Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalacs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
kalacs 2018.04.13 10:31:10
Demagógiáról makogsz az elején de pont te nyomjod a demagóg baromságokat. Ha jól számoltam egészségügyről és oktatásról 3x panaszkodtál; ellenségekről és gyűlöletről 3x; korrupció/rezsim/maffiaállam témakörről 4x különböző bekezdésekben. Fele ilyen terjedelemben is leírhattad volna az egészet. Feltétel nélkül elhiszel minden hülyeséget amit az indexen vagy épp hvg-n látsz, de nem gondolsz bele semmibe, nincs egy saját gondolatod.

Bekezdéseidre egyenként:

- Köszönöd hogy az esőben állhatsz hogy szavazhass: szívesen, vegyél esernyőt vagy ne menj köztudottan esős országba. A szavazások olykor sokáig elhúzódnak. Nem tudom mi volt amúgy a megalázó itt.

- Sorost és simicskát pont leszarom. Igen, sokszor hülye módon kommunikál a kormány és a kormányközeli médiák, de azért ez még nem jelenti azt hogy mindenben egyet kell értenünk pl az EU-val. A bekezdés többi részének nincs is igazán értelme, mondanivalója. Csak rinyálás.

- Bevallom, nem egészen értem hogy a "most is tort ül a félelem" kifejezéssel mire gondolsz, elsőre a migránsoktól való félelemre és "félelemkeltő propagandára" gondolnék, de ugyebár nagyjából 2015 áprilisa óta van migráns válság, szóval az előző választásnál még nem volt ilyen "propaganda"..a maffiaállamozás megint egy demagóg, semmit mondó kifejezés, putyinistázás meg bennem pont olyan érzést kelt mint amit ő mond a fideszesekről, az "ostobákról". Az USA, meg a balos média azt mondja hogy az oroszok rosszak és utálni kell őket úgyhogy semmilyen gazdasági kapcsolatunk nem lehet velük. Nem mintha a nyugat olyan tökéletes lenne akár a jelenben, akár a múltban. Szerintem minél több lábon kell állnia a gazdaságnak, nem lehet csak a nyugatra alapozni mert akkor egyszer valami nem tetszik nekik, fellebegtetnek egy szankciót és nem lesz választásunk a témában.

- "hagynak minket dolgozni.." Itthon is én és minden ismerősöm dolgozik, méghozzá nyugodtan és pénzt is keresünk. Egészségügy is van, oktatás is. Mindkettőben volt részem. Minőségén van mit javítani, nem vitatom. Azt már inkább hogy ők tették volna tönkre, max annyi róható rájuk hogy nem fektettek elég energiát a színvonal javításába.

- Nem fogsz hiányozni.

- Alaptalan demagóg szöveg a kórházakról. Oktatás színvonal csökkenése is alaptalan demagóg és igazából már két bekezdéssel ezelőtt is panaszkodtál erről. Munkák pofára eldőlését részben jogosnak tartom, bár a balos média ezt is eltúlozza szerintem, mert állandóan azt mondja ezekben az esetekben hogy "kormányközeli", "fideszközeli", "orbánközeli" stb, ami nem jelent semmi konkrétat. Hogy tudd mire is gondolok, egy gyors pillantást érdemes vetni erre:
hu.wikipedia.org/wiki/Hat_l%C3%A9p%C3%A9s_t%C3%A1vols%C3%A1g.

- Elmenni mindenkinek szíve joga, azt meg hogy "nem kellettek MO-nak" kifejthetted volna, hogy itt mire gondolsz. Nem találnak munkát vagy mi?

- Hőn szeretett Angliád is annyira befogadó hogy megszvazták a Brexitet, mert nem kérnek ennyi bevándorlót és nem kérnek az EUs bürokratákból. Azt meg ne állítsd mások nevében hogy mire tanítják meg gyerekeiket, és ki mit lát, szívük miért dobog. Magad nevében beszélj.

- A te sorsodról te döntöttél, mivel te mentél ki, nem kényszerített senki erre. Sokan jól élnek itthon is, az is aki nem fideszes. Ha neked nem tetszik ami itt van akkor menj ki, de ezért ne hibáztass másokat. A bevándorlás egyébként igenis egy jelentős tényezője volt a választásoknak. Azt a vak is látja hogy a fidesz szinte mindent erre tett fel, de ez még nem jelenti azt hogy ebben ne lenne igazuk. Az már más kérdés hogy úgy állították be pl a jobbikot mintha ők kifejezetten akarták volna a bevándorlást, ami viszont nem igaz. De nem kell mindent elhinni nekik, ügyesen össze tudják vágni a videókat... A többi pártból nem tudom miért támogatja mindenki a migránsokat. Nekem olyan érzésem van mintha csak és kizárólag azért hogy ellent mondhassanak a fidesznek. Szvsz sokkal kisebb lett volna a támogatottsága a kormánynak ezen a választáson ha nem ragaszkodik mindenki kényszeresen ahhoz hogy a bevándorlás jó, a fidesz rossz. Nem ismerjük azokat az embereket, nem ide tartoznak, más a kultúrájuk, mi nem tudjuk eltartani őket, beilleszkedni nem vagy csak nagyon soká tudnának, ha nem ide akarnak jönni (nem mintha annyira akarat kérdése lenne hogy hová teszik őket EU-n belül) akkor sem szeretném hogy az autópályán vonulgassanak vagy a keletinél sátrazzanak és miattuk ne férjek fel a vonatra. Lehet őket egy szintig támogatni, de azt a saját hazájukban. Ott kialakítani biztonságos táborokat.

