Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stingy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Filep László   Sok posztot írtunk már Vandával a készülődésekről és a klubok világáról. Azt a kevés - szám szerint jelenleg három párral - klubon kívüli privát találkozásunkat és légyottunkat is elmeséltük. Most szeretnélek magammal vinni és átadni azt az érzést, amit a klubban megélek,…..
stingy 2017.02.19 12:15:32
Néhány éve voltunk párszor swinger klubban a párommal.Dreamland, Club69, Tik-Tak, meg néhány magán bulin)
Engem- bár én vagyok a pasi- nagyon nem fogott meg ez az életérzés, pedig mind az IQ-m(erről Mensás papírom is van:)) mind az EQ-m átlag feletti.
Ami már a belépéskor szembetűnt, hogy tényleg "átlagemberek"- sőt testileg átlag alattiak is bőven- vannak a klubokban.Ami képeket ide a posztokba beteszel, az elég "ritka" fizikai valójában.
Ez azért is volt gáz, mert pl. párom méretei 176 magas,89/58/92, én 182/95, de nem "mackós" mivel gyerekkorom óta versenyszerűen sportoltam(erő és küzdősportok), és már bocs, de nagyon nem akartam meztelen zsírpacákat látni akció közben, de ha már ott voltunk, ez elkerülhetetlen volt:)
A másik, h pl. a Dreamlandben komplett nyálcsorgató ffi bagázs követett mindenhova.Pulttól a jakuzziba, fel az emeletre stb.1 percre le nem szakadtak...Itt ki is dobattam egy angol f.szkalpaot, mert nem értette, hogy NO! pedig ékes angolsággal mondtuk neki többször is, mégis megpróbált a páromra recskázni a sötétben.(mondjuk szerencséje volt, h a biztonsági ember vitte le az emeletről, és nem én)
A Club69 1 fokkal jobb volt KayetiGabiékkal, ott legalább voltak jó csajok, a túlnyomóan ronda kövér pasijaikkal, így ez sem volt felhőtlen boldogság, főleg a páromnak.
Amit még ott megfigyeltem, az a (p.na)irigység. odajött pl. egy kis köpcös srác, elég helyes barinővel, és kijelentette, hogy márpedig a nője csak vele dughat és ő sem érdeklődik más csajok iránt.Viszont bnője a párommal kipróbálná a leszbit.Mondom ok, semmi gond.Aztán 2 perc múlva látom, h tuszkolná a farkát a párom szájába, ő meg próbálja elhajtani.Bravó.
Azért első- és sw.klubban egyetlen- pozitív élményünk is ide köthető.A fenti körágyon volt egy kellemes gabalyodás, elég helyes lányokkal, fiúkkal.Bár ekkor jöttem rá, h ez nem nekem való életforma, mikor egy csinos vékony szőke lány már vagy 10 perce edzett a szájával a farkamon, én meg csak arra gondoltam, h mi a fenét keresek itt?:)
Voltunk még 2x a TikTak-ban is.De semmi maradandót nem okozott az eltöltött este.
Itt egy kifejezetten top hölgytagú német párral kerültünk közelebbi viszonyba, pontosabban csak kerültünk volna, mert a pasi 3-4 lökés után elment, majd konkrétan lerángatta rólam a b.nőjét szex közben.Mondom ÓÓÓÓÓ:)))
A néhány magán party volt inkább maradandó élmény, mert itt a társaság ugyan a klubokból verbuválódott, de nyilván hasonló ízlésű és megjelenésű párok jöttünk össze.
Aztán ezek szép lassan elmaradtak, és mi sem erőltettük azóta ezt a szórakozási formát.Kipróbáltuk, mert érdekelt, de annyira nem jött be- főleg a klubok- hogy rendszeres látogatók legyünk.
A kép forrása: Menhely Alapítvány (A fotó illusztráció) Ma hajnalban rekord hideget mértek. Budapesten is. Kihaltak az utcák, már napok óta alig teszik ki a lábukat otthonaikból az emberek. Már persze azok, akiknek van hol laknia. Az aluljárókból is eltűnt rengeteg otthontalan, még azok közül is…..
Kihalnak az igazi jó orvosok!! Ha valaki igazán a hivatásának érzi a munkáját, a szívvel lélekkel csinálja,s azt a betegek is meghálálják!Itt nem volt gond azzal, hogy kinek adjunk pénzt,mert a munkához ,s  betegekhez való hozzáállás ennél alacsonyabb szintre már nem…..
stingy 2015.07.30 21:38:09
@vuvuvu2: nekem volt pitvarfibrillációm.gyakorlatilag szinte észrevehetetlen.annyi, h kicsit "FURÁN" ver a szív.szóval te meg ne írj olyan "embertelen baromságot" hogy milyen szar érzés.- max. ha be voltál x@arva, és a stressz tüneteit érezted...
mielőtt orvoshoz mentem vele, még 2 órán át éreztem,h gond van, de nem okozott panaszt.(mondjuk utána sem)
az ekg vizsgálat derítette ki hogy ez a baj.utána is abból gondoltam, h nagyobb a baj, mert felvittek a kardiológiai intenzívre pár haldokló közé.aztán nyomtak belém ritmonormot és 4 óra múlva elmúlt.
amit viszont nem értettem, h a sürgősségin vmi főorvos elkezdett elektrolitokkal kezelni, mikor a protokoll erre az esetre elsőként a propafenon. ha nem ért hozzá, mi a fenének kísérletezik?
egyébként meg a magyar egészségügy árarányos minőséget nyújt, főképp a nyugdíjasoknak:)))
Á, mi aztán sose húztuk le az ügyfeleket. A mi munkatársaink ma született bárányok. Ki is kérik maguknak, ha leügynöközik őket, ők kérem alássan profi pénzügyi tanácsadók.Véletlenül se szarul kereső óvónéniből, meg rendszergizdából képeztük át őket a hasadba is…..
stingy 2013.06.09 11:38:49
az Avont nem kellene a bnettel együtt emlegetni.
az egyik egy 10 mrd USD kapitalizációjú tőzsdei cég, tagja az sp500-nak,1886-ban alapították. a másik meg egy lehúzó banda.
finviz.com/quote.ashx?t=AVP&ty=c&ta=0&p=m
ha már a magyar pü-i kultúrát hiányolják itt páran, legalább lennének tisztában az alapokkal, de ez mo-on minden téren túl nagy elvárás.....