Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabaron

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igenis ki lehet sajtolni kártérítést a légitársaságoktól, csak nem szabad hagyni, hogy rögtön az első levéllel lerázzanak. Nem naiv ügyfél rátalált az EUclaim behajtócégre, ami pont az ilyen esetekre szakosodott. Sikerdíj fejében be is perelték a nevében a Wizzairt. Végül…..
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Már évek óta megegyeztek a legnagyobb mobilgyártók, hogy egységesítik a töltőket. Nem kell majd minden mobilhoz új töltőt venni, ráadásul rögtön kettőt, hogy a munkahelyen is legyen. Elég lesz egy, mellyel bármely mobilt rádughatunk az áramra.Az első hír még két éve jött,…..
Pilu arROGÁNs Ferrari 2009.06.18 10:41:00
 Persze, mindig utólag okos az ember… Tetszenek még emlékezni, hogy Rogán Tóni május elején kipicsázta elhajtotta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltetőt, ugyanis a belső ellenőrzés során egy 67 és fél milliós lízingszerződésre bukkantak,…..
  Pár éve még a város egyik megmenőbb kereskedésének számított, ma már csak szervizként vegetál. A Chevrolet-Opel Horvath és pórul járt ügyfeleinek története.  Vélemények az azonos című írásunkról...
szabaron 2009.06.15 17:35:34
@Derék Ember: A szüleim febr. 6-tól május 20-ig vártak egy Corsa gépkocsira a Zengőnél. Jogász vagyok, utánanéztem a történet és a cégcsoport hátterének. Érdeklődni, fenyegetőzni próbáltunk, dr. (!!!) Süveges Árpád, a cégcsoport vezetője és többségi tulajdonosa elérhetetlen volt mindvégig, az általa kinevezett (hangsúlyozom, a társaság képviseletére NEM jogosult) úgynevezett cégvezetők meg hárítottak. Végül akkor adták át az autót, amikor már kész volt a feljelentés és felhívtuk Süveges (úr) titkárnőjét (mert ugye ő maga sose volt elérhető), hogy adja át az üzenetet, miszerint másnap postára adjuk a feljelentést. Nem küldtük el, mert okafogyottá vált a dolog. Gondolom nem egyedül jártak így a szüleim Pécsen...
Tardai történetek Húsz 2009.02.25 06:00:00
A sörözős Peti eredetileg asztalos. A faterja is az. Ráadásul a nevük is frankón Asztalos, baszod. Egy időben az öreg folyton intarziákat csinált, ilyen faszom tulipánokat, meg a tardai tanács épületét stilizálva, sőt Budapesti Honvéd címert, mert katona korában hikomatosként…..
szabaron 2009.02.25 18:56:05
@hoel: a BME mérnök-fizikus szakának IV. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon kredites képzésben.

Ez volt a válasz, mikor a modoros blogon egy elmés megszólalás után megkérdeztem, hogy amúgy mit tol. Merthogy ha nála ilyet okoz, gondoltam csak megérné kipróbálni. Azt hiszem, az üzenet nem ment át...
Eddig aljas és olcsó módon minden ünnepre lecsaptunk, így hát a maival se teszünk kivételt.Szerintünk a Valentin-napot ünnepelni, szeretni, szidni, kritizálni mind-mind modoros, de hát Modor Tibinek csak megbocsátjátok! A mai anyagot köszönjük szépen feltételes reflex kartácsnak,…..
szabaron 2009.02.14 15:19:55
@ifj. Farkas Gyula: Te mit tolsz? Nekem is kéne...
szabaron 2009.02.14 15:41:55
@DrJohnson: nem elgondolkozom, elgomBolkozom... Igaz, Modor Tibi?
szabaron 2009.02.14 21:30:10
Az Urbanista olvasói a világ legjobb olvasói. Nem csak remek témákat vetnek fel, de ki is dolgozzák azokat! Ezúttal Áginak jár nagy köszönet, aki először az alábbi levelet küldte nekünk:   Helló! Kisebb (és nagyobb) rendszerességgel olvasom az urbanista.blog.hu-t, és a…..
szabaron 2009.02.05 22:45:06
@supermatic: Jó Night&Day café az Andrássy-n?
Nem igazán tudunk pontos dátummal szolgálni, de szinte bizonyosnak látszik, hogy az elmúlt hetekben (vagy hónapokban?) lopva, mondhatni fű alatt megérkezett Magyarországra a fejlett nyugati civilizáció legjobb szénsavas narancsüdítője, a francia Orangina (hivatalos .eu-s honlap itt, a…..