Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambrus Gergely

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hónap telt el a két TC pályanap közt. Ez jó sok idő, de a versenyautó-építés munka. A munka pedig, mint az nyilvánvaló, légnemű, amennyiben állandóan kitölti a rendelkezésére álló teret. És ott nyomást képez. Lássuk, hogyan. Először is a motor: Powered Áki…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
A Gallardo Superleggera meglepően rossz. Ez annak a szupersportautó-összehasonlításnak a váratlan eredménye, amit a Michelin gumitesztnek hív, de persze műfajilag inkább a drogambulancia előtti heroinszökőkútra emlékeztet. Nincs az a szódásszifonból orrba fellőtt feketekávé,…..
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
Ambrus Gergely 2013.09.02 17:08:39
@sterimar:
ok :D
Ambrus Gergely 2013.09.02 17:10:56
@rpflora:
Aha, hát nem egy tipikus "buta" fizetős lány lehetsz a válaszaidból ítélve.
Az igaz, hogy a legtöbb pasi a szőke csajokra bukik? te hogy igazodsz ehhez?
Ambrus Gergely 2013.09.02 17:12:37
@Ambrus Gergely:
Mondjuk nekem mindegy, hogy szőke, vagy barna vagy fekete, csak jó legyen az összehatás, nekem számít jól néz ki e a csaj.
Felnéztem pár hírdető oldalra, de azt tapasztaltam a lányok elég nagy része arckép nélkül tölt fel fotókat.
Mondjuk gondolom aki kurvázni megy nem is az a lényeg neki :D
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
Belsőség Heti merítés 2013.08.25 10:29:16
Amerikai ikon Hogy mitől tud olcsó lenni, arra nem nehéz rájönni: csak azt kapsz, ami fontos, tehát egy eltalált kasztnit, egy méretes motort, és hátsókerékhajtást. Belül csupa műanyag, minden faék egyszerűségű, kapaszkodó nincs, az ülés előrehajtáskor nem jegyzi meg a…..
Totalcar TV: Ami tavasszal nem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo. Bizony, az idei első szezonban elég sokat dolgoztunk azon, amit a nézőknek végül a képernyőn és a fantasztikus interneten szervíroztunk sok szeretettel.Azonban butaság lenne tagadni, hogy egy-egy…..
Belsőség Heti merítés 2013.08.04 09:22:44
Helga Ahogy beleültem, az tetszett meg benne, hogy a km-számláló 300000 fölötti értéket mutat. Nem úgy, mint a korábban megtekintettek 200-250 ezres állásai, illetve volt egy 600 ezres is, ami pesti taxi volt és cserélték már a motorját, ettől inkább menekültem. Gondoltam, ezt…..
Ambrus Gergely 2013.08.05 12:21:16
nálam ez a népítélet a best of: nepitelet.hu/autok/bmw/5_1995/540i_m5_kepessegekkel/

hülyegyerek, első autó, lefingott v8-as BMW, mi kell még :D
Nem is lehetett másképp, mint hogy egy 600 lóerős Nissan GT-R menjen be a 2 perces álomhatár alá a Hungaroringen. Már csak azt nem tudtuk, hogy mindez mikor fog bekövetkezni. 2013 június 18-án egy 1:58.828-as idővel Árvai Imi megfutotta minden idők leggyorsabb "amatőr" utcai autós…..
Belsőség Heti merítés 2013.06.30 08:51:23
Hűséges útitárs Az autó külseje nem volt a legszebb de a motorja nagyon jó volt. Én láttam fantáziát a típusban, és elkezdtem építgetni (teljes fényezés stb stb).De egyszercsak elegem lett belőle és eladtam a ráköltött pénz töredékéért. Egy darabka bizalom a…..