- Már megint arról beszélsz hogy a sorsodról döntöttünk (és megint mások nevében is beszélsz) ami nem igaz. Megint oktatás és megint eü. Bolti sorokhoz és kevés sofőrhöz (szerencsére úgyis az automatizálásé a jövő) nem tudom mi köze a választásoknak.

Végül: Nem örülök én sem hogy 2/3-a lett a fidesznek, origó és M1 szerintem is túlzásba viszi a migráns és STOP témákat, de itt inkább az ellenzék csinálta rosszul a dolgokat és emiatt nyert a fidesz.Nem írhatok több karaktert de kb ennyi
Régóta szemeztem a Xiaomi Mi Pad 2-vel, mert a változások igazán üdvözítőek voltak az 1-es modellhez képest. Csinos fém ház, egészen jó processzor, remek, Apple által is használt kijelző, USB Type C port és sok egyéb érdekesség. Nem olyan régen értekeztem már a tabletekről, akkor a cél az volt, hogy…..
kalacs 2016.12.04 19:34:09
@Fuxos (ex bömis): nézz körbe a neten és rájössz hogy mindenhol azt mondják hogy jók a Xiaomi termékei
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
kalacs 2016.09.13 15:30:22
@elmouse: Mivel nem 1 hete volt a dolog így sajnálom de nem fogom előkutatni. Volt ilyen. Elhiszed vagy sem az már a te dolgod.
kalacs 2016.09.13 16:12:42
@elmouse: Hát most én is annyit tudnék csinálni amit te, hogy guglizok aztán vagy meglesz vagy nem. Egyébként a dobást nem úgy kell elképzeni hogy jól meglóbálta aztán zsuppsz jó magasan... inkább átgyömöszölte a kerítés tetején
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
kalacs 2015.08.25 22:32:51
@fidesz maszop dk egykutya: van olyan barátom aki szíriában nőtt fel és megmondta hogy túlnyomó részt nem szíriaiak jönnek csak annak adják ki magukat. papírjaik széttépve. a maradék meg nem sűrűn menekült. de ha az is az ajtón kopogjon ne a kerítésen másszon át mint a cigányok.
kalacs 2015.08.25 22:55:52
@dr. mesterseges szinezek: Hát én az erdőt nem mondanám ajtónak. Meg remélem belátod azt is hogy nem orbán hívott ide több százezer vagy millió "menekültet". Questorosok meg remélem hogy nem kapják meg az én adómból a pénzüket. A cég vagyonából kapjanak annyit amennyire futja aztán kész. Ne mondjátok nekem hogy nem volt gyanús hogy minden értelmes helyen 1-2-3 % a kamat ott meg adtak 8-at vagy mennyit.
A Sonic Dash egy jó játék. Igaz, hogy körülbelül a hatszáztizennegyedik 3d-s futójáték a Play Store kínálatában (á la Temple Run), de lássuk be, ha valakihez igazán illik a végtelen pályákon egyre gyorsuló rohanás, az a Sega égszínkék turbósünije lesz. Az sem újdonság,…..
kalacs 2013.12.18 22:51:24
Amikor már majdnem bevesszük, hogy minket csak a totális bekamerázás és az egyre nagyobb trollhadseregek felállítása védhet meg a mindennapi bűnözéstől, a BKV egy meglepő és kreatív ötlettel hökkenti meg a magát már majdnem eltemető önjelölt kriminológust. Valamiért az…..
Már csak kettőt kell aludni, és jön a GTA V, köszöntsük méltó módon: a sorozat női beköltöznek kicsit a játékcsajrovatba (bár a hatujjú Lola már szerepelt itt korábban). A GTA-kat szokták nevezni bűnözésszimulátoroknak is, így a női szereplői között eléggé…..
kalacs 2013.09.16 09:48:48
@False_GOD: szerintem Rockstar-ék pont nem a kalózkodás miatt csinálták konzolra először, csak azért mert arra egyszerűbb fejleszteni a fix konfig miatt. Én azon a véleményen vagyok h a R* egy olyan csapat aki belead apait anyait abba amit csinál és szerintem megérdemlik h megvegyék a játékukat, ne csak letöltsék. Ettől függetlenül én sem örülök h PC-re még sokat kell várni, mert nekem sincs konzolom.