Hip Hop Boyz-tag Szűcs…..
Mr.Anderson 2013.06.21 16:08:14
@-Szűcs Gyula-: Bannolni ezert? Hat nem muszaj reagalni ra minden alkalommal...
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
Az AXN hamarosan bemutatja itthon is a CW Beauty and the Beast-feldolgozását, az a sorozatot, aminek létét épeszű ember nem tudja megindokolni, abban a formában, amiben meg a képernyőre került, végképp nem. A pilotról írt kritikámban ezt írtam: Tavaly két tévésorozat-tervezet…..