Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaksimannitro

62 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy Csanya mondta: Meg kell futtassak 250 alvászavaros emberkét. Január elsején összegyült néhány elmebeteg futó a szó jó értelmében, hogy egy kis terepfutással indítsa az évet. Megától érthetődő volt, hogy nekem ott kell lennem. Ha én ott vagyok, akkor a GoPro is. :D Kénytelen voltam videót…..
Lassan kezdenek elfogyni a tesztelésre váró cipők, így kénytelen vagyok igénybe venni a Zasszony cipő tárát. Ő is nagy Hokás. Egyszer megmutattam, hogy mi a jó, azóta csak ez kell Neki. Jobban jártam volna, ha valami olcsó dechatlonos cipőt mutatok :P  A mai alanyunk a Torrente 2. Oly kecses, oly…..
 Arra gondoltam, hogy írnék pár sort erről a cipőről. Idén, 2021 tavaszán vettem ezt a cipőt akciósan, valami webshopban. Szeretek a neten vásárolni, főleg akkor, ha már ismerem a márkát. A Hokát pedig jól ismerem. Szerintem, elfogyasztottam már közel 10 pár cipőt tőlük. Meg kell mondanom, hogy az…..
Hoztam a hétvégéről egy élmény videót. Az erdő csodálatos volt, a táv kellően fársztó. Köszönöm a szervezőknek az élményt...
Mikor 2020 augusztusában hazajöttünk Nagyatádról, Tera megjegyezte, hogy: "Olyan kár, hogy idén nem indultál!" Na, nekem sem kellett több, írtam is Edzőbának, hogy essünk neki és kezdjünk el felkészülni a második Ironmanre. Itt még minden szépen és örömökkel telin indult. Októberben, egy családi…..
A hétvégi kiruccanásunk a Rigó körre. Pilisszentlászlóról indultunk a Sikáros felé, majd a Kaintz forrás, Vadálló kövek érintésével jutottunk el a Prédikáló székhez. Remek kis túra. Jól futható, egy komolyabb mászás van benne, az olyan 23%-os meredekségű, na ez nem az én testsúlyomnak való(dolgozok…..
Vasember leszek 5peaks of Gerecse 2021.04.02 07:48:16
Ismét egy újabb kihívás, amit természetesen az utolsó napra hagytunk. Most, a Gerecsében bóklásztunk. Erről késztettem egy videót. ..
Vasember leszek 6 Peaks of Vértes 2021.03.06 19:08:49
Február utolsó napján ismét megnéztük, hogy mit tartogat számunkra az ERDŐ. Igen, végig nagybetűvel, mert megérdemli. Most megmutatta, hogy milyen kis aprók vagyunk és Ő az úr ezen a vidéken (is). Nagyon szép és élvezetes futás volt, 25km és 1050m szint. Ha érdekel, nézd meg a videót amit…..
Hogyan is telhetne egy földi halandó vasárnapja? Reggel felébred, megissza a kávéját, megreggelizik, majd kb. nem csinál semmit ebédig. Na jó, esetleg rendet rak és babrálja az autóját a garázsban. Na, hát mi nem ilyenek vagyunk. Nem vagyunk különlegesek, egyszerűen másképpen gondolkodunk. Épp…..
Gondoltam, hogy itt is meg kellene osztanom a sztorimat. Igencsak el vagyok maradva. :( Egyszer, réges-régen, kitaláltam, hogy mekkora dolog lenne megcsinálni egy Ironman-t. Ültem a számitógép elött, tömtem a fejemet és neztem egy videót. Egy olyan motívációs cuccot. Ahol Rick Hoyt a fiát vitte…..
Sziasztok! Ha, már hétfő (tudom, ha-val nem kezdünk mondatot) akkor ismét itt vagyok. Nem szabadultok tőlem.  Tegnap volt az utolsó napja, hogy teljesíteni lehetett, a terepfutas.hu legújabb agymenését, a Peaks-et. Ez egy olyan játék, hogy kijelölnek az adott hegységben 5 esetleg 4(Pilis)…..
Kezdjük ott, hogy 1000 éve nem írtam ide a blogra. Bocsi. Inkább a fészt erősítettem. Ha kíváncsi vagy mi történt ez idő alatt, akkor itt megteheted. Nos, a nagy visszatérést kezdjük is egy jó kis cipő teszttel. Jó ideig keresgéltem valami normális, megfizethető cipőt. Ekkor jött velem szembe a…..
