Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bél_Flóra

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki összekaparta volna magát az idegtől, hogy vajon hova tűnt kedvenc kertévés sorozata, ami a fiatalok mindennapi életét mutatja be realisztikusan, attól kérjük, hagyjon fel az önpusztító cselekménnyel, ugyanis ismét itt az Éjjel-nappal Budapest HV. Joe ismét a pecóban,…..
Szegény Anikónak csak nem akar beindulni ez a pösti élet: azóta küzd munkaproblémákkal, amióta fölszakadt gyönyörű országunk székes fővárosába, azóta nem talál egy rendes állást magának. Volt már modell, szeretett volna tetoválni, most pedig pultozik, de utóbbinál sajnos…..
Bél_Flóra 2013.06.15 21:16:29
@Viax: Nem nézem ki én sem Hannácskából, hogy napra pontosan emlékszik, épp melyik lovagjával érezte jól magát.Főleg, hogy az esetek többségében alkoholos és egyéb befolyásoltság alatt volt.
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x05 2013.01.07 10:00:00
Az ünnepek után a nosztalgia HV-t Andreas tanyáján folytatjuk, aki úgy gondolja, hogy véget vet a hülyéskedésnek, itt az ideje, hogy megtudják a csajok, mi az a kőkemény falusi élet: az éléskamra kiürült, Bambit mégsem kellene a bográcsba tenni, ezért iszkiri le kajáért a…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x09 2013.03.12 13:00:00
Elérkeztünk a végéhez, most mindenki búcsúzik mindenkitől.  (A csatorna home lapja folyamatos technikai stressznek tett ki, ezért a sori végét bánom, de azt nem, hogy ez az idegeimen hárfázó, nem létező hibák miatt leblokkoló vacaktól megszabadulok. A fejlesztőknek…..
Most, hogy Hanna terhessztorijának a második fejezetébe tapostunk bele, lássuk, hogy Márcselló tisztességes férfiember vagy pedig egy szégyentelen kan-e? Megússzák-e Lallerék, hogy az adósok börtöne legyen az egyik új helyszín? Mennyit hajlandó Dzsó megtenni a szerelemért?…..