Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kommentelő Pista

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pacsai életéről szóló könyv nagyban készül, ezt szeretnénk nem titkoltan promózni azzal, hogy felvezetjük egy olyan beszélgetéssel, amelyben előzetesen is választ kaphattok arra, hogy miért is akar Pacsai írni és mit várhattok a könyvtől. Az interjú után pedig a múltkori Patreon posztban debütált,…..
Kommentelő Pista 2018.11.30 17:00:53
@Jóska Pista: Pont az átlagos magyar celebet nem tudom sajnálni, de maga a gyakorlat számomra sem a világ legszimpatikusabb dolga. Bár nekem úgy általában ez az "elcsalom a felesből az italt, belepisálok a levesbe, megbaszom a feleséget a konyhapulton" világ elég taszító, látszik, nem lesz belőlem sosem ezerstrigulás legény.
A könyv az interjú alapján engem még érdekelne is, de a kedvcsináló fejezet inkább elriaszt. Illetve nem tudom, mennyire work in progress a dolog, remélem még átmegy valami szerkesztésen, mert egy két és fél képernyő hosszú bekezdés azért elég necces.
Ezzel együtt nagyon örülök, hogy életre kelt a blog.
Sokan fel sem fogják, hogy milyen undorítóan nehéz terhet rónak legjobb barátaikra, egy-egy habos-babos, selyemszalaggal áttekert esküvői meghívó átadásával együtt.  Alig indult el a március, s a tavaszt bár még nem hozta el nekünk, de a turbékoló gerlepárok már most osztogatják a bézsszínű…..
Kommentelő Pista 2018.03.06 21:08:28
@scsaba1: A "pörgettük le az egészet" részt úgy kell érteni, hogy ti kezdtétek el irányítgatni a többi balekot, vagy hogy konkrétan nem volt senki más, aki bármit is segített volna? Mindkettő elég necces, de ha a második, akkor az a világ szégyene.
Szerintem az emberben genetikusan él egyfajta lázadás a mindenkori rendszer ellen. Ez a lázadás lehet kicsi (miért nem támogatják jobban az én falumat, vagy éppen gazdasági osztályomat), lehet gyermeki (fuck police, punks not dead, békejel és hippik) és lehet radikális is amely teljes mértékben…..
Kommentelő Pista 2017.12.14 16:05:14
@Szerda Úr:
Érdekes amúgy, szerintem pont ez a legkevésbé fantasztikus része a sztorinak. Ha már itt tartunk, nekem a thai bokszos rész az utolsó pillanatban felbukkanó lovassággal sokkal valószínűtlenebb. De éppen elhiszem azt is, mondjuk én amúgy is kibaszott hiszékeny vagyok.
Ha kis szerencséd van, ez is főoldalas lesz, és akkor a sztenderd megsértődött járőrök mellé hátha megjönnek a "ha nincs rejtegetnivalód, nincs mitől félned" droidok is, és akkor teljes lesz az állatkert.

A korrupciós részhez meg annyit, hogy én úgy utálom a rendőröket, mint a másnapos szart, de pl. egy Vizoviczki-ügyben mégis mit tudna csinálni egy-egy lelkiismeretes szerencsétlen? Ha nagyon elkezd pattogni, a saját kék testvérei tesznek róla, hogy véletlen elsüljön a szolgálati fegyvere az öltözőben. Ezt még a leghülyébbek is elég hamar leveszik, aztán onnantól kezdve jobb mindenkinek a békesség. A helyükben én sem ugrálnék jobban.
Kommentelő Pista 2017.12.14 19:11:48
@Szerda Úr:
"a vizó ügyhöz kapcsolódva meg én arra gondoltam akik saját elhatározásból lettek kidobók, besúgók stb. azok szép pénzeket kaptak ám. "

Persze, értelek, de ezek nekem nettó bűnözők, fölöslegesen hörögni meg minek? Viszont akármilyen korrupt is a rendőrség, ez az egész nem működött volna, ha az összes többi nem pénzelt rendőr (oké, hogy szervezett bűnözés, de egy egész kerületnyi/fővárosnyi rendőrt csak nem lehet megvenni - remélem) azonnal borította volna a bilit. Lehet, én vagyok naiv, de szerintem az ilyesmit nem lehet sokáig titokban tartani a kollégák előtt.

Mondom, az egyén szintjén abszolút megértem, miért nem lépett elő senki, hogy én vagyok Serpico, de rohadjanak meg, ezek után hozzám ne jöjjenek oda, hogy erre a bokorra nem lehet pisálni.