Hol is kezdjem. Régi, nagy vágyam, hogy egyszer Ironman legyek. Erre gyúrok már egy ideje kisebb-nagyobb sikerrel. Járom az utam,na nem a macska köveset(néha azt is), hanem azt, amelyik Maga a cél. Minden év július utolsó hétvégéjén rendezik meg az Országos hosszútávú triatlon bajnokságot…..
Vasember leszek MaratonFüred 2018.03.26 16:50:38
Hol is kezdjem. Talán ott, hogy tavaly(2017) novemberben a Sapar BP maratonon a záróbuszon kötöttem ki :) Kicsit megviselt a dolog, hiszen a kudarc sosem jó. Kardomba azért nem dőltem.Nem vagyok az a fajta gyerkőc.  Felkészületlenül vágtam neki, de ezt akkor "még" annyira nem tudtam, csak sejtettem.…..
Tök jó, hogy végre (vagyis már harmadjára) van télen is futó verseny. Ez végre nem egy szokványos utcai futi, hanem kicsit más. A Hungexpo, illetve a Kincsem park területén kell küzdenünk az elemekkel. Most tényleg küzdeni kellet. Előző héten még mondtam is Terának, hogy nem lesz túl jó, ha 15…..
Van egy kis probléma. Nem is kicsi, hanem.......... NAGY! Válságban vagyunk. Eljutott oda a házasságunk, hogy azt nézzük egymásban, hogy hogyan tudunk kiszúrni a másikkal. 20 éve vagyunk együtt, jóban - rosszban, szegénységben,gaz.... na jó gazdagságban nem :) Na mind 1. Szóval, ott tartunk , hogy…..
Vasember leszek Budapestman 51.50 2017.08.30 16:21:28
Hol is kezdjem mondókámat. Van itt ez a rövidke verseny, a BuapestMan Triatlon fesztivál. Egy olimpiai távú szösszenet, 1500m nyílt vízi úszás, 40km bringázás és 10 kili futás.Bárki számára teljesíthető táv. Jó kis nyárbúcsúztató mókának ígérkezett.Végül is az is volt, ja azt hiszem :P  Megint…..
A héten megjött az új lépőm, egy Hoka Infinite. Ez már a harmadik Hokám, és meg kell vallanom, hogy ez a legjobb. Nem szoktam spórolni a cipőkön, mert sokáig szeretném élvezni a futás adta örömöket. Próbáltam már minden félét, Sauconyt, Adidas, Asics, de valahogy egyik sem volt az igazi. Mikor…..
csaksimannitro 2017.06.16 21:36:29
@Borbély Fecsi: Szia, sajna már sehogy. Az admin zárt, titkos csoportra állította a dolgokat.
Huuuuuh, hol is kezdjem. Ez a verseny volt számomra az idei fő atrakció. Erre készültem kb az IMBP70.3 óta. Sokat hallottam, hogy milyen szuper verseny ez és nagyon szerettem volna ott lenni. A nevezések nagyon hamar elfogytak, de szerencsére még időben le tudtam adni az enyém. A támogatóm ismét…..
A hétvégén megrendezésre került az Extrememan sorozat első állomása, a Velence tavi 51.50 és olimpiai távú triatlon verseny. Én tavaly itt vesztettem el a szüzességem (TRI) :D. Idén is szívesen neveztem ide, főleg hogy a támogatóm állta a nevezés költségeit :) Köszönöm az iData kft-nek. Szokásomhoz…..
Érdekes dolog ez. Mikor nem sportoltam, csak ettem, ültem a gép előtt és híztam és híztam a max mozgás annyi volt, hogy lementem a boltba valami nasiért. :) Abszolút nem hiányzott egy percre sem. Egyszerűen nem érdekelt. Néha elmetűnk sétálni, benéztünk a cukiba vagy a mekibe. Gyerek koromban persze…..
Végre,végre,végre! Leigazoltam egy csapathoz.Már régóta szerettem volna valahova tartozni, most végre jött egy lehetőség, így lecsaptam rá. Az ILB Factory és a Keszthely TRIathlon szerelemgyermekéhez az 575 Team-hez. Nagyon kedvező feltételeket kínálnak amatőr, hobby triatlonosok számára. Kíváncsian…..
Nem is értem, sok elmerottyant vasárnap, hajnalok-hajnalán felkel, hogy lemenjen a Velencei tóra és körbefussa. Na én is az egyik ilyen hülye vagyok :D. Brutálisan jó időt fogtunk ki, talán túl jót is. Robi barátom ismét elkísért a túrára. Ő bringával tolta le a távot és egyben a serpám is volt.…..