Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltan___

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt alighanem kavar majd némi vihart, de a történet érdekes, és a belőle következő morális kérdéseket majd alighanem alaposan kivesézitek. Noha Angliában és Norvégiában játszódik, szerintem ez a legkevésbé érdekes része. Jöjjön tehát Zoltán története! „Most…..
Zoltan___ 2013.06.14 21:11:32
@pamut: Ahogy mar lattad a valaszt ez a Trolltunga. Mar regen lattam rolla fenykepeket de sokaig nem tudtam hogy norvegiaban van. A turank oda felejthetetlen volt, mert este 5-6 fele indultunk fel a hegyre es ejfelre meg nem ertunk fel, nem tudtuk hol vagyunk, korom sotetseg volt mindenhol, semmit nem lattunk ezert lesatoroztunk a jeghideg ejszakaban a semmi kozepen, orakra mindentol a hegy tetejen. Majd reggel amikor felkeltunk es ujra elindultunk, akkor jottunk ra hogy mar csak 15 percre voltunk a celtol. A hely tenyleg gyonyoru es legalabb 1x latni kell az eletben.
Nyaron megyunk meg Norvegiaba ket hasonloan szep helyet megnezni a Kjeragbolten-t es a preikestolen-t.
Zoltan___ 2013.06.14 23:21:11
@charlieharper:
Valaszok:
1. Szeretem a kelkaposztafozeleket, de mivel edesanyam egyszer ugy elsozta hogy szinte ehetetlen volt, azota csak ugy ismerem mint "sos fozelek". Azota mikor megkerdeztem mi a kaja mar o is csak azt mondta hogy sos fozelek, habar csak akkor egyszer volt sos.
2. Megfordult a fejemben hogy a felesegemet vigyem magammal de nem kapott szabadsagot, es amugy sem egy olyan utat tervezte, amire ot nem vittem volna magammal szivesen. Haverral elmegy hogy a hid alatt alszotok, de a felesegemert mar feleloseggel tartozom.
3. Az angol tudas hianya verbalisan mutatkozott meg nallam. Minden szakkonyvet amit kellet angolul olvastam elotte is es tobb regenyt is amiknek a szokincse hatalmas volt. Tehat volt tudasom, ismertem a szavakat es tudtam olvasni. De beszelni es erteni az nem ment. Igy csak azt kellet megtanulnom.
4. eszak kelet london. De nem a hely volt specialis hanem tetszett maga a varos.
5. Nem annyira erdekeltek az anyagiak hogy csak azert elvallaljam a melot. Habar az akkori manager megmondat hogy valszeg ha nem vallalom el nalluk a melot akkor nagyon nehez lessz barmi telecom melot is talalnom, de belevagtam. Akartam egy kis valtozast, kalandot.
6. Felesegem addig dolgozott
7. Nem erzem ugy hogy bejartam a vilagot, de meg nincs vege a tortenetnek..., se az eletemnek.
8. Mar nincs hazudozas. Ahogy leirtam a tortenetemben, a diploma behazudasa csak a magyar cegnek volt aki kint ajanlott volna melot a londoni kezdeshez es el sem vallaltam. A mostani melomnal mar egyszeruen kitoroltem az iskolara vonatkozo reszt es nincs benne semmi arra vonatkozo. De miutan latjak a tapasztalatokat senki nem is kerdez semmit. Tehat mar nem kell hazudni.